یه تست از مول
-
@m-sina دقیقن کجاشو نمیفهمی؟
@r-nil-par خب یه ملکوله..که جرمشم معلومه..تعداد اتم گوگردو توش میخواد دیگه..
-
@m-sina دوستان درست توصیح دادن...منم بگم ....به ما گفته جرم یک مولکول برابر ۳.۱۹ در ۱۰ به توان منفی ۲۲گرمه .....حالا میدونیم که جرم مولی یک اتم گوگرد برابر با سی و دو هه پس یه مولکول ۸ اتمی گوگرد جرم مولیش میشه ۸×۳۲=۲۵۶ گرم بر مول.... الان دیگه همه چیو داریم

@ermia-mirzakhani اره واقعن..چیجوری میدونی گوگرد ۸ اتمیه..اصن روشتمجدید بود..یه توضیحی میدی؟
-
@m-sina بچه ها واقعا چیزه سختی نیس
کافیه چیزی ک نوشتمو ببینید هرجاش متوجه نشدید بگید -
@ermia-mirzakhani در یه تست از مول گفته است:
@m-sina دوستان درست توصیح دادن...منم بگم ....به ما گفته جرم یک مولکول برابر ۳.۱۹ در ۱۰ به توان منفی ۲۲گرمه .....حالا میدونیم که جرم مولی یک اتم گوگرد برابر با سی و دو هه پس یه مولکول ۸ اتمی گوگرد جرم مولیش میشه ۸×۳۲=۲۵۶ گرم بر مول.... الان دیگه همه چیو داریم

اولا چرا شما گفتی 8 اتمی، اونوقت 6 اتمی بدست اومد؟
دوما من از کجا بدونم چند اتمیه؟ پس باید برای جرم مولیش بنویسم n ضربدر 32 (که n همون تعداد اتمه)@m-sina دوست عزیز من این ۸ رو که نوشتم یک گوگرد معمولی رو در نطر گرفتم که از طریق اون به تعداد اتم های این یکی گوگرد برسم☺️نمیدونم متوجه میشین یا نه ولی من همه اطلاعات داخل کسر تبدیلو نسبت به یک گوگرد عادی در نظر گرفتم و همه خط خوردن تعداد اتم موند که اگه عملیات صرب و تقسیمو انجام بدیم باز همون ۶ که شما بدست اوردی بدست میاد... این روش برا من مفهومی تره
-
@r-nil-par
@r-nil-par در یه تست از مول گفته است:
صورت تست رو نمیفهمم
و اگه میشه به روش سریع (که بعضی ها بهش میگن کسر های پیش ساخته) حل کن برام. چون روش عادی بلد نیستم -
@r-nil-par
@r-nil-par در یه تست از مول گفته است:
صورت تست رو نمیفهمم
و اگه میشه به روش سریع (که بعضی ها بهش میگن کسر های پیش ساخته) حل کن برام. چون روش عادی بلد نیستم@m-sina کسرای پیش ساخته واسه استو هس و تو این سوال کاربرد نداره
سوال خیلی ساده تر از چیزیه ک فکر میکنی
یه مولکول بهت داده میخواد ببینه چنتا اتم توش هس
تو باید بیای جرم یه اتم رو حساب کنی بعد جرم این مولکول رو تقسیم بر جرم اتم کنی تا تعداد اتمت بدست بیاد -
@m-sina کسرای پیش ساخته واسه استو هس و تو این سوال کاربرد نداره
تو باید بیای جرم یه اتم رو حساب کنی بعد جرم این مولکول رو تقسیم بر جرم اتم کنی تا تعداد اتمت بدست بیادShadow Runner در یه تست از مول گفته است:
تو باید بیای جرم یه اتم رو حساب کنی بعد جرم این مولکول رو تقسیم بر جرم اتم کنی تا تعداد اتمت بدست بیادنه کسری که توی استوکیومتری استفاده میکنی، برای یک ماده هم کاربرد داره
درواقع هر کاری که برای یک ماده میکنی، همون کارهاییه که برای دوماده میکنی(به کمک کسرها)
ببین من جرم داده شده رو تقسیم بر N*32 کردم که N تعداد اتمه مثلا(چون نمیدونیم چند تا اتم داره و مجهول سواله)
بعدش چیزی که به دست میاد، تعداد موله
حالا این تعداد مول رو در عدد آووگادرو ضرب میکنم که به تعداد مولکولش برسم ولی چون مولکول دارای چند اتمه، باید یه N هم در عدد آووگادرو ضرب کنیم تا تعداد اتم رو به ما بده -
Shadow Runner در یه تست از مول گفته است:
تو باید بیای جرم یه اتم رو حساب کنی بعد جرم این مولکول رو تقسیم بر جرم اتم کنی تا تعداد اتمت بدست بیادنه کسری که توی استوکیومتری استفاده میکنی، برای یک ماده هم کاربرد داره
درواقع هر کاری که برای یک ماده میکنی، همون کارهاییه که برای دوماده میکنی(به کمک کسرها)
ببین من جرم داده شده رو تقسیم بر N*32 کردم که N تعداد اتمه مثلا(چون نمیدونیم چند تا اتم داره و مجهول سواله)
بعدش چیزی که به دست میاد، تعداد موله
حالا این تعداد مول رو در عدد آووگادرو ضرب میکنم که به تعداد مولکولش برسم ولی چون مولکول دارای چند اتمه، باید یه N هم در عدد آووگادرو ضرب کنیم تا تعداد اتم رو به ما بده@m-sina قبول دارم ولی فقط کارتو سخت تر میکنی
خدایی خیلی ساده تر حل میشه دیدی که پایین حل کردم -
@m-sina قبول دارم ولی فقط کارتو سخت تر میکنی
خدایی خیلی ساده تر حل میشه دیدی که پایین حل کردمShadow Runner در یه تست از مول گفته است:
خدایی خیلی ساده تر حل میشه دیدی که پایین حل کردمندیده بودم ببخشید
الان رفتم نگاه کردم دستت درد نکنه کامل فهمیدمش
اما میتونی بگی که از روشی که من گفتم میشه رفت یا ن؟ مشکل روش من چیه که به جواب نمیرسم؟ -
خدایی خیلی ساده تر حل میشه دیدی که پایین حل کردمندیده بودم ببخشید
الان رفتم نگاه کردم دستت درد نکنه کامل فهمیدمش
اما میتونی بگی که از روشی که من گفتم میشه رفت یا ن؟ مشکل روش من چیه که به جواب نمیرسم؟@m-sina هرچند نمیشه بهش گف کسر پیش ساخته :/

-
@m-sina هرچند نمیشه بهش گف کسر پیش ساخته :/

اره منم از اسمش خیلی بدم میاد
میگم اینی که نوشتی زمین تا آسمونه با چیزی که من پیشنهاد دادم
یا بگو مشکل چیزی ک من گفتم چیه و چرا به جواب نمیرسم
یا یه توضیحی از چیزی که نوشتی بده:face_with_tears_of_joy: -

اره منم از اسمش خیلی بدم میاد
میگم اینی که نوشتی زمین تا آسمونه با چیزی که من پیشنهاد دادم
یا بگو مشکل چیزی ک من گفتم چیه و چرا به جواب نمیرسم
یا یه توضیحی از چیزی که نوشتی بده:face_with_tears_of_joy:@m-sina نمیدونم والا چیزی ک نوشتی غلطه کلا اخه
اصن چرا n رو ضربدر 32 کردی :cat_face_with_tears_of_joy: :\ 32 خودش جرمه 6.022در10بتوان 23 اتمه
ینی 32 جرمه تعداد خیلی خیلی زیادی اتمه -
@m-sina نمیدونم والا چیزی ک نوشتی غلطه کلا اخه
اصن چرا n رو ضربدر 32 کردی :cat_face_with_tears_of_joy: :\ 32 خودش جرمه 6.022در10بتوان 23 اتمه
ینی 32 جرمه تعداد خیلی خیلی زیادی اتمهShadow Runner در یه تست از مول گفته است:
ینی 32 جرمه تعداد خیلی خیلی زیادی اتمهمگه میشه 32 جرم یه عالمه اتم گوگرد باشه؟؟
مگه 32 جرم 2 تا اتم گوگرد نیست؟ -
ینی 32 جرمه تعداد خیلی خیلی زیادی اتمهمگه میشه 32 جرم یه عالمه اتم گوگرد باشه؟؟
مگه 32 جرم 2 تا اتم گوگرد نیست؟@m-sina نه داداش 32 جرمه
اتمه ینی این تعداد خیلیییییه -
@m-sina دوست عزیز من این ۸ رو که نوشتم یک گوگرد معمولی رو در نطر گرفتم که از طریق اون به تعداد اتم های این یکی گوگرد برسم☺️نمیدونم متوجه میشین یا نه ولی من همه اطلاعات داخل کسر تبدیلو نسبت به یک گوگرد عادی در نظر گرفتم و همه خط خوردن تعداد اتم موند که اگه عملیات صرب و تقسیمو انجام بدیم باز همون ۶ که شما بدست اوردی بدست میاد... این روش برا من مفهومی تره
این پست پاک شده! -
@m-sina نه داداش 32 جرمه
اتمه ینی این تعداد خیلیییییهShadow Runner در یه تست از مول گفته است:
@m-sina نه داداش 32 جرمه
اتمه ینی این تعداد خیلیییییهاوه قاطی کردم
پس بیخیال اون کسر ها
همون روشی که رفتی بهتر بود:face_with_tears_of_joy: -
@m-sina نه داداش 32 جرمه
اتمه ینی این تعداد خیلیییییهاوه قاطی کردم
پس بیخیال اون کسر ها
همون روشی که رفتی بهتر بود:face_with_tears_of_joy:@m-sina اوهوم :cat_face_with_tears_of_joy: