دو نکته ی خوب از زیست 1
-
Amir Hossein Rahtalab
اخه باید از لحاظ علمی بررسی بشه.
من کل اناتومی بدن رو بلد نیستم که بدونم غیر از چیز هایی که ماخوندیم چه سازوکار های دیگه ای هستFaMi این رو تا جایی که یادمه معلممون هم تایید کرد. بگذریم یه پرس و جو میکنم بعد بهتون خبر میدم
-
FaMi این رو تا جایی که یادمه معلممون هم تایید کرد. بگذریم یه پرس و جو میکنم بعد بهتون خبر میدم
-
Amir Hossein Rahtalab اره بپرس حتما دمت گرم
ولی بدون که لنف و خون باهم فرق دارن و همینطور اندازه رگ های لنفی و محل قرار گیریشون . ینی از نظر اینکه بخوایی بگی پس چطور لنف از پایین میاد بالا بدون ماهیچه . این اشتباههYazdan 1 خب دوستان الان حتی اگه ما تلمبه ماهیچه اسکلتی هم داشته باشیم یه مسئله ای پیش میاد
اینکه مگه این تلمبه فقط در یک سری از ماهیچه ها نبود?
برای سیاهرگ ها ما ساز و کار های دیگه ای داشتیم .تازه فشار خون باقیمانده سرخرگی هم بود .اما اینجا که ما هیچی نداریم?
پس اگه بخواد تلمبه باشه باید سرتاسر بدن باشه.میشه چنین چیزی? -
Yazdan 1 خب دوستان الان حتی اگه ما تلمبه ماهیچه اسکلتی هم داشته باشیم یه مسئله ای پیش میاد
برای سیاهرگ ها ما ساز و کار های دیگه ای داشتیم .تازه فشار خون باقیمانده سرخرگی هم بود .اما اینجا که ما هیچی نداریم?
پس اگه بخواد تلمبه باشه باید سرتاسر بدن باشه.میشه چنین چیزی?FaMi شما فکرتونو با چیزی که تو کتاب ننوشته یا اشاره نشده اصلا درگیر نکنید لطفا😅🙌
استنباط های غلط و تکبعدی نگاه کردن ها کار دست آدم میده دوستان
مخصوصصا در زیست که حتیی اگر درست هم باشه و کتاب بهش اشاره نکرده باشه بازم غلط محسوب میشه در کنکور
پس چرا فسفر الکی تلف میکنید
به اصل کاریا بچسبید😉 -
FaMi شما فکرتونو با چیزی که تو کتاب ننوشته یا اشاره نشده اصلا درگیر نکنید لطفا😅🙌
استنباط های غلط و تکبعدی نگاه کردن ها کار دست آدم میده دوستان
مخصوصصا در زیست که حتیی اگر درست هم باشه و کتاب بهش اشاره نکرده باشه بازم غلط محسوب میشه در کنکور
پس چرا فسفر الکی تلف میکنید
به اصل کاریا بچسبید😉 -
Yazdan 1 خب دوستان الان حتی اگه ما تلمبه ماهیچه اسکلتی هم داشته باشیم یه مسئله ای پیش میاد
پس اگه بخواد تلمبه باشه باید سرتاسر بدن باشه.میشه چنین چیزی?FaMi فکر کنم بشه. احتمالا رگ های لنفی نزدیک ماهیچه ها باشن. ببین حتما ماهیچه لارم نیست. یه فشار ساده مثل فشاری که هنگام خم شدن به شکم وارد میشه هم کارسازه. البته به نظر من میشه توی90 درصد از جاهای بدن ماهیچه دید. حالا یه دبیر زیست داریم مال عهد قجره. همه ی معلم هامون دانش آموزاش بودن. تجربه داره و بهم میگه
-
Yazdan 1 اخه Amir Hossein Rahtalab گفتن گفتم اگه بخواد تلمبه باشه باید همه جا باشه.
درسته من خیلی استدلال هام رو فیلتر میکنم تا هنگام پاسخ دادن به سوالات بتونم بر اساس کتاب درست تصمیم بگیرم. -
-
Amir Hossein Rahtalab مژک رو میگی پرز؟
Yazdan 1 معلومه مشکلت اساسه.
مژک مو هست و جزو خود یاخته نیست. مثل مژه های چشمات که جزو پوستت نیست و خودشون مو هستن و ساختار جدا دارنپرز چین خوردگی غشای یاخته هست و جزعی از یاخته به حساب میاد. اینها پرز هستن دقت کن
-
Yazdan 1 معلومه مشکلت اساسه.
مژک مو هست و جزو خود یاخته نیست. مثل مژه های چشمات که جزو پوستت نیست و خودشون مو هستن و ساختار جدا دارنپرز چین خوردگی غشای یاخته هست و جزعی از یاخته به حساب میاد. اینها پرز هستن دقت کن
Amir Hossein Rahtalab خود کتاب نوشته مژک حالا شما بگو مژک نیست پرزه
ببینیم کی ضرر میکنه🤷♂️ صلاح خویش...
ولی دوستانه اینو بهت بگم که اگر رو صد در صد این کتاب هم تسلط باشی باز یک درصد زیست رو هم نمیدونی
پس خوب نیست بااین اطلاعات کمی که داریم همدیگرو به کم سوادی متهم کنیم😉✋ -
ولی دوستانه اینو بهت بگم که اگر رو صد در صد این کتاب هم تسلط باشی باز یک درصد زیست رو هم نمیدونی
پس خوب نیست بااین اطلاعات کمی که داریم همدیگرو به کم سوادی متهم کنیم😉✋Yazdan 1 بذار ببینم. شاید کتابا تغییر کردن
-
پس خوب نیست بااین اطلاعات کمی که داریم همدیگرو به کم سوادی متهم کنیم😉✋Yazdan 1 خود کتاب هیچ چی ننوشته که. حاجی کجا داری نگاه میکنی؟
من دارم حس چشایی میگم. ص 32 تصویر 13 اونجا که داره منفذ یاخته های چشایی رو نشون میده نگاه کن. ریزه ولی ازشون تست داده بودن. دقت کن حاجی -
Yazdan 1 خود کتاب هیچ چی ننوشته که. حاجی کجا داری نگاه میکنی؟
من دارم حس چشایی میگم. ص 32 تصویر 13 اونجا که داره منفذ یاخته های چشایی رو نشون میده نگاه کن. ریزه ولی ازشون تست داده بودن. دقت کن حاجی -
Yazdan 1 اه واسه شما نوشتن مژک. واسه ما هیچ چی ننوشته بودن بعد معلم گفت پرزه
-
Yazdan 1 اه واسه شما نوشتن مژک. واسه ما هیچ چی ننوشته بودن بعد معلم گفت پرزه
-
-
1-بافت پوششی سنگفرشی لایه ی داخلی رگ ها ادامه ی بافت پوششی سنگفرشی درونشامه قلب هست. همچنین بافت پیوندی لایه ی خارجی رگ ها هم ادامه ی بافت پیوندی اپیکارد قلب هست. جالبه نه؟
2- رگ های لنفی هم بر اساس شکل 16 فصل 4 (شکل مربوط به گره های لنفی) دریچه های لانه کبوتری دارن. پس قاعدتا باید پمپ ماهیچه اسکلتی داشته باشن.:beaming_face_with_smiling_eyes:
Amir Hossein Rahtalab سلام بچه ها بیاید که جواب رو پیدا کردم
درموردسوال مطرح شده.
1-دردیواره این رگ ها ماهیچه وانقباض آنها تنظیم وبه حرکت کمک میکنه
2-رگهای لنفی بزرگ به سیاهرگ های بزرگ بالای قلب میریزه که فشار اونها نزدیک صفروهمین عامل فشارمنفی ومکش ایجادمیکنه
3-ماهیچه های اسکلتی سهمی در انتقال دارند
4-واین دریچه هامانه برگشت لنف میشوند
@bahar-khanoom
FaMi
Yazdan 1
تجربیا