عقب افتادن از برنامه راه ابریشم
-
سلام الای و الایی های عزیز
من کنکوریم تابستون خوب درس نخوندم از مهر شروع کردم و خوب پیش اومدم با راه ابریشم اما من ۱۵ مهر مریض شدم و واقعا حالم بد بود و نتونستم بخونم تا ۲۰ مهر
بعد از اونم دندونای من که تا حالا تو عمرم درد نگرفته بودن بشدت درد میکردن یه هفته با یه دندون درد شدید سر کردم بطوری که حتی نمیتونستم تو کلاس انلاینامم شرکت کنم اواخر مهر که رفتم دندون پزشکی سه جلسه نوبت داد هنوز کارش تموم نشده اما خب درد من بیشتر از قبله و کلا عاجزم کرده از درس خوندن حتی از مدرسه هم عقبم
من فرسنک اول راه ابریشم فقط تونستم درسنامه ها رو ببینم ازین فرسنگم بجز چندتا فیلم ریاضیات تاحالا هیچی ندیدم چیکار کنم؟
من دیگه به راه ابریشم نمیرسم؟؟ یا اصن ممکنه تو کنکور قبول شم؟ درد دندون یه طرف حرص درسا و کارامم یه طرف
توروخدا کمکم کنیدبه نظرتون تو فرسنگ سه ابریشم چون دوتای اولو خوب ندیدم به مشکل بر نمیخورم ؟
این دوتا فرسنگ و و اصن این درسایی که ازشون جا موندم(اخه با گزینه دو پیش میام و خب هیچی نخوندم) کی بخونم و جبران کنم
یا نکنه دیر شده و بهتره تمرکزم رو بزارم رو مدرسه و سال بعد کنکور
@M-an
ریاضیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء -
من کنکوریم تابستون خوب درس نخوندم از مهر شروع کردم و خوب پیش اومدم با راه ابریشم اما من ۱۵ مهر مریض شدم و واقعا حالم بد بود و نتونستم بخونم تا ۲۰ مهر
بعد از اونم دندونای من که تا حالا تو عمرم درد نگرفته بودن بشدت درد میکردن یه هفته با یه دندون درد شدید سر کردم بطوری که حتی نمیتونستم تو کلاس انلاینامم شرکت کنم اواخر مهر که رفتم دندون پزشکی سه جلسه نوبت داد هنوز کارش تموم نشده اما خب درد من بیشتر از قبله و کلا عاجزم کرده از درس خوندن حتی از مدرسه هم عقبم
من فرسنک اول راه ابریشم فقط تونستم درسنامه ها رو ببینم ازین فرسنگم بجز چندتا فیلم ریاضیات تاحالا هیچی ندیدم چیکار کنم؟
من دیگه به راه ابریشم نمیرسم؟؟ یا اصن ممکنه تو کنکور قبول شم؟ درد دندون یه طرف حرص درسا و کارامم یه طرف
توروخدا کمکم کنیدبه نظرتون تو فرسنگ سه ابریشم چون دوتای اولو خوب ندیدم به مشکل بر نمیخورم ؟
این دوتا فرسنگ و و اصن این درسایی که ازشون جا موندم(اخه با گزینه دو پیش میام و خب هیچی نخوندم) کی بخونم و جبران کنم
@M-an
ریاضیا
دانش-آموزان-آلاءFereshteh Jahangiri حتی اگه قراره برای سال بعدهم کنکور بدی بهتره از همین حالا شروع کنی
اینو یادت باشه که خیلیا توی دی ماه کنکوری خوندنو ول میکنن خیلی هام هم توی اسفند وخیلی ها توی اردیبهشت و خرداد
وکسی که یک ماه قبل از کنکور درسشو ول کنه انکار هیچی نخونده
از همین حالا شروع کن بخون نهایتش حتی اگه ب هدف اصلیت هم نرسی رتبت خیلی بهتر از چیزی میشه که درس نخونی و این امید تورو برای کنکور سال بعد زیاد میکنه
البته بنظرم اصلا ناامید نباش و از امروز شروع کن مطمعنم موفق میشی -
Fereshteh Jahangiri حتی اگه قراره برای سال بعدهم کنکور بدی بهتره از همین حالا شروع کنی
اینو یادت باشه که خیلیا توی دی ماه کنکوری خوندنو ول میکنن خیلی هام هم توی اسفند وخیلی ها توی اردیبهشت و خرداد
وکسی که یک ماه قبل از کنکور درسشو ول کنه انکار هیچی نخونده
از همین حالا شروع کن بخون نهایتش حتی اگه ب هدف اصلیت هم نرسی رتبت خیلی بهتر از چیزی میشه که درس نخونی و این امید تورو برای کنکور سال بعد زیاد میکنه
البته بنظرم اصلا ناامید نباش و از امروز شروع کن مطمعنم موفق میشیzahra thd اون چیزایی که تا الان نخوندم رو کی باید بخونم؟
وقت میشه بخونمشون؟ -
zahra thd اون چیزایی که تا الان نخوندم رو کی باید بخونم؟
وقت میشه بخونمشون؟Fereshteh Jahangiri اول هر فرسنگ تابلو راهنما داره دیگه. تا فرسنگ ۳ بیاد، درسا رو تا هرجا که میتونی بخون. بعد ک فرسنگ ۳ اومد، از روی تابلو راهنما اون چیزایی که لازم و ضروریه رو ببین، بعد با فرسنگ ۳ پیش برو.
نگران هم نباش، مریضی یه چیزیه که به طور طبیعی تو سال کنکور واسه خیلیا پیش میاد. سعی کن نا امید نشی و روحیتو بالا نگه داری تا هم مریضیت زودتر خوب شه، هم به درسات برسی و استرست کمتر باشه. الانم به جای ناراحتی، تا جایی که برات مقدوره سعی کن به خودت فشار بیاری واسه درس خوندن ( حالا نه در حدی که اذیت بشی، تا جایی ک میتونی فقط) که تا حد ممکن جبران کنی عقب موندگیاتو که واسه فرسنگ ۳، کار عقب مونده کمتر داشته باشی -
@M-an
ریاضیا
دانش-آموزان-آلاءFereshteh Jahangiri سلام شاید این کاربر بتونه جوابتون رو بده .1381sahar
-
مث آدم بشین بخون
خوندم مگه شاخ دار یا بی شاخه -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد