اطلاعیه : تغییر در سایت
-
بسیار عالی و بجا . ممنونیم
-
با سلام و ممنون از زحمات شما بزرگواران، اگه امکانش هس تدریس درس ریاضی رو هم به همین صورت(کلاس کنکور) در سایت قرار دهید. همچنین اگر لطف بفرمایید درس زمین شناسی سوم و چهارم رو هم در سایت قرار بدین. ممنون از لطف شما. موفق باشید
@َAref گفته است:
با سلام و ممنون از زحمات شما بزرگواران، اگه امکانش هس تدریس درس ریاضی رو هم به همین صورت(کلاس کنکور) در سایت قرار دهید. همچنین اگر لطف بفرمایید درس زمین شناسی سوم و چهارم رو هم در سایت قرار بدین. ممنون از لطف شما. موفق باشید
منظور شما از اینکه درس ریاضی رو به همین صورت قرار بدهیم چیست ؟ دروس ریاضی (گسسته ، تحلیلی، ریاضی پایه ، دیفرانسیل ، هندسه پاسه) در دو کلاس کنکور 1 و2 تشکیل شده و به همین صورت در حال قرار گرفتن بر روی سایت می باشد .
-
ضمن عرض سلام و تشکر بابت سایت خوبتون
1- لطفا ادرس لینک های هر کلاس را در در یک صفحه کنار ان کلاس قرار بدین ، تا نیاز نباشه هر درس را جدا دانلود کنیم و بتونیم همه دروس را در یک صف دانلود کنیم
2- لطفا فیلم اموزش همه دروس را در سایت قرار بدین ، متاسفانه لینک بعضی دروس مثل شیمی دو ، در سایت نیست -
1- لطفا ادرس لینک های هر کلاس را در در یک صفحه کنار ان کلاس قرار بدین ، تا نیاز نباشه هر درس را جدا دانلود کنیم و بتونیم همه دروس را در یک صف دانلود کنیم
2- لطفا فیلم اموزش همه دروس را در سایت قرار بدین ، متاسفانه لینک بعضی دروس مثل شیمی دو ، در سایت نیستزهرا گفته است:
2- لطفا فیلم اموزش همه دروس را در سایت قرار بدین ، متاسفانه لینک بعضی دروس مثل شیمی دو ، در سایت نیستسلام:
در مورد پیشنهاد 1: پیشنهاد خوبی هست، لطفا آن را در لینک زیر قرار دهید تا در سایت جدید آلاء اضافه شود:
http://forum.alaatv.com/topic/1561/طوفان-فکری-در-مورد-سایت-جدید-آلاء( عملا شما یک پلی لیست برای فیلم های هر درس می خواهید)
در مورد پیشنهاد 2: شیمی 2 در سایت موجود است، وقتی وارد شیمی کنکور می شوید، شیمی 2،3،4 همه تدریس می شوند ( در عنوان فیلم ها ذکر شده، اگه دقت بفرمایید )
-
سلام جناب شاهرخی ، میشه بفرمایید لینک دروس کی در سایت قرار می گیره ، من الان واقعا بهشون نیازی دارم و این که بخوام فایل ها را دونه دونه دانلود کنم خیلی وقت گیره
زهرا گفته است:
سلام جناب شاهرخی ، میشه بفرمایید لینک دروس کی در سایت قرار می گیره ، من الان واقعا بهشون نیازی دارم و این که بخوام فایل ها را دونه دونه دانلود کنم خیلی وقت گیره
سلام ، اگر منظورتون همینی هست که آقا سهراب گفتند در سایت جدید ان شاالله در نظر گرفته خواهد شد و در حال حاضر امگان اضافه کردن آن مقدور نمی باشد . با تشکر از دقت نظر شما و همراهی شما .
-
سلام.میخواستم بپرسم ایا میشه ویدئوهای همایش جمع بندی دکتر طلوعی که جمعه گذشته برگزار شد رو از سایت بخرم؟؟؟من متاسفانه دیر با خبر شدم.چطور میتونم داشته باشمشون؟؟؟؟
-
سلام.میخواستم بپرسم ایا میشه ویدئوهای همایش جمع بندی دکتر طلوعی که جمعه گذشته برگزار شد رو از سایت بخرم؟؟؟من متاسفانه دیر با خبر شدم.چطور میتونم داشته باشمشون؟؟؟؟
Mahdi Mesbah در اطلاعیه : تغییر در سایت گفته است:
-
سلام خواهش میکنم ویدئوهای همایش استاد ثابتیو که در اردیبهشت برگذار شد روی سایتتون بذارید میخواستم بخرمشون لطفا:-)