رونویسی راه انداز!!!
-
-
بیک آقا نوین
سلام طبق گفته دوستان رونویسی نمیشه. از راه انداز مطمئن هستم که نمیشه (طبق گفته اقای موقاری)اما رونویسی از توالی پایان مطمئن نیستم نمیدونم اینطور که دوستان میگن رونویسی نمیشهMarziyeh Fallah 0 سلام دوباره
بچه ها پرس و جو کردم
توالی ویژه ی پایان رونویسی میشه -
-
Amir Hossein Rahtalab
خیلی ممنونم -
Marziyeh Fallah 0 سلام دوباره
بچه ها پرس و جو کردم
توالی ویژه ی پایان رونویسی میشهAmir Hossein Rahtalab ممنون که گفتین.
من اشتباهی ترجمه رو در نظر گرفته بودم.که هردو(توالی پایان و راه انداز) ترجمه نمیشوند. -
سلام دوستان یک سوال اینکه از روی راه انداز وتوالی پایان رونویسی انجام میشود یا نه؟؟؟
کنکوری نظام جدید
دوازدهمMarziyeh Fallah 0 سلام از روی راه انداز خیر ولی توالی پایان اره
ونکته ای ک فکرمیکنم شایدب دردتون بخوره اینکه ژن شامل توالی پایان میشه اما شامل راه انداز نه -
Marziyeh Fallah 0 سلام از روی راه انداز خیر ولی توالی پایان اره
ونکته ای ک فکرمیکنم شایدب دردتون بخوره اینکه ژن شامل توالی پایان میشه اما شامل راه انداز نهKosar Mahmoudi
ممنون -
Marziyeh Fallah 0 در رونویسی راه انداز!!! گفته است:
سلام دوستان یک سوال اینکه از روی توالی پایان رونویسی انجام میشود یا نه؟؟؟
کنکوری نظام جدید
دوازدهماز رو راه انداز آره ولی از توالی پایان نه رونویسی انجام نمیشه.
-
Marziyeh Fallah 0 از روی هیچ کدوم رونویسی انجام نمیشه.
بعضی ها معتقد هستن از روی توالی پایان انجام میشه اما اینطور نیست. توالی آغاز و پایان رو دو تا دیوار رو به روی هم در نظر بگیر. شما میتونی از جلوی دیوار اول حرکت کنی تا اینکه برسی به دیوار دوم. روی خود دیوار ها که نمیتونی راه بریAmir Hossein Rahtalab ملاک کتاب
-
@mahta-kamali
خب اقای موقاری گفتن که از رو راه انداز رونویسی نداریم که بعد متن کتاب گفته راه انداز اولین نوکلئوتید مناسب را پیدا ورونویسی را از انجا اغاز میکند!
و اینجا توکتاب خیلی سبز گفته توالی پایان اخرین قسمتی است که رونویسی میشود
بعد من الان تو این دوراهی گیر کردم که کدومشون رونویسی میشه کدوم نمیشهMarziyeh Fallah 0 خب داری میگی ب کمک راه انداز اولین توکلتید رو پیدا میکنه و شروع میکن لزوما این نیست ک از توکلتید راه انداز هم رونویسی کنه اون وقتی راه انداز پیدا میکنه یه خورده از پیوند های هیدروژنی بین اونو میشکنه تا به اوایل ژن مورد نظر برسه و اون جا کارشو شروع میکنه تا توالی پایان بعد از ر نویسی کامل از توالی پایان جدا میشه
-
Marziyeh Fallah 0 خب داری میگی ب کمک راه انداز اولین توکلتید رو پیدا میکنه و شروع میکن لزوما این نیست ک از توکلتید راه انداز هم رونویسی کنه اون وقتی راه انداز پیدا میکنه یه خورده از پیوند های هیدروژنی بین اونو میشکنه تا به اوایل ژن مورد نظر برسه و اون جا کارشو شروع میکنه تا توالی پایان بعد از ر نویسی کامل از توالی پایان جدا میشه
هانیه عرب
اوکی متشکر