ماجراهای من و مثلثات ❤
-
@mitra-ism-rahmani نه فکر نکنم مشابه داشته باشه. میدونی چی میگه؟
داره میگه خطوط AB و CB یه زاویه میسازن که نصف زاویه ای هست که AO و CO میسازن. این رو خودت برای AOB اگه تعمیم بدی میفهمی AOB=180 پس ACB باید 90 یعنی نصف 180 باشه. این رو فکر کنم توی متوسطه اول خوندیم. همون زاویه ی مرکزی و زاویه ی محیطی هست اگه یادت باشه. -
داره میگه خطوط AB و CB یه زاویه میسازن که نصف زاویه ای هست که AO و CO میسازن. این رو خودت برای AOB اگه تعمیم بدی میفهمی AOB=180 پس ACB باید 90 یعنی نصف 180 باشه. این رو فکر کنم توی متوسطه اول خوندیم. همون زاویه ی مرکزی و زاویه ی محیطی هست اگه یادت باشه.Amir Hossein Rahtalab در ماجراهای من و مثلثات ❤ گفته است:
داره میگه خطوط AB و CB یه زاویه میسازن که نصف زاویه ای هست که AO و CO میسازن. این رو خودت برای AOB اگه تعمیم بدی میفهمی AOB=180 پس ACB باید 90 یعنی نصف 180 باشه. این رو فکر کنم توی متوسطه اول خوندیم. همون زاویه ی مرکزی و زاویه ی محیطی هست اگه یادت باشه.ممنون 🌷🌷🌷🌷
-
داره میگه خطوط AB و CB یه زاویه میسازن که نصف زاویه ای هست که AO و CO میسازن. این رو خودت برای AOB اگه تعمیم بدی میفهمی AOB=180 پس ACB باید 90 یعنی نصف 180 باشه. این رو فکر کنم توی متوسطه اول خوندیم. همون زاویه ی مرکزی و زاویه ی محیطی هست اگه یادت باشه.Amir Hossein Rahtalab اخوی همین الان مشابهشو گفتی خودت
...مبحث برای متوسطه دوره اوله . بیشتر توی نهم تدریس شد
مهماش همین دو زاویه محیطی و مرکزی بودن که دوستمون گفتن
بقیش با اثبات و هندسه بدست میاد . فک نکنم از اونا استفاده بکنن توی تجربی .(ولی معلمای ما هم سال ۱۱ گفتن هم سال۹)😬 -
Amir Hossein Rahtalab اخوی همین الان مشابهشو گفتی خودت
...مبحث برای متوسطه دوره اوله . بیشتر توی نهم تدریس شد
مهماش همین دو زاویه محیطی و مرکزی بودن که دوستمون گفتن
بقیش با اثبات و هندسه بدست میاد . فک نکنم از اونا استفاده بکنن توی تجربی .(ولی معلمای ما هم سال ۱۱ گفتن هم سال۹)😬Yazdan 1 حاجی این مشابه نیست. این خودشه:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Yazdan 1 حاجی این مشابه نیست. این خودشه:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@mitra-ism-rahmani

زاويه ظلي به نظرم مربوط بع رشته تجربي نباشع
ولي وقتي يكي از اضلاع مماس بر دايره ميشه انازه كمان ٢ برابر زاويست -
آقایون اگه میخواهید بحث کنید تاپیک تو دلی بفرمایید
از هر دوتون ممنونم به خاطر کمک کردنتون اما لطفا بحث نکنید Amir Hossein Rahtalab Yazdan 1 -
@mitra-ism-rahmani

ولي وقتي يكي از اضلاع مماس بر دايره ميشه انازه كمان ٢ برابر زاويست -
@mitra-ism-rahmani

ولي وقتي يكي از اضلاع مماس بر دايره ميشه انازه كمان ٢ برابر زاويستamirh_hmyf در ماجراهای من و مثلثات ❤ گفته است:
@mitra-ism-rahmani

ولي وقتي يكي از اضلاع مماس بر دايره ميشه انازه كمان ٢ برابر زاويستیعنی ربطی به زوایای محاطی دایره نداره
این یکی از سوالات کتاب خیلی سبز بود نمیدونم والا -
amirh_hmyf در ماجراهای من و مثلثات ❤ گفته است:
@mitra-ism-rahmani

ولي وقتي يكي از اضلاع مماس بر دايره ميشه انازه كمان ٢ برابر زاويستیعنی ربطی به زوایای محاطی دایره نداره
این یکی از سوالات کتاب خیلی سبز بود نمیدونم والا@mitra-ism-rahmani اون دايره وسطيه زاويه محاطيه
-
@mitra-ism-rahmani اون دايره وسطيه زاويه محاطيه
خب زاویه محیطی چه طور ؟؟
-
خب زاویه محیطی چه طور ؟؟
@mitra-ism-rahmani زاويه محاطي تو داخله شكله
محيطي روي محيط شكله يني روي خطه شكله
البته من اين مباحثو خيلي نخوندم، شايد گفته هام اشتباه -
@mitra-ism-rahmani زاويه محاطي تو داخله شكله
محيطي روي محيط شكله يني روي خطه شكله
البته من اين مباحثو خيلي نخوندم، شايد گفته هام اشتباهamirh_hmyf خب آخه سوال من هیچ کدوم از اضلاعش بر دایره مماس نیست برای اون زاویه که شما گفتید ریاضیا میخونن
-
amirh_hmyf خب آخه سوال من هیچ کدوم از اضلاعش بر دایره مماس نیست برای اون زاویه که شما گفتید ریاضیا میخونن
@mitra-ism-rahmani متوجه نشدم منظورتون چيه
-
شما گفتید این زاویه ظلی است که اندازه زاویه نصف کمان روبه روست و گفتید در این زاویه یکی از اضلاع بر دایره مماس است ولی در این که هیچ کدوم از اضلاعش مماس بر دایره نمیشه

-
شما گفتید این زاویه ظلی است که اندازه زاویه نصف کمان روبه روست و گفتید در این زاویه یکی از اضلاع بر دایره مماس است ولی در این که هیچ کدوم از اضلاعش مماس بر دایره نمیشه

@mitra-ism-rahmani شما گفتين مثل اين نكته ديگه هست؟
منم براي همون اينو گفتم -
منم براي همون اينو گفتمamirh_hmyf در ماجراهای من و مثلثات ❤ گفته است:
منم براي همون اينو گفتم😂😂😂یعنی جواب این سوال نبود .
ببخشید شرمنده فکر کردم جواب این سوالم بود .
ممنون 🌹🌹 -
منم براي همون اينو گفتم😂😂😂یعنی جواب این سوال نبود .
ببخشید شرمنده فکر کردم جواب این سوالم بود .
ممنون 🌹🌹@mitra-ism-rahmani نه نبود 😁
خواهش ميكنم