دینی ۱۲ درس۱
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام
این جمله که تو رو تو کتاب سفیرخرد نوشته نیازمندی در پیدایش!!!
اما به نظرتون اشتباه نیست؟ نمیشه نیاز در بقا؟
هم با توجه به مفهوم خود جمله و هم این که این جمله رو کتاب در بخش نیاز در بقا گفته ، هر جور فکر میکنم میشه نیاز در بقا
اما کتاب تست گفته پیدایش!!![متن جایگزین](آدرس ع
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۹، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرحسین صیدی خب اين سيمان اينا همشون يه بار ساخته شدن ديگه
وقتي خدا نميخواست كه اينا ساخته نميشدن
پس تو ساختش نياز داره -
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۹، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
امیرحسین صیدی خب اين سيمان اينا همشون يه بار ساخته شدن ديگه
وقتي خدا نميخواست كه اينا ساخته نميشدن
پس تو ساختش نياز دارهنوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۹، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf بله درست میگید
ولی چون گفته وجودشون وابسته به خداست ، نیاز در بقا درست تر نیست؟
چون تو یه عبارت دیگه هم که شبیه به اینه و گفته وجودشون وابسته به خداست گفته نیاز در بقا -
سلام
هم با توجه به مفهوم خود جمله و هم این که این جمله رو کتاب در بخش نیاز در بقا گفته ، هر جور فکر میکنم میشه نیاز در بقا
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۹، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرحسین صیدی غلطه
صفحه 9 کتاب درسی رو بیارید پاراگراف دوم عین همن جمله هست و چون در زیر عنوان نیازمندی در بقاست میشه در بقا -
سلام
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۹، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرحسین صیدی کتاب تست اشتباه گفته درستش میشه نیاز در بقا
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم حدس زدم اشتباه باشه
ولی خب کتاب سفیر خرد ها
یعنی واقعا اشتب کرده؟؟ -
منم حدس زدم اشتباه باشه
ولی خب کتاب سفیر خرد ها
یعنی واقعا اشتب کرده؟؟نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرحسین صیدی سلام
ولی دبیر ما هم گفتن نیازمندی در پیدایش! -
امیرحسین صیدی سلام
ولی دبیر ما هم گفتن نیازمندی در پیدایش!نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط امیرحسین صیدی انجام شدهZon Zon عه
چقدر پیچیده شد
اما تو کتم نمیره چرا پیدایش اخه!!! -
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهکتاب این مثال رو برای نیاز به بقا آورده ولی اگه خیلی ریز بشیم در ابتدا نیاز به پیدایش میشه و بعد نیاز به بقا..
-
کتاب این مثال رو برای نیاز به بقا آورده ولی اگه خیلی ریز بشیم در ابتدا نیاز به پیدایش میشه و بعد نیاز به بقا..
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهchichak am خب اگه اینو تستی بدن
جواب کدوم بزنیم؟ -
chichak am خب اگه اینو تستی بدن
جواب کدوم بزنیم؟نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرحسین صیدی در دینی ۱۲ درس۱ گفته است:
chichak am خب اگه اینو تستی بدن
جواب کدوم بزنیم؟اینجوری دیگه براساس متن کتاب باید بگیم آخه خیلی تست های دینی رو دیدم که اگه گزینه هاش برا خودمون تحلیل کنیم جوابش دو تا گزینه میتونه باشه ولی جواب مدنظر طراح چیزیه ک دقیقا توی کتاب آورده میشه..
-
سلام
امیرحسین صیدی چون بنا به وجود اومده میشه پیدایش .و مصالح ساختمانی هم به وسیله خدا به وجد اومده باز هم میشه پیدایش .به نظر من درسته مطلب
-
Zon Zon عه
چقدر پیچیده شد
اما تو کتم نمیره چرا پیدایش اخه!!!نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zon Zon خیلی ممنون
-
Zon Zon خیلی ممنون
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۲۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرحسین صیدی کاری نکردم
امیدوارم مفید بوده باشه -
سلام
امیرحسین صیدی سلام این میشه همون نیازمندی در پیدایش چون که درباره وجود یعنی به وجود اومدن بنا و مصالح حرف زده اگه اشتباه نکنم دلیلش اینه