مدیریت زمان در تست فارسی
-
سلام به دوستان آلایی
همونطور که میدونین تستای فارسی با اینکه تو کنکور تعدادشون کمه ولی خیلی فکر و تمرکز میخواد از این رو هم مدیریت زمانش خیلی مهمه
حالا من یه سوالی از شما دارم
برا تقویت تست زنی آیا بیام از هر مبحث (املا،قرابت معنایی،آریه و ...) چند تست انتخاب کنم و زمان بگیرم یا اینکه پراکنده نه ؟
یا که بیام مبحثی و ده تا ده تا زمان بگیرم؟
و مشکل دیگم اینه که چون حدود زمانی مشخص میکنم برا خودم سوالا رو تندی میخونم اغلب شک میکنم(بیشتر شانسی انتخاب میکنم-البته نه اینکه کلا شانسی ها مثلا از بین دو گزینه یکی رو میزنم و میگم هر چه بادا باد) متعجب هستم که اکثرا درست درمیان و نگرانم که شانسی ها یه جا سرمو به باد بده🥴
لطفا توصیه ها و نظراتتون رو بگین
@تجربیا
کنکور سرنوشت
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام به دوستان آلایی
همونطور که میدونین تستای فارسی با اینکه تو کنکور تعدادشون کمه ولی خیلی فکر و تمرکز میخواد از این رو هم مدیریت زمانش خیلی مهمه
برا تقویت تست زنی آیا بیام از هر مبحث (املا،قرابت معنایی،آریه و ...) چند تست انتخاب کنم و زمان بگیرم یا اینکه پراکنده نه ؟
و مشکل دیگم اینه که چون حدود زمانی مشخص میکنم برا خودم سوالا رو تندی میخونم اغلب شک میکنم(بیشتر شانسی انتخاب میکنم-البته نه اینکه کلا شانسی ها مثلا از بین دو گزینه یکی رو میزنم و میگم هر چه بادا باد) متعجب هستم که اکثرا درست درمیان و نگرانم که شانسی ها یه جا سرمو به باد بده🥴
@تجربیا
کنکور سرنوشت
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاJahid Khalilian یه چیز دیگه ارتباط تشریحی با تستی چیه؟یعنی مثلا یکی که تشریحی خوبه لزوما تستش خوبه یا کسی که تستش خوبه حتما تشریحیشم خوبه؟
-
سلام به دوستان آلایی
@تجربیا
کنکور سرنوشت
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاJahid Khalilian به نظر من اول رو قرابتت کار کن
به طور مداوم یعنی از الان تا روز کنکورت هر روز قرابت کار کن این خودش خیلی سرعتتو میبره بالا
هم تو آرایه هم تو خود قرابت هم املا و هم دستور
بعدم هر مبحثی رو جدا کار کن تا به سطحی ک میخوای برسی
در مورد زمان هم عجله که نداریمث درسای دیگه زمان بگیر ببین در چه حدی هستی بعد کم کم کاهشش بده قرارم نیس همه سوالا رو جواب بدی 3-4 تا بزنی درس در بیاد بهتر از اونه که 10 تا بزنی 5 تا درس در بیاد
آها راستی برا آرایه هم اولا تک آرایه کار کن
بعد که تموم شدن برو ترکیبی
بعد تو ترکیبیا اگه دیدی داری میلنگی برو اون تک آرایه رو دوباره کار کن -
Jahid Khalilian به نظر من اول رو قرابتت کار کن
به طور مداوم یعنی از الان تا روز کنکورت هر روز قرابت کار کن این خودش خیلی سرعتتو میبره بالا
هم تو آرایه هم تو خود قرابت هم املا و هم دستور
بعدم هر مبحثی رو جدا کار کن تا به سطحی ک میخوای برسی
در مورد زمان هم عجله که نداریمث درسای دیگه زمان بگیر ببین در چه حدی هستی بعد کم کم کاهشش بده قرارم نیس همه سوالا رو جواب بدی 3-4 تا بزنی درس در بیاد بهتر از اونه که 10 تا بزنی 5 تا درس در بیاد
آها راستی برا آرایه هم اولا تک آرایه کار کن
بعد که تموم شدن برو ترکیبی
بعد تو ترکیبیا اگه دیدی داری میلنگی برو اون تک آرایه رو دوباره کار کنamirali ghaemi خوب مثلا من تو تستای غرابت تقریبا ۱۱ دیقه ای ۱۰ تا تست زدم ولی خوب یکیش غلط دراومد
-
سلام به دوستان آلایی
@تجربیا
کنکور سرنوشت
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاJahid Khalilian سلام اگه کتب دکتر سبطی رو بخونید یا دوره های رایگانشون رو در سایت آلا ببینید خیلی بهتون کمک میکنه.اوایل سعی کنید تایم بیشتری نسبت به کنکور در نطر بگیرید و بعد رفته رفته تایم و کاهش بدید.
-
amirali ghaemi خوب مثلا من تو تستای غرابت تقریبا ۱۱ دیقه ای ۱۰ تا تست زدم ولی خوب یکیش غلط دراومد
Jahid Khalilian مثال زدم
بعد اگه همشون رو با اطمینان زدین واقعا خوبه ولی نه سعی کنید دلیل شک خودتونو پیدا کنید
یعنی این شانسی درس در اومدنه باعث نشه یه جا دیگه دوباره به شک بیافتین -
Jahid Khalilian سلام اگه کتب دکتر سبطی رو بخونید یا دوره های رایگانشون رو در سایت آلا ببینید خیلی بهتون کمک میکنه.اوایل سعی کنید تایم بیشتری نسبت به کنکور در نطر بگیرید و بعد رفته رفته تایم و کاهش بدید.
@elham650 من کتاب تست خیلی سبز دو دارم و هومنو دارم پیش میرم.
-
@elham650 من کتاب تست خیلی سبز دو دارم و هومنو دارم پیش میرم.
من که بیشتر تو آرایه ها مشکل دارم.
یعنی اصلا نمیتونم بیت رو معنی کنم نقش های هر کلمه رو پیدا کنم -
Jahid Khalilian سلام اگه کتب دکتر سبطی رو بخونید یا دوره های رایگانشون رو در سایت آلا ببینید خیلی بهتون کمک میکنه.اوایل سعی کنید تایم بیشتری نسبت به کنکور در نطر بگیرید و بعد رفته رفته تایم و کاهش بدید.
@elham650 ادبیات تدریس درس به درس ندارن؟
-
@elham650 ادبیات تدریس درس به درس ندارن؟
Jahid Khalilian خیر در آلا تدریس درس به درس ندارن
-
یعنی اصلا نمیتونم بیت رو معنی کنم نقش های هر کلمه رو پیدا کنمJahid Khalilian در مدیریت زمان در تست فارسی گفته است:
یعنی اصلا نمیتونم بیت رو معنی کنم نقش های هر کلمه رو پیدا کنماگه با کتب ایشون پیش میرفتید در فصل اول کتاب تناسب مفهومی آموزش میدن چطوری باید بیت ها را بخونیم در فصول بعدی آموزش یافتن معنا و مفهوم بیت رو میدن.
و در کتاب آرایه شون آرایه ها رو بررسی میکنن.
در کتاب دستورشون هم ریز به ریز نکات و میگن.
من که دارمشون و راضیم. -
Jahid Khalilian در مدیریت زمان در تست فارسی گفته است:
یعنی اصلا نمیتونم بیت رو معنی کنم نقش های هر کلمه رو پیدا کنماگه با کتب ایشون پیش میرفتید در فصل اول کتاب تناسب مفهومی آموزش میدن چطوری باید بیت ها را بخونیم در فصول بعدی آموزش یافتن معنا و مفهوم بیت رو میدن.
و در کتاب آرایه شون آرایه ها رو بررسی میکنن.
در کتاب دستورشون هم ریز به ریز نکات و میگن.
من که دارمشون و راضیم.@elham650 بدون کتاب با ویدیو ها میشه پیش رفت ؟ چون من کتاباشونو ندارم
-
Jahid Khalilian بله میشه اما کاش کتاب قرابتشون رو تهیه میکردید در سایت چی بخونم با ۲۲درصد تخفیف به فروش میرسه
-
Jahid Khalilian یه چیز دیگه ارتباط تشریحی با تستی چیه؟یعنی مثلا یکی که تشریحی خوبه لزوما تستش خوبه یا کسی که تستش خوبه حتما تشریحیشم خوبه؟
Jahid Khalilian از نظر من اینها دو نوع متفاوت از درس خوندن هستن در کنکور ادبیات شاید یک یا دو بیت از داخل کتاب باشه و بقیه از خارج کتابن علاوه بر فهم عمیق مطالب باید سرعت شما در تست زنی بالا باشه
-
Jahid Khalilian بله میشه اما کاش کتاب قرابتشون رو تهیه میکردید در سایت چی بخونم با ۲۲درصد تخفیف به فروش میرسه
@elham650 کتاب دیگه ای گرفتم یعنی اونو بزارم کنار؟
-
@elham650 کتاب دیگه ای گرفتم یعنی اونو بزارم کنار؟
Jahid Khalilian چی بگم؟
کتابهاتون باید موضوعی باشه الان من کتاب تناسب مفهومی رو تموم کردم و دارم از اول مرورش میکنم و پیشرفت زیادی در قرابت داشتم میتونم بیشتر بیت ها رو درست بخونم و معنا کنم.قیمتش با تخفیف ۲۲درصد چی بخونم میشه ۴۰ تومن دیگه تصمیم با خودتون -
Jahid Khalilian چی بگم؟
کتابهاتون باید موضوعی باشه الان من کتاب تناسب مفهومی رو تموم کردم و دارم از اول مرورش میکنم و پیشرفت زیادی در قرابت داشتم میتونم بیشتر بیت ها رو درست بخونم و معنا کنم.قیمتش با تخفیف ۲۲درصد چی بخونم میشه ۴۰ تومن دیگه تصمیم با خودتون@elham650 خیلی ممنون
-
@elham650 خیلی ممنون
Jahid Khalilian خواهش میکنم