سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید وقتتون رو میگیرم اگر در تستی بگه در آزمایش ایوری مخلوط شدن باکتری کپسول دار مرده و باکتری بدون کپسول زنده
این عبارت غلطه ؟
به خاطر اینکه نگفته عصاره باکتری کپسول دار یا اینکه مخلوط نشدن واقعا من فکر میکنم چون عصاره باکتری رو به باکتری بدون کپسول اضافه کرد میشه بهش گفت مخلوط؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
1.گفته در تخمدان یک نوزاد دختر 8 ماهه هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی...
با توجه به اینکه نوزان هست و به دنیا اومده فقط اووسیت اولیه رو در نظر بگیرم یا چون توی کتاب چیزی نگفته و سوال گفته هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی ، اووگونی رو هم در نظر بگیرم؟
2کراسینگ اوور با توجه به اینکه محتوای ژنی یاخته رو تغییر نمی دهد جهش محسوب نمیشه؟
3 چرا نمیتونیم بگیم هر هرم کلیه مجرایی انحصاری برای تخلیه به ساختار قیف مانند دارد؟
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام بچه ها
توی شکل بی کیفیت ۶ صفحه ی ۲۰ زیست دهم نشون داده دو تا غدد زیرزبانی و زیرآرواره ای به هم متصل اند از طریق یک مجرا
بعد نشون داده که زیرزبانی تعدادی مجرا داره به سمت دهان ولی من مجرایی برای زیر آرواره ای به سمت دهان نمیبینم
آیا میشه گفت غده ی زیر آرواره ای مجرا نداره؟
یا تو شکل نشون نداده و برای کنکور سوال نمیاد؟!
@همیار
@دوازدهم
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
سوال زیست
-
سلام دوستان الایی چنتا سوال زیست دارم ممنون میشم کمک کنید
1)در ساخت پروتئین ها کدام دو اندامک نقش دارند؟
2)ساختار شبکه اندوپلاسمی و دستگاه گلژی چگونه است؟
3)بافت سنگ فرشی لایه لایه ایی در کدام بخش از بدن دیده میشود؟
4)یاخته های چه بافتی بسیار نزدیک هم هستند؟
5)تفاوت انتشار تسهیل شده و انتشار ساده؟
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
@تجربیا -
این پست پاک شده!
-
P.O.R.Y.A
سوال اول یکی از اندامکا ریبوزوم هس فقط همین یه اندامک رو شنیدم که پروتئین میسازه
سوال سوم سنگفرشی چند لایه اگر منظورته توی مری و دهان و پوست و قرنیه هس
سوال چهارت میشه بافت پوششی
انتشار تسهیل شده توسط پروتئن های غشا انجام میشه اما انتشار ساده از غشا عبور میکنن
امیدوارم جوری گفته باشم که متوجه بشی -
pargol yousefi خیلی ممنون لطف کردین
-
P.O.R.Y.A سلام توی کتاب خیلی سبز سال یازدهم میگه دستگاه گلژی تاحدودی درساخت پروتئین هاو چربی هانقش داره...دقیق ترازاین جایی واضح نگفته ک اندامکی بخواددرprسازی نقش داشته باشه پاسخ بقیه سوالات رو هم ک دوستان واضح گفتن..
-
Kosar Mahmoudi بله مرسی دست شما درد نکنه
-
P.O.R.Y.A در سوال زیست گفته است:
سلام
یکی از اندامکها هستهس و فکر کنم اون یکی میتوکندری باشه
البته اینم میدونم که رناتن یا ریبوزم نمیتونه باشه چون استاد مقاری میگفتن اندامکها فقط شامل هسته و میتوکندری و کلروپلاست و وزیکوله و از بین اینا فکر میکنم به جز هسته که کار اصلی رو داره میتوکندری هم با تولید ATP به صورت غیر مستقیم نقش داره. -
سلام دوستان الایی چنتا سوال زیست دارم ممنون میشم کمک کنید
2)ساختار شبکه اندوپلاسمی و دستگاه گلژی چگونه است؟
3)بافت سنگ فرشی لایه لایه ایی در کدام بخش از بدن دیده میشود؟
4)یاخته های چه بافتی بسیار نزدیک هم هستند؟
5)تفاوت انتشار تسهیل شده و انتشار ساده؟
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
@تجربیاتا حد توانم به سوالا جواب می دم.تو هفتم که دهم رو می خوندم اینا رو خوندم
جواب ۱:ریبوزوم و شبکه ی اندوپلاسمی زبر که ریبوزوم داره.
جواب ۲:دستگاه گلژی از کیسه های رو هم تشکیل شده و هر کیسه اش یه غشا داره ولی شبکه ی اندوپلاسمی زبر معمولا به سطح خارجی غشای یاخته متصل است.و غشا اش هم با هسته و شبکه اندوپلاسمی صاف پیوستگی دارد
جواب۳:منظورتون چند لایه هست دیگه پس در دهان و مری داریم برا مثال
جواب ۴:یاخته های بافت پوششی
جواب ۵:انتشار و انتشار تسهیل شده هر دو بدون شکستنatp و ... هستند .فقط فرقش اینه که تو انتشار تسهیل شده پروتیئن های سراسری کانالی این عبور رو تسهیل کردن چون اینجا هم اون ماده می خواد بر اساس شیب غلظت عبور کنه ولی با لیپید غشا مشکل داره برا همین کانال می زنه و عبور می کنه.
خلاصه این قدر یادم مونده بود امیدوارم کمک کرده باشم -
Rezvan.E.A در سوال زیست گفته است:
سلام
یکی از اندامکها هستهس و فکر کنم اون یکی میتوکندری باشه
البته اینم میدونم که رناتن یا ریبوزم نمیتونه باشه چون استاد مقاری میگفتن اندامکها فقط شامل هسته و میتوکندری و کلروپلاست و وزیکوله و از بین اینا فکر میکنم به جز هسته که کار اصلی رو داره میتوکندری هم با تولید ATP به صورت غیر مستقیم نقش داره.میتوکندری پروتئین نمی سازه.یکی ریبوزوم هست و یکی شبکه اندوپلاسمی زبر
-
-
این پست پاک شده!
-
در ساخت پروتئین ها ریبوزوم وشبکه آندوپلاسمی زبر نقش دارند البته ریبوزوم اندامک نیست
سنگفرشی چندلایه در دیواره مری،اپی درم و در بخش حلزونی گوش و... دیده میشوند
بافت پوششی بسیار به هم نزدیکند
انتشار تسهیل شده با پروتئین غشایی ولی ساده از عرض غشا با گذر از فسفولیپیدهای غشایی