راه انداز و توالی ویژه مرحله پایان
-
بچه ها ممکنه توالی ویژه ی مرحله پایان یک ژن، راه انداز ژن دیگه ای باشه؟:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
بچه ها ممکنه توالی ویژه ی مرحله پایان یک ژن، راه انداز ژن دیگه ای باشه؟:beaming_face_with_smiling_eyes:
Amir Hossein Rahtalab به نظر من نمیتونه چون آقای موقاری گفتن که کدون توالی پایان با راه انداز متفاوته.مثلا AUG کدون توالی آغاز هس در حالی که UAA,UAG,UGA کدون های پایانی اند
-
Amir Hossein Rahtalab به نظر من نمیتونه چون آقای موقاری گفتن که کدون توالی پایان با راه انداز متفاوته.مثلا AUG کدون توالی آغاز هس در حالی که UAA,UAG,UGA کدون های پایانی اند
@behnaz-hajizadeh احتمالا این برای یه ژن هست. شاید هم درست باشه. اما من گفتم پایان یک ژن راه انداز ژن دیگه ای باشه. ممکنه توالی های ویژه ی راه انداز ها هم فرق داشته باشن. بازم ممنون. نظر بقیه رو هم ببینیم بد نیست. شما هم همینطور. شاید این یه نکته ی مهم باشه
-
@behnaz-hajizadeh احتمالا این برای یه ژن هست. شاید هم درست باشه. اما من گفتم پایان یک ژن راه انداز ژن دیگه ای باشه. ممکنه توالی های ویژه ی راه انداز ها هم فرق داشته باشن. بازم ممنون. نظر بقیه رو هم ببینیم بد نیست. شما هم همینطور. شاید این یه نکته ی مهم باشه
Amir Hossein Rahtalab صد البته
من فقط چیزیو که میدونستم گفتم تا شاید کمکی باشه.مطمئنا جواب بچه هارو هم میبینم و استفاده میکنم -
Amir Hossein Rahtalab درضمن کدون های پایانی برای همه ژن ها یکیه(تا جایی که من میدونم)که اینا ترجمه هم نمیشن توی هیچکدوم از ژن ها
-
Amir Hossein Rahtalab درضمن کدون های پایانی برای همه ژن ها یکیه(تا جایی که من میدونم)که اینا ترجمه هم نمیشن توی هیچکدوم از ژن ها
@behnaz-hajizadeh توی کتاب از این موضوع حرفی زده نشده. بیخیال خودتون رو گیج نکنید. این سوال ها ساخته و پرداخته مغز خراب منه. خودم جوابی واسش پیدا میکنم:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@behnaz-hajizadeh توی کتاب از این موضوع حرفی زده نشده. بیخیال خودتون رو گیج نکنید. این سوال ها ساخته و پرداخته مغز خراب منه. خودم جوابی واسش پیدا میکنم:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
Amir Hossein Rahtalab بله ولی به کلیپای صفر تا صد استاد موقاری یه نگاهی بندازین شاید براتون مفید باشه
نه گیج نمیشم...اتفاقا لذت بخشه ایجاد سوال و تلاش واسه پیدا کردن جوابش
سوالاتون جالبن درعین سادگی -
بزارید برای اطمینان پنجشنبه از راهنما ببپرسید
-
Amir Hossein Rahtalab امکان نداره برادر چون
اصلا ترتیب نوکلئوتید ها در توالی های پایان و توالی راه انداز متفاوته و یک توالی برای اینکه راه انداز باشد یا توالی پایان باید اون مشخصه خاص رو داشته باشد -
Amir Hossein Rahtalab امکان نداره برادر چون
اصلا ترتیب نوکلئوتید ها در توالی های پایان و توالی راه انداز متفاوته و یک توالی برای اینکه راه انداز باشد یا توالی پایان باید اون مشخصه خاص رو داشته باشدMahdi Mirzayi
@Behnaz-Hajizadehآها حالا چون رای با اکثریت شد پس جواب همینه
-
Mahdi Mirzayi
Amir Hossein Rahtalab در راه انداز و توالی ویژه مرحله پایان گفته است:
Mahdi Mirzayi
behnaz HAJIZADEHآها حالا چون رای با اکثریت شد پس جواب همینه
رای اکثریت چیه کنکور که رای اکثریتی نیست😐
-
Mahdi Mirzayi
Amir Hossein Rahtalab
صبر کنین عجله که ندارین فردا دانش اموزای با تجربه هم بیان و نطر بدن.اشکالی نداره که -
Amir Hossein Rahtalab
صبر کنین عجله که ندارین فردا دانش اموزای با تجربه هم بیان و نطر بدن.اشکالی نداره که@behnaz-hajizadeh
H_R
باشه منتظر میمونیم. همکلاسی های نامردم جوابمو ندادن. مثلا همه تیزهوشانیم و ریزهوشان هم نیستیم خخخخخخ -
فکر نکنم بشه :|
آخه توالی پایان متفاوته با راه انداز چون اگه یکی باشه رنا بسپاراز ممکنه اشتباه کنه و نفهمه الان ژن مورد نظرش کجاست
خیلی مطمئن نیستم منم بزارید از آقای میرزایی بعدا بپرسید -
فکر نکنم بشه :|
آخه توالی پایان متفاوته با راه انداز چون اگه یکی باشه رنا بسپاراز ممکنه اشتباه کنه و نفهمه الان ژن مورد نظرش کجاست
خیلی مطمئن نیستم منم بزارید از آقای میرزایی بعدا بپرسیددریا دریایی
@Behnaz-Hajizadeh
H_R
دیشب معلممون جواب رو داد. با قاطعیت گفت نمیشه. -
به نظر من چون راه انداز جزو توالی های بین ژنیه و رونویسی نمیشه نمیتونه توالی پایان یه ژن دیگ باشه 🤷♀️
-
ممنونم:bouquet:
@Behnaz-Hajizadeh
H_R
Mahdi Mirzayi
Saba Falahat
دریا دریایی -
ممنونم:bouquet:
@Behnaz-Hajizadeh
H_R
Mahdi Mirzayi
Saba Falahat
دریا دریاییAmir Hossein Rahtalab خواهش میشود🌹
-
Amir Hossein Rahtalab ابهام رفع شد؟
-
Amir Hossein Rahtalab ابهام رفع شد؟
Fragile حدودا آره. بحث بیشتر خارج کتابی میشه به نظرم