زبان
-
سلام دوستان
من زبانم خیلی ضعیفه لطفا اگه روشی رو انجام داده یا خودتون انجام دادین و نتیجه گرفتین به منم بگین ممنون میشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان
من زبانم خیلی ضعیفه لطفا اگه روشی رو انجام داده یا خودتون انجام دادین و نتیجه گرفتین به منم بگین ممنون میشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاNazanin Jamali شرمنده روشی بلد نیستم. من قبلا کلاس زبان رفتم. آشنایی پیشین خیلی کمکم کرده. همین
-
منم زبانم ضعیفه
-
سلام دوستان
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاNazanin Jamali ولی میتونی از فیلم های آموزشی استفاده کنی. بد نیستن
-
سلام دوستان
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاNazanin Jamali برا کدوم مبحثش میخوای ؟
-
Nazanin Jamali برا کدوم مبحثش میخوای ؟
fatemeh ganjkhanloo ایول به منم یاد بده
-
fatemeh ganjkhanloo ایول به منم یاد بده
Amir Hossein Rahtalab خب بگین تو کدوم قسمتش مشکل دارین
-
Amir Hossein Rahtalab خب بگین تو کدوم قسمتش مشکل دارین
fatemeh ganjkhanloo هیچ کدوم خخخخخخ اون مشکل داره
-
fatemeh ganjkhanloo هیچ کدوم خخخخخخ اون مشکل داره
Amir Hossein Rahtalab پس برا چی میخواستین یاد بگیرین ؟
-
Amir Hossein Rahtalab پس برا چی میخواستین یاد بگیرین ؟
fatemeh ganjkhanloo تا مشکل این دوستمون برطرف بشه. فعلا
-
fatemeh ganjkhanloo تا مشکل این دوستمون برطرف بشه. فعلا
-
سلام دوستان
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاNazanin Jamali برا لغت :
چون به کنکور نزدیکیم لغات مهم هر درس رو هر چن شب یه بار دوره کنید و هر هفته تقریبا کنکورای نزدیک رو جواب بدین بخش لغاتو و لغات جدیدشو علامت بزنین و بخونین -
Nazanin Jamali برا لغت :
چون به کنکور نزدیکیم لغات مهم هر درس رو هر چن شب یه بار دوره کنید و هر هفته تقریبا کنکورای نزدیک رو جواب بدین بخش لغاتو و لغات جدیدشو علامت بزنین و بخونین -
fatemeh ganjkhanloo به کنکور نزدیکیییم
بابا چرا اینطوری میکنین با آدمYazdan 1 نزدیک نیستیم ؟
-
Yazdan 1 نزدیک نیستیم ؟
-
گرامر
گرامر رو میتونین جزوه دبیر رو مطالعه کنین و تست بزنین روش خاصی نداره چون سادس -
Yazdan 1 مگه کنکور 400 هشت ماه بیشتر وقت داریم ؟کمه دیگخه
-
سلام دوستان
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاNazanin Jamali برا کلوز هم لغات ربطی و کلمات مهم رو بخونین و از ارتباط معنایی کلمات برا زدن تستا استفاده کنین
قسمت ریدینگ رو خیلی باید تمرین کنین با تستای ریدینگ کنکور هر شب یکیو حل کنین روشایی که کتاب خودش گفته مث اسکن و اسکیمینگ و ... هم خوبن -
Yazdan 1 مگه کنکور 400 هشت ماه بیشتر وقت داریم ؟کمه دیگخه