سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
سوال
-
farhadhamid29
آها آره اشتباه محاسباتی بود -
-
ببخشید من تعداد عامل های ۴ را ۶۳ بدست آوردم
-
farhadhamid29 پس ۶ چی؟
-
من تعداد عامل های ۶ هم ۴۵ در آوردم
-
Alireza Bodaghi در سوال گفته است:
farhadhamid29 پس ۶ چی؟
فرمول رو ببین2به توانn -
farhadhamid29 مگر ۶ و ۲ هم ۱۲ نمی سازند؟
-
farhadhamid29 مگر ۶ و ۲ هم ۱۲ نمی سازند
-
farhadhamid29 دانش آموزان آلاءreplied to Alireza Bodaghi on آخرین ویرایش توسط farhadhamid29 انجام شده
farhadhamid29 مگر ۶ و ۲ هم ۱۲ نمی سازند؟
باید به اعداد فرد تجزیه کنی2در2در3این سوال رو متوجه نمیشه باید گسسته بخونی
-
ولی چقدر عجله داری آخه همون درس های کتاب دهم خودش نکته زیاد داره اگه میخوای اضافه بخونی همون هارو عالی ببند که بعدا نیاز نداشته باشی زیاد کار کنی الکی,این چیزا خیلی زوده الان برای یه کلاس دهمی حتی اگه برای المپیاد بخواد بخونه
آره الان اگه مباحث دهم رو عالی ببنده موفقیتش 100درصدی هست بعد اگه وقت داشت بنظرم باید گسترده تر بخونه
-
Reza.Tah آخه یک دوست دهمی این سوال رو دادن فکر کردم ماله ریاضی دهمه ولی مثل اینکه ماله سوم دبیرستانه
-
Reza.Tah آخه یک دوست دهمی این سوال رو دادن فکر کردم ماله ریاضی دهمه ولی مثل اینکه ماله سوم دبیرستانه
چهارم دبیرستانه
-
Alireza Bodaghi
مال چهارم دبیرستانه
اینا اضافست وقتت رو تلف نکن
الان فکر کنم شما دنباله حسابی و هندسی رو خونده باشید,یه تست داره تو کنکور این مبحث همین امسال اگه همه نکته هاش رو یاد بگیری و تمرین کنی سال کنکور دیگه فقط میشه واست یه مرور,دنبال چیز اضافه نگرد -
Reza.Tah سوال دنباله کنکور امثال خیلی ساده بود
-
Reza.Tah سوال دنباله کنکور امثال خیلی ساده بود
تجربی هستی یا ریاضی؟
-
farhadhamid29 تجربی