کنکوری های قلم چی
-
@dr-aryan تعداد انزیم هایی که در تشکیل پیوند بین آمینو اسیدها و tRNAنقش دارند میتواند چندتا باشد؟
Fateme Sh 0 در کنکوری های قلم چی گفته است:
@dr-aryan تعداد انزیم هایی که در تشکیل پیوند بین آمینو اسیدها و tRNAنقش دارند میتواند چندتا باشد؟
-
Fateme Sh 0 اولا نمیدونم. دوما این سوال از کجا اومده؟ سوما خدایی واسه دونستن این سوال چرا اینقدر به خودتون زحمت میدید. سوالی که هیچ جای کتاب نیست و تو کنکور نمیاد حیف وقت که ...
البته ببخشید با این لحن بد گفتم
-
Fateme Sh 0 اولا نمیدونم. دوما این سوال از کجا اومده؟ سوما خدایی واسه دونستن این سوال چرا اینقدر به خودتون زحمت میدید. سوالی که هیچ جای کتاب نیست و تو کنکور نمیاد حیف وقت که ...
-
Amir Hossein Rahtalab لحنت خیلیم مورد پسنده ! باهات موافقم
-
Amir Hossein Rahtalab نه راحت باش
بیا منم بزن آروم شیYazdan 1 باشه
-
Amir Hossein Rahtalab لحنت خیلیم مورد پسنده ! باهات موافقم
-
Yazdan 1 الان یکی میاد میگ اسپم ندین !
-
Yazdan 1 الان یکی میاد میگ اسپم ندین !
-
Amir Hossein Rahtalab
سوال معلمه
نمیشه حتما باید جواب بدم -
مهشید غضنفرآبادی نه این دفاع مقدسه اسپم نیست
Yazdan 1
نوع رو میخواد نه تعدادابروم رف
-
Amir Hossein Rahtalab
سوال معلمه
نمیشه حتما باید جواب بدمFateme Sh 0 نمیدونم شرمنده. دست خودم هم نیست آخه نمیدونم این رو باید از کجا بخونم. ببخشید
-
بچه ها به نظرتون ازمون هدفگذاری بدم تا کی وقت دارم؟من اول دهمم شروع کردم به خوندن
ای خدا
-
بچه ها به نظرتون ازمون هدفگذاری بدم تا کی وقت دارم؟من اول دهمم شروع کردم به خوندن
ای خدا
chichak am ازمون هدفگذاری بده خوبه ! صبح ازمون داریم تا اخر شب وقت هست
-
Fateme Sh 0 در کنکوری های قلم چی گفته است:
مطمئن نیستم.فکر کنم ۲ تا آنزیم باشه.
یک آنزیم:برای آمینو اسید ها که میشهrRNA
یک آنزیم : هم برای tRNA که میشه RNAپلی مراز -
مهشید غضنفرآبادی در کنکوری های قلم چی گفته است:
ممنون عزیزه دل
-
مهشید غضنفرآبادی آزمون هدفگذاری چی هست؟!
بیزحمت توضیح بده -
بیزحمت توضیح بده@infinitie-a
یه ازمون مثل بقیه ازمونا
با این تفاوت که پنجشنبه های وسط ازمون اصلیا برگزار میشه و فقط از درسای دوازدهم هست البته دو سه تا صفحه کمتر از اون چیزی که واسه اطمون اصلی هست -
بیزحمت توضیح بده@infinitie-a تو سایت کانون برای اونایی ک کانونی هستن هر پنجشنبه ازمون هدفگذاری هست .بین دو ازمون پنجشنبه اول از دروس دوازدهمه و پنجشنبه دوم (یک روز قبل از ازمون)ازمون مشابه پارسال ک درصداتو بهت میگه .... میتونی خودت بسنجی
زحمتیم نبود رفیق
-
سلام بچه ها ۳ روز دیگه ازمونه منتظر تاپیک اقای مجردی بودیم اما ظاهرا قصد ندارن تاپیک بزنن این ازمون رو اماده این؟
مهشید غضنفرآبادی
@دوست-بد
zahra thd
Yazdan 1
@Infinitie-A
Hhh Hh
@Dr-Aryan
chichak am
Bio
Ashley Flz