فعالیت :)
-

سلام دوستان لطفا جواب فعالیت بالا رو بهم توضیح بدین:folded_hands:
chichak am
3. تعداد گولبول قرمز در خون
تقریبا برابر 25000000000
تخریب روزانه هم برابر یک درصد این عدد است -
fatemeh ganjkhanloo Yazdan 1
مرسی دوستان:grinning_face_with_sweat: :folded_hands_light_skin_tone: :beating_heart:chichak am شما دهم هستین ؟
-
chichak am شما دهم هستین ؟
fatemeh ganjkhanloo در فعالیت :) گفته است:
نه اینو از دهم جواب ندادم:grimacing_face: :grinning_face_with_sweat:
مرسی عزیزم:beating_heart: -
fatemeh ganjkhanloo Yazdan 1
مرسی دوستان:grinning_face_with_sweat: :folded_hands_light_skin_tone: :beating_heart: -
fatemeh ganjkhanloo در فعالیت :) گفته است:
نه اینو از دهم جواب ندادم:grimacing_face: :grinning_face_with_sweat:
مرسی عزیزم:beating_heart:chichak am اها اسمتو نمیدونم ولی موفق باشی
-
chichak am چقدرم که من کمک کردم😎
Yazdan 1 شما انگیزه دادین تا برم سر کتاب و بنویسم خخخخ
-
Yazdan 1 شما انگیزه دادین تا برم سر کتاب و بنویسم خخخخ
-
Yazdan 1 در فعالیت :) گفته است:
ممنون که توی تاپیک حضور داشتین:relieved_face: :grinning_face_with_sweat: :rose:
انشاالله سوال های بعدی:grinning_face_with_sweat: :folded_hands_light_skin_tone: -
fatemeh ganjkhanloo خب خداروشکر 🙌
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-

سلام دوستان لطفا جواب فعالیت بالا رو بهم توضیح بدین:folded_hands:
chichak am
بخش اول:
1-در مردان میزان wbc(ده هزار تا 45هزار در هر میلی متر مربع خون) ، rbc(شش میلیون تا 4.1 میلیون یاخته در هر میلی متر مکعب) و پلاکت ها هم 150هزار تا 400 هزار عدد در هر میلی متر مکعب.در زنان سفید ها 10000 تا 45000 ، قرمز ها 5.5 تا 3.6 میلیون یاخته در هر متر مکعب و پلاکت ها 150 هزار تا 400 هزار در هر متر مکعب
بخش دوم رو نمیدونم
بخش سوم هم 11.1375 ضرب در ده به توان 16 -
chichak am
بخش اول:
1-در مردان میزان wbc(ده هزار تا 45هزار در هر میلی متر مربع خون) ، rbc(شش میلیون تا 4.1 میلیون یاخته در هر میلی متر مکعب) و پلاکت ها هم 150هزار تا 400 هزار عدد در هر میلی متر مکعب.در زنان سفید ها 10000 تا 45000 ، قرمز ها 5.5 تا 3.6 میلیون یاخته در هر متر مکعب و پلاکت ها 150 هزار تا 400 هزار در هر متر مکعب
بخش دوم رو نمیدونم
بخش سوم هم 11.1375 ضرب در ده به توان 16Amir Hossein Rahtalab در فعالیت :) گفته است:
chichak am
بخش اول:
بخش دوم رو نمیدونم
بخش سوم هم 11.1375 ضرب در ده به توان 16ممنونم:grinning_face_with_big_eyes: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :hibiscus:
-
Amir Hossein Rahtalab در فعالیت :) گفته است:
chichak am
بخش اول:
بخش دوم رو نمیدونم
بخش سوم هم 11.1375 ضرب در ده به توان 16ممنونم:grinning_face_with_big_eyes: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :hibiscus:
chichak am خواهش