کنکوری های قلم چی
-
Yazdan 1 باید ب مدیر بگی تا برات باز کنه بتونی عوض کنی
-
@دوست-بد سابقه داری پس بوق بر تو
مهشید غضنفرآبادی بوووق!!
-
مهشید غضنفرآبادی بوووق!!
@دوست-بد الان داری اسپم میدیااا نگی نگفتی !
-
مهشید غضنفرآبادی در کنکوری های قلم چی گفته است:
جدی عوض میکنه؟؟
-
@دوست-بد الان داری اسپم میدیااا نگی نگفتی !
مهشید غضنفرآبادی باشه. ببخشید
-
مهشید غضنفرآبادی در کنکوری های قلم چی گفته است:
جدی عوض میکنه؟؟
@دوست-بد عوض نمیکنه بازش میکنه تو میتونی بری تو پروفایلت همونجایی ک عکس و عوض میکنی اسمت عوض کنی
-
@دوست-بد عوض نمیکنه بازش میکنه تو میتونی بری تو پروفایلت همونجایی ک عکس و عوض میکنی اسمت عوض کنی
مهشید غضنفرآبادی آها ممنون
-
Bio نه آزمون قبلم ۸۵۰۰ بود این سری خراب کردم ۸۴۹۹ شد
کی حرف از غرور زد باو چرا جو میدی .
رقابت درسی یه رقابت سالم و سازندسYazdan 1 در کنکوری های قلم چی گفته است:
Bio نه آزمون قبلم ۸۵۰۰ بود این سری خراب کردم ۸۴۹۹ شد
کی حرف از غرور زد باو چرا جو میدی .
رقابت درسی یه رقابت سالم و سازندس -
Yazdan 1 سلام تو گفتی ترازت حدودای۸۰۰۰عه خب لطفا بگو چطور به این تراز رسیدی تازگی ها؟مشاور داری؟خواهر یا برادری کمکت میکنه؟ کدوم درساتو. بهتر میزنی ؟چطور اونارو میخونی ؟اگه مانعی برات نداره فاملیتو میگی ک تو رتبه برترا ببینمت؟!
-
Yazdan 1 سلام تو گفتی ترازت حدودای۸۰۰۰عه خب لطفا بگو چطور به این تراز رسیدی تازگی ها؟مشاور داری؟خواهر یا برادری کمکت میکنه؟ کدوم درساتو. بهتر میزنی ؟چطور اونارو میخونی ؟اگه مانعی برات نداره فاملیتو میگی ک تو رتبه برترا ببینمت؟!
Ashley Flz در کنکوری های قلم چی گفته است:
عزیزم شوخی کردم
تراز ۸۰۰۰ خیلی زیاده !!
فعلا دارم میجنگم . تاهفته بعد خدا کریمه. ایشالا ترازمو میذارم . ادعاییم ندارم دراینباره. صرفا دورهمی گفتم یه رقابت سالم داشته باشیم -
عزیزم شوخی کردم
تراز ۸۰۰۰ خیلی زیاده !!
فعلا دارم میجنگم . تاهفته بعد خدا کریمه. ایشالا ترازمو میذارم . ادعاییم ندارم دراینباره. صرفا دورهمی گفتم یه رقابت سالم داشته باشیمYazdan 1 مگ قبول نشدی تو؟
-
عزیزم شوخی کردم
تراز ۸۰۰۰ خیلی زیاده !!
فعلا دارم میجنگم . تاهفته بعد خدا کریمه. ایشالا ترازمو میذارم . ادعاییم ندارم دراینباره. صرفا دورهمی گفتم یه رقابت سالم داشته باشیمYazdan 1 اها خیلی خب منو نگا تورو خدا باور کردم
ایشالا واقعی شه برای هرکی تلاشگره
-
Yazdan 1 مگ قبول نشدی تو؟
مهشید غضنفرآبادی مهشید گلی شما پشت کنکوری هستی؟
-
مهشید غضنفرآبادی مهشید گلی شما پشت کنکوری هستی؟
Ashley Flz اره
-
Yazdan 1 در کنکوری های قلم چی گفته است:
@fateme-sh-0سلام یسوال . برای تعویض نام کاربری هم باید اعتبار بیشتر داشت؟
سلام نه
-
مهشید غضنفرآبادی موفق باشی
-
مهشید غضنفرآبادی موفق باشی
Ashley Flz ممنون همچنین
-
Yazdan 1 در کنکوری های قلم چی گفته است:
@fateme-sh-0سلام یسوال . برای تعویض نام کاربری هم باید اعتبار بیشتر داشت؟
سلام نه