نتایج نهایی کنکور اعلام شد
-
Shadow Runner در نتایج نهایی کنکور اعلام شد گفته است:
zeinabmaghsoudi ممنون از دعای خیرتون
همچنین انشالله شمام ب هر هدفی ک دارید برسید
بعضی اوقات فکر میکنم باید سخت تر بهش برسم
همین باعث میشه عاشق تر بشم و قدرشو بدونمهرچقدر سخت تر بشه بدست آوردنش وقتی که بدست بیاد عاشق تر میشی و قدرشو میدونی
حتما حکمتی بود که این سالها نشد براتون
توکل بخدا قطعا پزشک آینده شمایی
دعا کنید منم پزشکی تهران قبول شم امسال که نشد ولی خدا یه فرصت دیگه بهم داد برای 1400 -
اهای رتبه برتر ها یکی بیاد توی فیزیک و ریاضی مشاور من بشه
-
H_R کسی اومد مخش رو بزن مشاورمنم بشه
-
H_R بیا لینکی که الان فرستادم
-
@جهاد تبریک آقا مهندس
reza_12tajrobi مبارک باشه انشالله در پناه حق همیشه موفق باشید
-
Shadow Runner در نتایج نهایی کنکور اعلام شد گفته است:
zeinabmaghsoudi ممنون از دعای خیرتون
همچنین انشالله شمام ب هر هدفی ک دارید برسید
بعضی اوقات فکر میکنم باید سخت تر بهش برسم
همین باعث میشه عاشق تر بشم و قدرشو بدونمهرچقدر سخت تر بشه بدست آوردنش وقتی که بدست بیاد عاشق تر میشی و قدرشو میدونی
حتما حکمتی بود که این سالها نشد براتون
توکل بخدا قطعا پزشک آینده شمایی
دعا کنید منم پزشکی تهران قبول شم امسال که نشد ولی خدا یه فرصت دیگه بهم داد برای 1400zeinabmaghsoudi انشالله ک همینطوره
حتما میتونید از فرصتی که دارید استفاده کنید پشت سر من سربازی بود مجبور شدم با رتبه 3400 برم فرهنگیان وگرنه امسالم میشستم کنکور میدادم
انشالله سال دیگه بیاید اینجا با حاله خوش بگید پزشکی تهران قبول شدم -
مهشید غضنفرآبادی البته من تو تجربی زبان رو 68 زدماااا!
بدترین کار دنیا اینه که یه درس رو تو کنکور نزنی(بجز زمین شناسی)
حتماً روش کار کنreza_12tajrobi زمین برا دارو خوبه که ! میخام بزنمش ! رو زبانمم دختر عموم ی سری استراتژیکایی داده ک بتونم برسونم خودمو ! دیگ تا کنکور ببینم چ میکنم
-
reza_12tajrobi زمین برا دارو خوبه که ! میخام بزنمش ! رو زبانمم دختر عموم ی سری استراتژیکایی داده ک بتونم برسونم خودمو ! دیگ تا کنکور ببینم چ میکنم
مهشید غضنفرآبادی موفق باشی
-
مهشید غضنفرآبادی جا داره تشکر خفن انجام بدم از آلاء که اگه نبود من اینجا نبودم رتبه ام هم این نبود
بیشتر فیلمای صفرتاصد دیدم، یه همایش ریاضی گرفتم ک نگاهش نکردم چون وقت نداشتم ولی مطمئنا عالی بود همونم
من کم تلاش کردم و وقت کم آوردم وگرنه 3 رقمی میشدم حداقل
خلاصه که فيلمای آلاء همش خوبنمهم تلاش شماست
reza_12tajrobi مرسی
ماهمه مدیون الاییم
-
مهشید غضنفرآبادی عب نداره عزیزم بازم مرسی
Bio بازم مرسی
حتما قبول میشین اگه وقتتونو اینجا تلف نکنینmelikaaa حتما همین کارو میکنیم شما هم دعا یادتون نره لطفا
-
@جهاد
amirh_hmyf
یسنا
maryam111
dlrm
Mahhh
Fa D
@Soleyman-h_o_
melikaaa
Naser Majidi
sandiiii
Sediqe H
@R-Nil-par
Shadow Runner
sepehr farokhبه همتون تبریک میگم انشالله همیشه بهترینا براتون رقم بخوره و بهترین رشته خودتون باشین همیشه
اسم هر کی جا موند شرمنده -
@جهاد
amirh_hmyf
یسنا
maryam111
dlrm
Mahhh
Fa D
@Soleyman-h_o_
melikaaa
Naser Majidi
sandiiii
Sediqe H
@R-Nil-par
Shadow Runner
sepehr farokhبه همتون تبریک میگم انشالله همیشه بهترینا براتون رقم بخوره و بهترین رشته خودتون باشین همیشه
اسم هر کی جا موند شرمنده@nafas-m ممنون
-
@جهاد
amirh_hmyf
یسنا
maryam111
dlrm
Mahhh
Fa D
@Soleyman-h_o_
melikaaa
Naser Majidi
sandiiii
Sediqe H
@R-Nil-par
Shadow Runner
اسم هر کی جا موند شرمنده@nafas-m مرسی ممنون به شما هم تبریک میگم انشالله موفق باشید
-
@nafas-m مرسی ممنون به شما هم تبریک میگم انشالله موفق باشید
@soleyman-h_o_ ممنون
-
reza_12tajrobi زمین برا دارو خوبه که ! میخام بزنمش ! رو زبانمم دختر عموم ی سری استراتژیکایی داده ک بتونم برسونم خودمو ! دیگ تا کنکور ببینم چ میکنم
مهشید غضنفرآبادی من زمین رو 18 زدم، خب اگه داروسازی میخوای باید به 50 برسونیش حداقل
البته دیدم با زمین 0 هم داروسازی قبول شدنا
زیرگروه 2 شیمی ضریبش زیاده اول رو شیمی خیلی کار کن .ضرایب زیرگروه 2 رو توی نت سرچ کن -
@جهاد
amirh_hmyf
یسنا
maryam111
dlrm
Mahhh
Fa D
@Soleyman-h_o_
melikaaa
Naser Majidi
sandiiii
Sediqe H
@R-Nil-par
Shadow Runner
اسم هر کی جا موند شرمنده@nafas-m مرسی نفس جان
انشالله تو هم همیشه موفق باشی
-
@جهاد
amirh_hmyf
یسنا
maryam111
dlrm
Mahhh
Fa D
@Soleyman-h_o_
melikaaa
Naser Majidi
sandiiii
Sediqe H
@R-Nil-par
Shadow Runner
اسم هر کی جا موند شرمنده@nafas-m
خیلی ممنون ازت
تو هم موفق باشی ان شاءالله -
مهشید غضنفرآبادی البته من تو تجربی زبان رو 68 زدماااا!
بدترین کار دنیا اینه که یه درس رو تو کنکور نزنی(بجز زمین شناسی)
حتماً روش کار کنreza_12tajrobi اتفاقا برای من بدترین کار این بود که صفر زدم
اگر حتی 10 درصد زمین میزدم جای دیگه میاوردم
-
یسنا @جهاد dlrm maryam111 Mahhh sandiiii اول از هرچیزی یه خسته نباشید بگم به همتون چون الان که نتایج اومده بهترین زمان برای گفتنشه دمتون گرم خسته نباشید تبریک میگم به همتون راستش نه شما بنده را میشناسین نه من شما را اما حس خیلی خوبی به من داد وقتی دیدم آخر این راه رسیدن به نتایجی هست که دسترنج زحمات خودته و این خیلی خیلی ارزشمنده
امیدوارم در تک تک لحظات زندگیتون موفق باشید و سعادتمند
برای ماهم دعا کنید سال دیگه بیایم و بگیم بالاخره به اون چیزی که میخواستیم رسیدیم
امیدوارم همه تگ شده باشن خیلی سعی کردم همه باشن@mitra-ism-rahmani ممنونم انشالله که شما هم همیشه موفق و شاد باشید