Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سرعت و شتاب ثابت
-
Chekav Chekav سلام اول عذر میخوام فک میکنم سوال ۲۱ از کتاب فیزیک رشته ریاضی رو براتون فرستادم . .این قسمت توضیحش این میشه :چون شتاب عدد داده پس شتاب ثابته از این میتونیم نتیجه بگیریم حرکت با شتاب ثابت صورت گرفته پس معادله ای که میتونیم براش استفاده کنیم معادله با شتاب ثابته معادله رو که نوشتیم .میریم سراغ کامیون که خودش گفته سرعتش ثابته مبدا رو پشت چراغ قرمز میگیریم .اونی که شروع به حرکت میکنه وی صفرش برابر با صفره و اونی که حرکتش ثابته براش معادله حرکت سرعت ثابت رو مینویسیم و برابر با هم قرار میدیم .درلحظه به هم رسیدن معادلات مکان رو باهم برابر قرار میدیم که تی صفر به دست میاد در معادلات مکان بذاریم ایکس هایکسان میشه یک معادله درجه ۲ و یکی هم خطی به دست میاد .برای نمودار سرعت زمان هم باید معادلشو رو بنویسین .معادله سرعت زمان با حرکت شتاب ثابت و حرکت یکنواخت هم که یه عدد ثابته مینویسین با استفاده از اینا میتونین نمودار رو رسم کنین .ببخشید که طولانی شد .
-
Fatemeh Soheilikia مرسی عزیزم
ولی سوال اصلا این نبود ️
مرسی از کمکت و ببخشید که وقتت رو گرفت
باید از سوالم عکس میذاشتم -
amirh_hmyf خیلی ممنون از کمکتون
فقط اینکه مگه اون فرمول اولی که نوشتین یه قسمت دیگه هم نداشت؟
X=1/2at²+vt+x
میشه اینم بگید که از کجا بفهمیم تیکه دوم فرمول رو باید حذف کنیم؟ -
-
Chekav Chekav اگه دقت کنین روی سوال گفته شروع به حرکت میکند ینی v اش صفره
همچنین مبدا مکانمون رو مکان اولیه اوتومبیل گذاشتیم
برا همون -
Chekav Chekav بله متوجه شدم .ولی توضیحی که دادم برای سوالی هست که پرسیدین .امیوارم متوجه بشین خیلی طولانیه
-
Hoorieh sh در سرعت و شتاب ثابت گفته است:
amirh_hmyf در سرعت و شتاب ثابت گفته است:
Chekav Chekav لطفا عکس سوالتون رو بفرستین
سلام حل شد یا حل کنم؟
-
amirh_hmyf متوجه شدم خیلی ممنون
-
Chekav Chekav خواهش میکنم
-
Fatemeh Soheilikia مرسی عزیزم