حفظ کردن درس
-
سلام خسته نباشید
من یه عادت نسبتا اشتباه دارم که از کلاس های ابتدایی تا متوسطه اول و الان که کلاس دهم هستم نتونستم اونو ترک کنم
اونم حفظ کردن مطالب درس و این مشکل اونجایی جدی میشه که نمیتونم یک مطلب رو کاملا حفظ کنم و عصبی میشم
یا زمان امتحان موقع جواب دادن به یه سوال وقتی یک کلمه از جواب یادم میره دیگه نمیتونم کلمه جدید رو جایگزین کنم و ادامه سوال هم فراموش میکنم
به نظرتون چجوری میتونم این کارو ترک کنم و چه روشی برای خوندن درس بهتره
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دهم
@همیار -
سلام خسته نباشید
من یه عادت نسبتا اشتباه دارم که از کلاس های ابتدایی تا متوسطه اول و الان که کلاس دهم هستم نتونستم اونو ترک کنم
اونم حفظ کردن مطالب درس و این مشکل اونجایی جدی میشه که نمیتونم یک مطلب رو کاملا حفظ کنم و عصبی میشم
یا زمان امتحان موقع جواب دادن به یه سوال وقتی یک کلمه از جواب یادم میره دیگه نمیتونم کلمه جدید رو جایگزین کنم و ادامه سوال هم فراموش میکنم
@دهم
@همیار@porya-eydane این روش برای دوران متوسطه اول خیلی خوب جواب میده ولی بعدش واقعااا ازش ضربه میخورید...
شما یه بار متن کتاب درسی رو میخونید و نکات مهم و کلیدیشون رو به خاطر میسپارید بعد مثل یه معلم به زبان عامیانه خودتون توضیح میدید به خودتون یا اونا رو مینویسید چون میگن نوشتن تاثیر زیادی توی یادگیری داره یا مثلا یه پاراگراف رو برا خودتون تقسیم بندی میکنید و شبیه نمودار درختی نکاتش رو مینویسید ..اینجوری بازده اش از روش حفظ کردن خط به خط کتاب خییلی بهتره. -
سلام خسته نباشید
@دهم
@همیار@porya-eydane دبیر گرامی به اینکه ما واو به واو کتاب رو بنویسیم براش یا اینکه جواب سوالش رو به زبان خودمون بدیم دقت نمیکنه براساس جواب سوالش و نکات کلیدی ک باید میگفتیم نمره میدن
-
@porya-eydane این روش برای دوران متوسطه اول خیلی خوب جواب میده ولی بعدش واقعااا ازش ضربه میخورید...
شما یه بار متن کتاب درسی رو میخونید و نکات مهم و کلیدیشون رو به خاطر میسپارید بعد مثل یه معلم به زبان عامیانه خودتون توضیح میدید به خودتون یا اونا رو مینویسید چون میگن نوشتن تاثیر زیادی توی یادگیری داره یا مثلا یه پاراگراف رو برا خودتون تقسیم بندی میکنید و شبیه نمودار درختی نکاتش رو مینویسید ..اینجوری بازده اش از روش حفظ کردن خط به خط کتاب خییلی بهتره.chichak am در حفظ کردن درس گفته است:
@porya-eydane این روش برای دوران متوسطه اول خیلی خوب جواب میده ولی بعدش واقعااا ازش ضربه میخورید...
شما یه بار متن کتاب درسی رو میخونید و نکات مهم و کلیدیشون رو به خاطر میسپارید بعد مثل یه معلم به زبان عامیانه خودتون توضیح میدید به خودتون یا اونا رو مینویسید چون میگن نوشتن تاثیر زیادی توی یادگیری داره یا مثلا یه پاراگراف رو برا خودتون تقسیم بندی میکنید و شبیه نمودار درختی نکاتش رو مینویسید ..اینجوری بازده اش از روش حفظ کردن خط به خط کتاب خییلی بهتره.خیلی ممنون
ولی من خیلی سعی کردم به این روش درس بخونم ولی نمینتونستم
یه جورایی نمیتونستم عادت قبلمو ترک کنم -
chichak am در حفظ کردن درس گفته است:
شما یه بار متن کتاب درسی رو میخونید و نکات مهم و کلیدیشون رو به خاطر میسپارید بعد مثل یه معلم به زبان عامیانه خودتون توضیح میدید به خودتون یا اونا رو مینویسید چون میگن نوشتن تاثیر زیادی توی یادگیری داره یا مثلا یه پاراگراف رو برا خودتون تقسیم بندی میکنید و شبیه نمودار درختی نکاتش رو مینویسید ..اینجوری بازده اش از روش حفظ کردن خط به خط کتاب خییلی بهتره.خیلی ممنون
یه جورایی نمیتونستم عادت قبلمو ترک کنم@porya-eydane در حفظ کردن درس گفته است:
chichak am در حفظ کردن درس گفته است:
یه جورایی نمیتونستم عادت قبلمو ترک کنمکار نشد نداره
امیدوارم اینبار موفق به ترکش بشید اخه من خودمم تا سال هشتم این مدلی بودم ،حس خوبیم بود که بتونی جواب یه سوال رو مطابق با نوشته های مولف بدیم ولی خب اشتباه بود روشمون
موفق باشید