7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
همچنان عقب!!!!
-
سلام بچه ها...
امیدوارم حالتون خوب باشه!
راستش من هرچی میدوم ک برسم ب زیست نمیشه
تا الانم ۳_۲روزی هست ک ساعت مطالعه و تعداد ویدیو هارو زیاد کردم
اما واقعا خسته شدم و مغزم دیگه نمیکشه
همچنان از دبیر عقبم و دبیر هم به سرعت برق و باد داره تدریس میکنه
چیکاااار کنم؟!
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
یازده تجربی -
Setayesh 1610 ماهم معلم زیستمون فصل دو رو تموم کرده( البته اوایل هفته قبل تموم کرد )
من با برنامه کانون پیش میرم و تنها پیشنهادم اینکه توام با برنامه کانون یا (اگه گزینه ۲ ثبت نام کردی با برنامه اون) پیش بری (البته اگه می تونی) -
Setayesh 1610 دوپینگ کن
-
Reza M 0 فک کنم مجبورشم همین کارو کنم
-
Mahdi Tab انگار دنبالشون کردن هی تند تند درس میدن️
-
Setayesh 1610 یکم شیشه بکش تا صبح میشینی درس میخونی فقط بعدش دیگه نمیخونی
-
Setayesh 1610 به نظرم با برنامه آزمون پیش برو...
این جوری واقعا نمیشه درست یاد گرفت،عجله ای میشه...
من با قلم چی پیش میرم به برنامهش خوبه -
Setayesh 1610 ما فصل اول شیمیمون صب تموم میشه
-
زهرا بنده خدا همه از دم عملی هم کنکور موفق میشیم هم کرونا نمیگیریم هن هن
-
Setayesh 1610 سلام .من رشتم مثله شما نیست اما کلا چون دبیرای ماهم همین طور تند تند درس میدن درکتون میکنم .بهتون پیشنهاد میکنم طبق برنامه پیش برین چون هم این طوری با ارامش پیش میرین هم اینکه مطمئن هستین تا یع زمان مشخصی تموم کردین زیست رو .
-
Setayesh 1610 تعداد فیلمای زیست زیاده آدم له میشه تا تموم شه
-
M Tg دقیقا
بعد بدترش این ک دبیر تندتند میره جلو -
Reza M 0
به این مرحله نرسیم صلووواتتت -
زهرا بنده خدا میشه برام بفرستیدش؟
-
Setayesh 1610 حالا ما توی زیست وضعمون خوبه توی ادبیات تا درس ۵ اونم هفته های قبلی خوندیم
زبان یک درس تموم کردیم (قراره تا دی کتاب رو تموم کنیم) -
Setayesh 1610 دانش آموزان آلاء تجربی یازدهمreplied to Fatemeh Soheilikia on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh Soheilikia اره شاید همینکارو کردم... ببینم میتونم برنامشو بگیرم
-
Mahdi Tab کرونا اومد سرعت العمل دبیرا رو چند برابر کرد
چرا دی؟! -
Setayesh 1610 دی رو شوخی کردم ولی توی ۱ ماه یک درس بخونیم تا دی تموم دیگه زبان و ادبیات (ادبات هم هر ماه ۵ درس)
-
خب
دیگه کاریش نمیشه کرد
شما دیگه هیچ وقت نمیرسی
البته اصلا ناراحت نشو
شما همه تلاشتو کردی همین کافیه
مهم تلاش شما بود نه رسیدن شما