Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
-
**نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس فیزیک آقای رفیع رفیعی**
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
**جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.**
-
-
سلام خسته نباشید ، جزوه کل فیزیک پیش دانشگاهی به قلم شما و به لینک زیر معیوب است ، لطفا اصلاح شود و لینک سالم رو حداقل در همین قسمت بذارید ممنون
-
farzadhafezi89yahoo.com گفته است:
سلام خسته نباشید ، جزوه کل فیزیک پیش دانشگاهی به قلم شما و به لینک زیر معیوب است ، لطفا اصلاح شود و لینک سالم رو حداقل در همین قسمت بذارید ممنون
با سلام خدمت شما ، جزوه ی فیزیک قابل دانلود و استفاده است ، اما متاسفانه نمایش آنلاین جزوه دچار نقص فنی می باشد که در اسرع وقت برطرف خواهد شد . با تشکر از گزارش شما .
-
با سلام مجدد خدمت شما
و تشکر ویژه بخاطر پاسخگویی بسیار سریع شما
فایل مورد نظر بدون مشکل دانلود میشود ، ولی در هنگام باز کردن فایل پی دی اف با پیغام زیر مواجه میشوم"the document connot be opened because it is corrupted or damajed"
این پیغام هم در برنامه ویندوز و هم در برنامه روی اندروید مشاهده شد .
در صورتی که برایتان مقدور است لطفا فایل سالم را در آپلودسنتر دیگری آپلود فرمایید یا به ایمیل من ارسال کنید
ممنونم -
farzadhafezi89yahoo.com دانش آموزان آلاءreplied to farzadhafezi89yahoo.com on آخرین ویرایش توسط انجام شده
با سلام مجدد خدمت شما
فایل مورد نظر بدون مشکل دانلود میشود ، ولی در هنگام باز کردن فایل پی دی اف با پیغام زیر مواجه میشوم"the document connot be opened because it is corrupted or damajed"
در صورتی که برایتان مقدور است لطفا فایل سالم را در آپلودسنتر دیگری آپلود فرمایید یا به ایمیل من ارسال کنید
ممنونمالبته لازم به ذکر است که فایل پی دی اف آپلود شده با برنامه (adobe acrobat(apk و (adobe reader (exe
باز نشد ولی با برنامه Office Suite اندروید باز شد ، ممنونم از شما بخاطر ایجاد انجمنی بسیار مقتدر اما رایگان
موفق باشید -
با سلام مجدد خدمت شما
ممنونمالبته لازم به ذکر است که فایل پی دی اف آپلود شده با برنامه (adobe acrobat(apk و (adobe reader (exe
باز نشد ولی با برنامه Office Suite اندروید باز شد ، ممنونم از شما بخاطر ایجاد انجمنی بسیار مقتدر اما رایگان
موفق باشیدسلام،
من جزوه را دانلود کردم و باadobe acrobat reader
باز شد. ( رویPC
) -
سلام خسته نباشید .ببخشید میخواستم بدونم این کلاس فقط برا ی پیش هست یا کل سه سال ؟ چون من ندیده بودم که نوشته شده چهارم دبیرستان 1 و کل قسمت ها رو دانلود کردم.
-
-
سلام و خداقوت به مسئولین طرح آلا.ممنون از زحماتتون,از صمیم قلب ممنونم. یه خواهش دارم اینکه جزوه کل چهارم دبیرستان دانلود میشه ولی اجرا نمیشه مشکل از کجاست؟ رویه سیستم و موبایل تست کردم با ادوبی و فوکس ولی باز متاسفانه نیومد,لطفا ببینین مشکل از کجاست. با تشکر
-
@eh3an.poormandgmail.com گفته است:
سلام و خداقوت به مسئولین طرح آلا.ممنون از زحماتتون,از صمیم قلب ممنونم. یه خواهش دارم اینکه جزوه کل چهارم دبیرستان دانلود میشه ولی اجرا نمیشه مشکل از کجاست؟ رویه سیستم و موبایل تست کردم با ادوبی و فوکس ولی باز متاسفانه نیومد,لطفا ببینین مشکل از کجاست. با تشکر
من همین الان دانلود کردم و فایل را با Adobe Acrobat باز کردم و سالم بود . این جزوه را می فرمایید دیگه ؟
-
Mr.Shahrokhi
بله همین! عجیبه بازنمیشه! -
عالی عالی عالی عالی
واقعا نوع تدریس ، روش های تستی ، اخلاق و... استاد رفیعی عالیه.
بهترین دبیر فیزیکی که من در عمرم دیده ام.
علاوه بر فیزیک اطلاعات عمومی ام هم بسیار بالا رفته ،به خاطر بحث های علمی که خارج از کتاب است .
بچه های سرکلاس هم که عالی اند دستشون درد نکنه
تشکر ویژه از آلاء و تمام کسایی که زحمت میکشند تا این فیلم ها ظبط و آماده ی دانلود برای بچه ها میشود.خداخیرتون بده و دست خدا حامی شما باشد و کمکتون کند. -
سلام مدیر
فشار قسمت 2 . 1 دقیقه و 3 ثانیه اول رو حذف کنید
فشار قسمت 2 دقیقه ی 23 تا 24 رو حذف کنید -
ببخشید دقیقه ی 23 تا 24 قسمت سوم فشار رو حذف کنید
-
حسین دهقانی پور گفته است:
سلام مدیر
فشار قسمت 2 . 1 دقیقه و 3 ثانیه اول رو حذف کنید
فشار قسمت 2 دقیقه ی 23 تا 24 رو حذف کنیدحسین دهقانی پور گفته است:
ببخشید دقیقه ی 23 تا 24 قسمت سوم فشار رو حذف کنید
سلام ، متوحه منظورتون نمیشم . یعنی حذف شه ؟ مشکلشون جیه؟
-
Mr.Shahrokhi سلام.
دبیر داشته با گوشی تلفن صحبت میکرده بعد همش ضبط شده.تو این مدت درسی داده نشده.فقط یکم از حجم فیلم رو بیهوده پر کرده. -
در حدود 2 دقیقه هست جمعا.