دهم در کنار یازدهم(چگونه؟)
-
کیا پایه یازدهمن ودارن دهم رو هم میخونن لطفا بگید که چطور دهمو در کنار یازدهم میخونید؟؟لطفا
-
دانش اموز درس خون یازدهمی نداریم تو انجمن؟؟!
-
Soheil Mo200 مگع میشععع نداشته باشیم؟؟؟!!!! 😐😐😐
-
Soheil Mo200
من درس های فیزیک, شیمی و ریاضی رو خیلی محدود مطالعه میکردم. (تستی)
ولی الان حدودا دو سه هفته میشه که فقط دارم یازدهم رو میخونم. 😓برنامه ای که برای بعد از آزمون فردا دارم:
هفته اول رو کاملا به آموزش درس های جدید یازدهم و تست دهم اختصاص بدم و هفته دوم فقط تست یازدهم. ☺ -
کیا پایه یازدهمن ودارن دهم رو هم میخونن لطفا بگید که چطور دهمو در کنار یازدهم میخونید؟؟لطفا
Soheil Mo200
سلام دوست آلایی
عنوان تاپیک ویرایش شد
لطفا عنوان کوتاهی که نشان دهنده محتوای تاپیکه ، انتخاب کنید و خود سوال رو در اولین پستتون بپرسید -
Soheil Mo200
سلام دوست آلایی
عنوان تاپیک ویرایش شد
لطفا عنوان کوتاهی که نشان دهنده محتوای تاپیکه ، انتخاب کنید و خود سوال رو در اولین پستتون بپرسیدromisa لطفا کسایی که میتونن کمم کنن منشن کنید من زیاد بلد نیستم ممنونم 🌺🙏🏻
-
romisa لطفا کسایی که میتونن کمم کنن منشن کنید من زیاد بلد نیستم ممنونم 🌺🙏🏻
Soheil Mo200
@Mr-Fantastic -
Soheil Mo200
@Mr-Fantastic@infinitie-a جانم
-
@infinitie-a جانم
Soheil Mo200 هیچی یه دانش آموز درس خون یازدهمی منشن کردم بلکه با هم همدردی کنید
-
@infinitie-a سپاس
-
@infinitie-a لطفا خیلی درس خونا رو منشن کن من تاژه وازدم اینجا نمیشناسم ممنون
-
Soheil Mo200 در دهم در کنار یازدهم(چگونه؟) گفته است:
-
من برنامه راهبردی قلم چی برای دهم و دانلود کردم و طبق اون برنامه نوشتم و میتونم هر هفته ازمون دهم رو هم بدم
و خب ب نظرم خودش میتونه راهنمای خوبی برای نحوه برنامه ریزی باشه -
من برنامه راهبردی قلم چی برای دهم و دانلود کردم و طبق اون برنامه نوشتم و میتونم هر هفته ازمون دهم رو هم بدم
و خب ب نظرم خودش میتونه راهنمای خوبی برای نحوه برنامه ریزی باشهMono مثلا چجور دهم رو کنارش میخونی؟؟ از کتاب یازدهم جا نمیمونی؟
-
و خب ب نظرم خودش میتونه راهنمای خوبی برای نحوه برنامه ریزی باشهMono روزی چن ساعت میخونی؟
-
Mono مثلا چجور دهم رو کنارش میخونی؟؟ از کتاب یازدهم جا نمیمونی؟
Soheil Mo200 ن کلن من اگ برنامم سنگین نباشه نمیخونم ولی خب چندان هم سنگین نمبشه جف باهم با روزی ۷ ساعت میشه رسید بهش
-
Mono روزی چن ساعت میخونی؟
Soheil Mo200 حدود ۷_۶
-
Soheil Mo200 ن کلن من اگ برنامم سنگین نباشه نمیخونم ولی خب چندان هم سنگین نمبشه جف باهم با روزی ۷ ساعت میشه رسید بهش
Mono مثلا اخه تنوعش چقدع ؟ مثلا زیست دهمو یازدههم
تویه روز میخونی یا مثلا جدا یا مثلا درس دیگع مثل فیزیکوراضی و شیمی چه؟ -
Mono مثلا اخه تنوعش چقدع ؟ مثلا زیست دهمو یازدههم
تویه روز میخونی یا مثلا جدا یا مثلا درس دیگع مثل فیزیکوراضی و شیمی چه؟Soheil Mo200 مباحث دهم خیلی حجمشون کمتره چون پیش زمینه هم داریم خیلی راحتر خونده میشن درسی مث زیست و شیمی دهم ک داخلش اشکال داشتم عاره هر روز ولی فیزیک و ریاضی و ی روز در میون فارسی و عربیم ک کلی خونده میشه میمونه دینی ک میزارم هفته دوم
-
راهنمایی کنید