برنامه ریزی سال دهم
-
Shahab Mirzaee راستی میگم 1شنبه و 3شنبه و 5شنبه جمعه وقت داریاا...
نوشتهشده در ۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a اره ولی باید هم فرآیند درس رو ببرم جلو هم مطالعه یکم سخت شده برام
پ.ن من بلد نیستم زیاد کار کنم با انجمن -
@sadaf-a اره ولی باید هم فرآیند درس رو ببرم جلو هم مطالعه یکم سخت شده برام
پ.ن من بلد نیستم زیاد کار کنم با انجمننوشتهشده در ۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShahab Mirzaee با برنامه ریزی همه چی درس میشع..
-
Shahab Mirzaee نه اصلا خودتو محدود به اونا نکن
روزا که نمیتونی درس بخونی موکول کن به شبا درسته خسته ای اما باید تحمل کنی زیادم رو خودت فشار نیارنوشتهشده در ۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنس ک صحیح
-
fatemeh ganjkhanloo شایدم من خیلی سخت گرفتم
️
نوشتهشده در ۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنس ک ببین درسو فقط خیلی زیاد نخون ی چیز متعادل بالانس بخون که زده نشی
-
امیررضا فلاح نژاد درسته اما من تقریبا بین همکلاسی هام که مقایسه میکنم سطحم اونقدر هم بالا نیست
نس ک سلام به نظرم مقایسه رو کنار بزارید و تمام تلاشتونو برای درست خوندن انجام بدید چون تا مطلب و درست با تکرار و مرور نخونی برای کنکور فایده نداره و چون دهمی هستید استرس و بیخیال شید بهتون ضرر میزنه
-
نس ک ببین درسو فقط خیلی زیاد نخون ی چیز متعادل بالانس بخون که زده نشی
Shahab Mirzaee صحیح حتما
-
نس ک سلام به نظرم مقایسه رو کنار بزارید و تمام تلاشتونو برای درست خوندن انجام بدید چون تا مطلب و درست با تکرار و مرور نخونی برای کنکور فایده نداره و چون دهمی هستید استرس و بیخیال شید بهتون ضرر میزنه
Asma Kiani 0 من خیلی است سیم ممنون که جواب دادین
-
-
Shahab Mirzaee با برنامه ریزی همه چی درس میشع..
-
نس ک خواهش میکنم استرس کار دستم داده
بیخیال همه چی فقط جدی درستو بخونم
-
نس ک خواهش میکنم استرس کار دستم داده
بیخیال همه چی فقط جدی درستو بخونم
Asma Kiani 0 چشم
-
Asma Kiani 0 چشم
نس ک بی بلا