زیست 2 /فصل2/گفتار 1
-
FaMi در زیست 2 /فصل2/گفتار 1 گفته است:
Bio خب چون اگه نورن حسی بود میشه انتهای دنریت .کل نورون حسی نمیتونه گیرنده باشه.
طبق کتاب و کنکور👆اینجام الان انتهایش گیرنده س دیگه شکلو ببین
-
-
Bio
در اینجا هم نوشته مثل گیرنده های بویایی
خب ما میدونیم که گیرنده های بویایی هم نورون هستن اما نورون حسی نیست و در پیاز بویایی با نورون حسی سیناپس میدن

Bio
خب ما میدونیم که گیرنده های بویایی هم نورون هستن اما نورون حسی نیست و در پیاز بویایی با نورون حسی سیناپس میدن

الان میدونی عصب بویایی کجاس؟ اینو بلد باشی مشکلت حله
-
Bio

الان میدونی عصب بویایی کجاس؟ اینو بلد باشی مشکلت حله
-
Bio درون پیاز بویایی
نه دیگه! خرابش نکن! شما بویایی رو نگا کن یه حدس دیگه بزن
-
Bio کجاس?
همون زیر لب پیشانیه دیگهآکسون گیرنده ها چجوری رفته داخل استخوان جمجه؟
-
Bio کجاس?
همون زیر لب پیشانیه دیگهیعنی چجوری رسیده به پیاز بویایی
-
Bio نرفته داخلش از بین منفذ ها رد شده
آفرین همونی که میخواستمو دیدی! اون رشته های بین منافذ عصب بویایی هستن! دیگه خودت تا تهشو بخون و تعمیم بده
-
Bio ن
مطمئنید ?
من فعلا اونچیزی که برای کنکور درست هست رو میخوام ها.استاد موقاری گفتن عصب بویایی داخل پیاز هست.اخه عصب مستقیم میبره به مغز اینا بعد تک تک سیناپس دادن به نورون حسیFaMi در زیست 2 /فصل2/گفتار 1 گفته است:
Bio ن
مطمئنید ?
من فعلا اونچیزی که برای کنکور درست هست رو میخوام ها.استاد موقاری گفتن عصب بویایی داخل پیاز هست.اخه عصب مستقیم میبره به مغز اینا بعد تک تک سیناپس دادن به نورون حسیاین چیزیه که من برا کنکور یادگرفتم! به هر حال کمک میکنه به درک اون یکی
-
Bio ن
مطمئنید ?
من فعلا اونچیزی که برای کنکور درست هست رو میخوام ها.استاد موقاری گفتن عصب بویایی داخل پیاز هست.اخه عصب مستقیم میبره به مغز اینا بعد تک تک سیناپس دادن به نورون حسیاین چیزیه که من برا کنکور یادگرفتم! به هر حال کمک میکنه به درک اون یکی
-
Bio این تمام محاسباتم رو بهم ریخت😕
اصلا همه چی غلط میشه اینطوری.پس تون نورون های حسی داخل پیاز بویایی چی هستن?
پس اینحا اکسون خود گیرنده شده عصب! -
پس اینحا اکسون خود گیرنده شده عصب!میگم که زیست قطعا نداره!
-
Bio درسته اما من به طراح چی بگم اون وسط بگم حکم قطعی نداریم.
برای حل تست ها باید یک سری مبنا و دسته بنید داشته باشیم که طبق اون تست هارو جواب بدیم اما اینطوری دسته بندی گیرنده به هم میخورهFaMi در زیست 2 /فصل2/گفتار 1 گفته است:
برای حل تست ها باید یک سری مبنا و دسته بنید داشته باشیم که طبق اون تست هارو جواب بدیم اما اینطوری دسته بندی گیرنده به هم میخورهحالا باز تو تستا نگا کنید! ولی من با این مشکلی برام پیش نیومد! و درضمن ما نمیتونیم یه سری ویژگی های ذاتی هر علمو تغییر بدیم! مثه عدم قطعیت زیست!
خدافظ دیگه
شب خوبی داشته باشی👋🏻 -
پس اینحا اکسون خود گیرنده شده عصب!میگم که زیست قطعا نداره!
-
برای حل تست ها باید یک سری مبنا و دسته بنید داشته باشیم که طبق اون تست هارو جواب بدیم اما اینطوری دسته بندی گیرنده به هم میخورهحالا باز تو تستا نگا کنید! ولی من با این مشکلی برام پیش نیومد! و درضمن ما نمیتونیم یه سری ویژگی های ذاتی هر علمو تغییر بدیم! مثه عدم قطعیت زیست!
خدافظ دیگه
شب خوبی داشته باشی👋🏻 -
سلام✋
دوستان تعدادی سوال داشتم .امیدوارم با کمک شما حل بشن🙂
1.اگر سلول گیرنده ما سلول جداگانه و غیر عصبی باشد توانایی هدایت و انتقال پیام عصبی رو دارد? یعنی وقتی تمایز پیدا میکنن دارای این توانایی میشن?
در گفتار یک فصل یک گفته شده نورون ها سلول هایی با توانایی تولید و هدایت و انتقال پیام عصبی هستن.حالا این گیرنده ها هم باید بهشون اضافه کنم?2.در گیرنده های فشار اون بافت پیوندی چند لایه که اطراف ابتدای نورون حسی هست به صورت سه بعدی هست یا دو بعدی?یعنی دور تا دور ابتدای دندریت رو میپوشونه یا ن?
من فکر میکنم که اگر منطقی بخوایم بررسی کنیم باید به صورت دوبعدی باشه چون در غیر این صورت کلن ارتباط ابتدای دندریت با فضای بین سلولی قطع میشه و جابه جایی یون امکان پذیر نیست درسته?
شکل کتاب انگار گفته همه قسمت های اون پوشیده نمیشه👇

3.پارسال معلم مدرسمون گفتن که بافت چربی عصب نداره اما الان در شکل پوست میبینیم که داره.پس اشتباه گفتن?!
4.از اونجایی که همه حواس ویژه در سر هستن میشه نتیجه گرفت که پیام عصبی تولید شده در اونها از طریق اعصاب مغزی بخش محیطی دستگاه عصبی به مراکز درک میره و دیگه از نخاع عبور نمیکنه?
تجربیا