آزمون هدفگذاری امروز/ سوال اورژانسی
-
Amir Hossein Rahtalab در آزمون هدفگذاری امروز/ سوال اورژانسی گفته است:
@mahta-kamali پس همین الان برو بده
نه بعد از ظهر آزمون میدم
-
بچه ها
آزمون هدفگذاری قلمچیو میشه بعد از ظهر هم داد؟
مثلا ساعت ۵ ۶ عصر آزمون بدم این امکان هست یا اینکه نه تا ساعت ۱ ۲ بعد از ظهر سایتو میبندن؟؟تجربیا ریاضیا انسانیا دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
ادمین@mahta-kamali هروقت بخای میتونی بدی ! من خودم ساعت هشت شب ازمون دادم ! سایت باز هست و درصدت و بهت میگه
-
@mahta-kamali اینم جواب همین سوال شما تو سایت زیر پست ازمون هدف گذاریه پست شده بود
امروز و فردا میتوانید در ؟آزمون هدف گذاری شرکت کنید. اما بهتر است امروز شرکت کنید. زمان پیشنهادی نیز در جدول بالا مشخص شده است@dr-aryan در آزمون هدفگذاری امروز/ سوال اورژانسی گفته است:
@mahta-kamali اینم جواب همین سوال شما تو سایت زیر پست ازمون هدف گذاریه پست شده بود
امروز و فردا میتوانید در ؟آزمون هدف گذاری شرکت کنید. اما بهتر است امروز شرکت کنید. زمان پیشنهادی نیز در جدول بالا مشخص شده است@dr-aryan در آزمون هدفگذاری امروز/ سوال اورژانسی گفته است:
امروز و فردا میتوانید در ؟آزمون هدف گذاری شرکت کنید. اما بهتر است امروز شرکت کنید. زمان پیشنهادی نیز در جدول بالا مشخص شده استاها اصلا سایتو کامل نخونده بودم
-
بچه ها مرسی ازتون
مهشید غضنفرآبادی
@Dr-Aryan
Amir Hossein Rahtalab -
بچه ها مرسی ازتون
مهشید غضنفرآبادی
@Dr-Aryan
Amir Hossein Rahtalab@mahta-kamali خواهش میکنم
-
این پست پاک شده!
-
نه تا ساعت 4 وقت داشته
-
نه تا ساعت 4 وقت داشته
fatemeh asgarhakimi تا قبل ۸ تایم هست!
-
بچه ها
آزمون هدفگذاری قلمچیو میشه بعد از ظهر هم داد؟
مثلا ساعت ۵ ۶ عصر آزمون بدم این امکان هست یا اینکه نه تا ساعت ۱ ۲ بعد از ظهر سایتو میبندن؟؟تجربیا ریاضیا انسانیا دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
ادمین@mahta-kamali پشتیبان من که گفت حتی شنبه هم وقت داره
-
تا فردا ساعت 10 صبح تمدید شد