Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. برنامه های آلاء
  3. راه ابریشم آلاء
  4. آیا این حق الناس نیست؟
آلا پولمو بالا کشید
M
پارسال راه ابریشم ۲ رو گرفتم که گفته بودن تمدید داره و چیزی قید نکرده بودن که اگه فارق التحصیل باشی نمیتونی تمدیدش کنی یهو دیدم کل فیلمایی که فقط بعضیاشونو دیده بودم از رو پنلم فوت شده رفته من موندمو ۶ میلیونی که به بدبختی جمعش کرده بودم و همش به باد رفت
راه ابریشم آلاء
شیمی پویان نظر
M
سلام بچه ها کسی پی دی اف شیمی راه ابریشم استاد پویان نظرو داره برام بفرسته؟
راه ابریشم آلاء
جزوه‌های راه ابریشم پرو
Eima AmajE
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
شیمی
M
سلام ببخشید کسی پی دی اف راه ابریشم استاد پویان نظرو داره
راه ابریشم آلاء
پرینت جزوه ها
masood khadmlooM
سلام به دوستان من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش اسم سایتش هم topcopy هست با تشکر @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه ابریشم آلاء
فروش کتاب های راه ابریشم
Mobina Talebi 0M
کتاب ریاضیات ریاضی و شیمی و فیزیک راه ابریشم الا رو دارم. الان دانشجو هستم.کتاب ها بسیار تمیز و قابل استفادن. با قیمت خیلی مناسب میفروشم
راه ابریشم آلاء
تست مجموعه رو نفهمیدم
puzzle btyP
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
کنکوری404
msoq sharifM
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته .... چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم هر مشکلی که فکرش رو بکنید ... باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم زندگی همه مراحلش همینه بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان... تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست.... ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا 18 شهریمور ماه1403
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم
HakoH
سلام ورودی یازدهمم میخاستم ببینم به نظرتون وسط سال راه ابریشم و بخرم و شروع کنم ..تقریبا صفرم یا نظر بهتری دارید نظرتونه@ریاضیا @ریاضی-فیزیک @تجربیا @تجربی @دانش-آموز-کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم @دهم
راه ابریشم آلاء
فیزیک ابریشم2
Siavash ForghaniS
ببخشید من واسه ابریشم2 استاد کارزانیان رو انتخاب کرده بودم ولی یاری واسم اومده خواهشا کمکم کنید لطفا!!
راه ابریشم آلاء
استاد ریاضی راه ابریشم
ا
سلام بچه ها من میخوام راه ابریشمو خریداری کنم بین استادثابتی و نباخته گیر کردم کدومو انتخاب کنم نظرتونو میخوام کدوم بهتره ؟
راه ابریشم آلاء
مقایسه نقطه ذوب سلیس و الماس
maryam mirrM
بچه ها انتالپی پیوند si-o بیشتر از c-c هست ولی توی جزوه راه ابریشم هنگام مقایسه نقطه ذوب ترکیبات کووالانسی اینطوری نوشتن سیلیسیم<سیلیس<سیلیسیم کربید<الماس این ترتیب درسته؟؟؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه ابریشم آلاء
مشکل دارم توی حل تشریحی
Hosein MoharamkhniH
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
افرادی که راه ابریشم آقای طلوعی رو داشتن
Fateme SamaeiF
سلام دوستان من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
راه ابریشم آلاء
فروش جزوات راه ابریشم
Zahra Ilanlou 0Z
با سلام خدمت دوستان تمامی جزوات راه ابریشم آلا چه دروس تخصصی ریاضی و چه دروس عمومی به فروش می رسد ( کنکور دادم و دیگه احتیاج ندارم) ، جزوات تخصصی ۹۵ درصد نو و دروس عمومی ۱۰۰ درصد نو هستند ، جزوات کاملا جلد شده و جزوات تخصصی سیمی شده هستند( تمامی جزوات رنگی و از سایت چی بخونم خریداری شده بودند)
راه ابریشم آلاء
مهلت استفاده
fatemeh asadi 1F
من راه ابریشم رو برای سال 1401 داشتم. الان روی پروفایلم نیست. پاک شده یعنی؟ فقط یه سال میشه ازش استفاده کرد؟؟؟ @دانش-آموزان-آلاء
راه ابریشم آلاء
فروش جزوه‌های راه ابریشم پرو رشته ریاضی‌فیزیک
آمـاجآ
سلام دوستان، کتاب‌های آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد) شیمی استاد پویانفر 5 درصد فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد استفاده کردم. جزوه‌ها تمیزن و در حد نو و می‌تونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید ‌:‌) کتاب‌های تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم می‌دم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات چون این‌جا نشد عکس‌ها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار می‌دم.. https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-شیمی
راه ابریشم آلاء
برنامه مطالعاتی
M LOTFIM
سلام دوستان من راه ابریشم قدیمی رو دارم با کتابای عمومی و تخصصی ،اما تو برنامه مطالعاتي 1402 فقط برای درس های تخصصی برنامه نوشته شده , کسی برنامه مطالعاتی سال قبل تر که عمومی ها هم بودن رو داره؟ @مشاور-ابریشم @مدیر-محصول-ابریشم @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
راه ابریشم آلاء
روز اولتون چطور بود ^-^
F
مال خودم انگار دیروز بود که میرفتم مدرسه و انگار نه انگار سه ماه تعطیل بودم:/ در کل همیشه دیدن دوستا حال ادمو خوب میکنه..ولی کادر مدرسه عوض شده و خیلی خورد تو ذوق هممون:/ البته میدونستیم عوض شده ولی امید داشتیم بهتر باشه(امید های واهی) @ریاضیا @تجربیا @یازدهم @دهم @دوازدهم
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم پرو ۱۴۰۲
M_ahM
سلام من راه ابریشم پرو رو پارسال خریداری کردم و علی رغم اینکه قرار بود همیشه تو پروفایلمون بمونه حذف شد و ماها تو دردسر افتادیم گفتن برای خرید راه ابریشم ۲ بهمون تخفیف تعلق میگیره آیا واقعا همچین اتفاقی افتاده؟
راه ابریشم آلاء

آیا این حق الناس نیست؟

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده راه ابریشم آلاء
14 دیدگاه‌ها 5 کاربران 244 بازدیدها 4 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • msm kskM آفلاین
    msm kskM آفلاین
    msm ksk
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط msm ksk انجام شده

سلام، من یه سوال از شما داشتم!

شما راجب استفاده اشتراکی و ... هرچی میشه پای حق الناس رو میکشید وسط و حق هم دارید

اما این که هفته ی تست تموم شده، جزوه ی تست فیزیکو نذاشتید!!

شیمی تستای پایش منتشر نشده

پس ازمونو با چند روز تاخیر میدین

حق الناس نیست؟!

فرسنگ اول گفتید فرسنگ دوم درست میشه، این فرسنگ هم افتضاح بود!

واقعا قصد ندارید نظمتون رو درست کنید؟

خب شما که توان اجرای راه ابریشمو نداشتید، اجراش نمیکردید!!

@M-an

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • msm kskM msm ksk

سلام، من یه سوال از شما داشتم!

شما راجب استفاده اشتراکی و ... هرچی میشه پای حق الناس رو میکشید وسط و حق هم دارید

اما این که هفته ی تست تموم شده، جزوه ی تست فیزیکو نذاشتید!!

شیمی تستای پایش منتشر نشده

پس ازمونو با چند روز تاخیر میدین

حق الناس نیست؟!

فرسنگ اول گفتید فرسنگ دوم درست میشه، این فرسنگ هم افتضاح بود!

واقعا قصد ندارید نظمتون رو درست کنید؟

خب شما که توان اجرای راه ابریشمو نداشتید، اجراش نمیکردید!!

@M-an

A آفلاین
      A آفلاین
      Alireza K 1
      ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاء
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

msm ksk به شدتتتتتتتتتتت موافقمممممم
      خب راست میگه و میگیم
      الاچرا هیچی نمیذارید خب چی شدتون واقعا
      دوره های صفر تاصدو جمع کینین دیگه اگه بهانتون نبود تایم و نبود استودیو و.....

واقعا نمیدونم چرا تستارو نمیذارید
      لطفا تا بعد از ظهر بذارید وگرنه دیگه خیلی ناراحت میشم😅😂

دور از شوخی واقعا کفری اممممم

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • A آفلاین
        A آفلاین
        Alireza K 1

@M-an @M-an
        .........

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • A آفلاین
          A آفلاین
          Alireza K 1

نکنه باز دستتون خورده فیلما همش پاک شده
          یا بهانه الکی باز

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • M.anM آفلاین
            M.anM آفلاین
            M.an
            مدیر

سلام
            تیم آموزشی این مسائل رو بررسی می کنن
            طوری هم منتشر میشه که بتونید به موقع تموم کنید
            تولید این حجم با این کیفیت هم کار زمانبری هست

پس آزمون بعد از برگزاری آزمون ضبط میشه تدوین و کانورت و... همه این ها زمان لازم داره
            اما تلاش بر این هست که این زمان بندی مناسب باشه

از فرسنگ اول به فرسنگ دوم روند انتشار که بهتر شده بله شاید به ایده آل نرسیده باشه اما انصافا منظم تر شده
            در ادامه هم منظم تر خواهد شد

شکیبا باشید و طبق برنامه ای که پیامک میشه و توضیحات لحظه ای جلو برید

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

A msm kskM Parsa GhaffariP 3 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • M.anM M.an

سلام

پس آزمون بعد از برگزاری آزمون ضبط میشه تدوین و کانورت و... همه این ها زمان لازم داره

از فرسنگ اول به فرسنگ دوم روند انتشار که بهتر شده بله شاید به ایده آل نرسیده باشه اما انصافا منظم تر شده

A آفلاین
              A آفلاین
              Alireza K 1

@m-an خب ما آزمون داربماااااا
              مگه نباید تستا هفته قبل میذاشتین ما هم شکیبا بودیم ولی چقد شکیبا‌
              خب تست واقعا لازمه دیگه
              استودیو هم که دوتا شده
              خب افراد بگیرین ببینید اصلا جای هیچ بهانه نیست باید تست تا جمعه میذاشتین ولی کوووووووووووو.و
              بعد ازظهر بذارید برم کپی بزنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • M.anM M.an

سلام

msm kskM آفلاین
                msm kskM آفلاین
                msm ksk

خب اگه این حجم از کار این همه زمانبر هستش!
                (که قطعا میدونستید هست!)
                یا نباید همچین طرحی رو اجرا میکردید!

یا شما باید قبل از فروش اعلام میکردید که حجم کار بالاست و ما ظرفیت این رو نداریم که کار رو سر وقت انجام بدیم!!

اما شما موقع فروش گفته بودید که هفته ی دوم به حل مجموعه تست اختصاص داره! یعنی تست ها به طور تمام و کمال و سر وقت در هفته ی دوم و طبق زمان مناسب منتشر میشه! نه پنج شنبه و جمعه هفته دوم!

نه هفته ی سوم!

@M-an

M.anM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • msm kskM msm ksk

خب اگه این حجم از کار این همه زمانبر هستش!
                  (که قطعا میدونستید هست!)
                  یا نباید همچین طرحی رو اجرا میکردید!

یا شما باید قبل از فروش اعلام میکردید که حجم کار بالاست و ما ظرفیت این رو نداریم که کار رو سر وقت انجام بدیم!!

اما شما موقع فروش گفته بودید که هفته ی دوم به حل مجموعه تست اختصاص داره! یعنی تست ها به طور تمام و کمال و سر وقت در هفته ی دوم و طبق زمان مناسب منتشر میشه! نه پنج شنبه و جمعه هفته دوم!

نه هفته ی سوم!

@M-an

M.anM آفلاین
                  M.anM آفلاین
                  M.an
                  مدیر

msm ksk
                  ما بازه ۳ هفته ای اعلام کردیم و خوراکه هفته به موقع منتشر میشه
                  طبیعی هست اگر یه موقع ناهمانگی یا مشکلی
                  پیش بیاد (شبیه موردی که مجبور شدیم چندین جلسه ر مجدد ضبط کنیم یا مشکل صدا که تو استدیوهای جدید وجود داشت )
                  قبل از اینکه محصول به فروش برسه هم برنامه ریزی داشته و گروه مشاوره ای همه موارد رو در نظر داشتن
                  اینکه کی شروع بشه و کی تمام‌ بشه

و همه چیز سر وقت انجام بشه

تلاش هم بر این هست که روند بهتر بشه
                  در طی پیامکی که هفته قبل فرستادیم تیکت هاییکه آلایی هافرستادن حدود ۸۰درصد بررسی شدن و از فرسنگ بعدی این موارد لحاظ خواهد شد

آلاء چندین سال سابقه کار اموزشی داره پس حتما مطمئن باشید یکی از مهم ترین معیارهای رسوندن دانش آموز به مقصد به موقع و با کیفیت بالا هست

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

msm kskM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • M.anM M.an

msm ksk
                    ما بازه ۳ هفته ای اعلام کردیم و خوراکه هفته به موقع منتشر میشه
                    طبیعی هست اگر یه موقع ناهمانگی یا مشکلی
                    پیش بیاد (شبیه موردی که مجبور شدیم چندین جلسه ر مجدد ضبط کنیم یا مشکل صدا که تو استدیوهای جدید وجود داشت )
                    قبل از اینکه محصول به فروش برسه هم برنامه ریزی داشته و گروه مشاوره ای همه موارد رو در نظر داشتن
                    اینکه کی شروع بشه و کی تمام‌ بشه

و همه چیز سر وقت انجام بشه

تلاش هم بر این هست که روند بهتر بشه
                    در طی پیامکی که هفته قبل فرستادیم تیکت هاییکه آلایی هافرستادن حدود ۸۰درصد بررسی شدن و از فرسنگ بعدی این موارد لحاظ خواهد شد

آلاء چندین سال سابقه کار اموزشی داره پس حتما مطمئن باشید یکی از مهم ترین معیارهای رسوندن دانش آموز به مقصد به موقع و با کیفیت بالا هست

msm kskM آفلاین
                    msm kskM آفلاین
                    msm ksk

@m-an
                    خوراک هفته به موقع منتشر شده!؟!
                    شوخی میکنید؟
                    هفته ی دوم = مجموعه تست
                    ایا مجموعه تست کامل منتشر شده؟ خیر
                    ایا همون بخش هاییم که منتشر شده سر وقت منتشر شد؟ اغلبشون خیر!

بله طبیعیه اگر بعضی اوقات نا هماهنگی پیش بیاد!!

اما شما ۸۰٪ انتشاراتون خارج برنامست!

لطفا یه نگاهی به تاریخ انتشار مطالبتون بندازید!!

فرسنگ قبلی هم گفتید فرسنگ بعد درست میشه!

همش وعده!!

Parsa GhaffariP A 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • msm kskM msm ksk

@m-an
                      شوخی میکنید؟
                      هفته ی دوم = مجموعه تست

همش وعده!!

Parsa GhaffariP آفلاین
                      Parsa GhaffariP آفلاین
                      Parsa Ghaffari

msm ksk حالا من که فقط راه ابریشم زیست رو دارم و خداوکیلی راه ابریشم زیست از فرسنگ قبلی تا الان بهتر شده و از بقیه راه ابریشما و اشکالایی که میگین دارن خبر ندارم.
                      ولی به نظرم دلیل این اتفاق، پراکنده بودنِ حواسِ دبیراست. وقتی دبیر همزمان هم مدرسه درس میده، هم باید تو شاد و اینا درس بده، هم کلاس بیرون احتمالا دارن، هم تو آلا هم بیاد همزمان چند تا پروژه ( آپدیت صفر تا صد، گدار، آرش، راه ابریشم ) رو ضبط کنه، طبیعتا نتیجش میشه همین تاخیر هایی که شما میگید.
                      دبیرای آلا تو درسای تخصصی کم نیستن. باری که روی دوش هر دبیر هست رو خب یکم کمترش کنین!🤷🏻‍♂️ و بخشی رو بدید به دبیر های دیگه.
                      اونطوری دبیر وقت میکنه که جزوشو سر وقت بنویسه، تستاشو سر وقت جمع آوری کنه، ویدیو هاشو هم سر وقت ضبط کنه. بقیشم دیگه میمونه با واحد فنی آلا که به نظر تو اونجا هم ضعف هایی هست که بهتره در اسرع وقت برطرف بشه. حالا چ با جذب نیروی جدید، چه با جایگزین کردن نیروهای حاضر با نیروهای کاربلد تر.
                      با تشکر از آلا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • M.anM M.an

سلام

Parsa GhaffariP آفلاین
                        Parsa GhaffariP آفلاین
                        Parsa Ghaffari
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Parsa Ghaffari انجام شده

@m-an یه چیزی هم میخواستم بگم. اونم اینکه تدوین یه ویدیو که فیلمبرداری نداره و فقط تصویر از screen دبیر هست، با یه تدوینگرِ خوب، بیشتر از ۲ روز ( در بیشترین حالت ) طول نمیکشه ها😁. یا تدوینگراتون باید دستشون تند تر بشه، یا اینکه اصلا یه کار دیگه کنید: تحلیل پس آزمون ها رو به صورت آنلاین همون روز برگزار کنید. مثلا قلمچی ۲ تموم میشه، ساعت ۵ تحلیل آزمون ( یا همون پس آزمون خودمون ) با همون فرمتی که الان هست به صورت آنلاین از رو سایت آلا برگزار بشه که دیگه تدوین و اینا هم نخواد. تهِ تهشم میخواد یه جلسه ۲ ساعته یا ۲ ساعت و نیمه بشه که میشه بینش یه استراحت داد. مثل کلاسای آنلاین.
                        این ایده رو هم گفتم بگم، شاید دردی از درد بچه ها دوا کرد و یه باری هم از روی دوش آلا برداشت😁❤

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • msm kskM msm ksk

@m-an
                          شوخی میکنید؟
                          هفته ی دوم = مجموعه تست

همش وعده!!

A آفلاین
                          A آفلاین
                          Alireza K 1

msm ksk کلا ایران فقط وعده دادن بلدن
                          بله منم باشم میگم قطعا اگه تستا دیر برسه ولی بازم قبولید خو باید یه مشت آدم نفهم جلوم باشن که اینجوری بگم وگرنه که آزمون نتونم برسن صدردصد قبولن اره شک نکنید

تو این کرونا باید ۱۰۰۰ بار بریم جزوه بگیریم خب همون اول همرو بذارید دیگه با عرض پوزش ولی مگه چی کار میکنید که همش میگید فلان و فلان همش بهانس از نظر من

انشالله سر آزمون تستارو بذارید که واقعا به کارمون میاد و گرنه الان باید الاف بچرخیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • N آفلاین
                            N آفلاین
                            Nassim

سلام عنوان تاپیک عجیب بود، من از وقتی عضو انجمن شدم کامنتی نگذاشته بودم، اما حالا موظف دیدم که نظرمو بنویسم منم تو فرسنگ اول از مدلی که فیلم ها قرار می گرفت راضی نبودم جزوه ها تکه تکه بودند.
                            اما تو این فرسنگ به نظرم بهتر شد.من اینطوری پیش میرم که فیلم هایی که قرار میدند رو پخش می کنم تو اون فاصله ای که اس ام اس میزنند اگه هم فرصت آزاد بیشتری موندبیشتر عمومی ها رو می خونم که وقتی سری بعد فیلم ها اومد وقت داشته باشم ببینم. اما به نظرم اینکه همه فیلم ها یه جا قرار داده نمیشه می تونه کمک هم بکنه چون ممکنه زمانی که لازمه برای چند جلسه رو نذاریم و سرسری رد بشیم اما وقتی تعداد مشخصی فیلم داریم اون رو کامل مسلط میشیم و بعد فیلم جدید برامون میگذارند

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • N آفلاین
                              N آفلاین
                              Nassim
                              این پست پاک شده!
                              1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • M.anM M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جا‌به‌جا کرد
                              • M.ba78M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جا‌به‌جا کرد
                              پاسخ
                              • پاسخ به عنوان موضوع
                              وارد شوید تا پست بفرستید
                              • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                              • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                              • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                              • اولین پست
                                آخرین پست
                              0