میکرو یا مبتکران:)
-
%(#ff0000)[سسسلام]
به نظرتون یه نفر که الان کنکوریه و شیمیش در حد متوسطه کتاب های بهمن بازرگان هر سه پایه رو بگیره میتونه تا کنکور اون سه تا کتاب رو عالی بخونه با تست های زیاد یا نه حجم کتاباشون خیلی زیاده و جامع میکرو بگیره
-
%(#ff0000)[سسسلام]
به نظرتون یه نفر که الان کنکوریه و شیمیش در حد متوسطه کتاب های بهمن بازرگان هر سه پایه رو بگیره میتونه تا کنکور اون سه تا کتاب رو عالی بخونه با تست های زیاد یا نه حجم کتاباشون خیلی زیاده و جامع میکرو بگیره
chichak am جامع میکرو بهتره اون کتابای بهمن و ببینی بیهوش میشی
-
مهشید غضنفرآبادی در میکرو یا مبتکران:) گفته است:
سلام مهشید جان:)
شما کتاب هاشون رو داشتین
به نظرت اگه از الان کتاب هاشون بگیرم کاره درستیه -
%(#ff0000)[سسسلام]
chichak am الان که دیگه وقت واسه پایه پایه کار کردن نیست!مخصوصا کتابای مبتکران!
مبتکران تعداد تستاش خیلی بالاست و خب انصافا تا مفهومو بهت نفهمونه ول کن ماجرا نیست و خب این خیلی خوبه ولی باید روش وقت گذاشت
ولی فکر نمیکنم که الان بشه هر سه پایه رو با مبتکران خوند
من خودم میخوام دوازدهمشو بگیرم
یازدهمم سیر تا پیاز استفاده میکنم و خب خوبه
ولی خب اگه برسی کار کنی که خیلی خوبه،خوشبحالت:) -
مهشید غضنفرآبادی در میکرو یا مبتکران:) گفته است:
سلام مهشید جان:)
شما کتاب هاشون رو داشتین
به نظرت اگه از الان کتاب هاشون بگیرم کاره درستیهchichak am من داشتم ولی خدات شاهده سمتشون نرفتم خیلی حجیمن ! اونا بنظرم برا همون دهم و یازدهم خوبن الان باید کتاب جامع بخری ک بتونی ب تمام نکات و تمام تست ها برسی !
-
%(#ff0000)[سسسلام]
chichak am
اصلا پیشنهاد نمیکنم, در مجموع ۳۵۰۰ صفحست.
یه جامع بگیرین کافیه!
از کتاب های فیل شیمی (بهمن بازرگان) هم میتونین استفاده کنین. (خودم نخوندم ولی)
-
chichak am من داشتم ولی خدات شاهده سمتشون نرفتم خیلی حجیمن ! اونا بنظرم برا همون دهم و یازدهم خوبن الان باید کتاب جامع بخری ک بتونی ب تمام نکات و تمام تست ها برسی !
مهشید غضنفرآبادی الانتکجلدیهمداده
خیلیحجمشکمه
مناوندوجلدیهاروفقدتستایvipرومیزنم
کهمیانگینبرایهرفصلحدود۳۰۰تا۴۰۰تاتست
دارهکهکافیهبهنظرم -
chichak am الان که دیگه وقت واسه پایه پایه کار کردن نیست!مخصوصا کتابای مبتکران!
مبتکران تعداد تستاش خیلی بالاست و خب انصافا تا مفهومو بهت نفهمونه ول کن ماجرا نیست و خب این خیلی خوبه ولی باید روش وقت گذاشت
ولی فکر نمیکنم که الان بشه هر سه پایه رو با مبتکران خوند
من خودم میخوام دوازدهمشو بگیرم
یازدهمم سیر تا پیاز استفاده میکنم و خب خوبه
ولی خب اگه برسی کار کنی که خیلی خوبه،خوشبحالت:)@infinitie-a وقت نمیشه هر سه پایه رو کار کرد !
-
مهشید غضنفرآبادی الانتکجلدیهمداده
خیلیحجمشکمه
مناوندوجلدیهاروفقدتستایvipرومیزنم
کهمیانگینبرایهرفصلحدود۳۰۰تا۴۰۰تاتست
دارهکهکافیهبهنظرمMhd A برای سال کنکور ک وقت کمه واقعا فک نکنم بشه البت خیلی خوبه ها!
-
@infinitie-a وقت نمیشه هر سه پایه رو کار کرد !
مهشید غضنفرآبادی
مگه من گفتم میشه
گفتم اگه بشه خیلی خوبه
بعدشم از سر لج شمام که شده،میشه کار کرد حالا که اینطوره -
مهشید غضنفرآبادی
مگه من گفتم میشه
گفتم اگه بشه خیلی خوبه
بعدشم از سر لج شمام که شده،میشه کار کرد حالا که اینطوره@infinitie-a کار نشد نداره ! بادنده لج من کار نداشته باش !
-
%(#ff0000)[سسسلام]
chichak am سلام
از نظر حجیم بودن و اینکه گاها به سوالایی میرسی که پیچیدس و زمان میبره یه کتاب دیگه انتخاب کنی بهتره
مبتکران برای کسی که از پایه میخواد بخونه خوبه -
%(#ff0000)[سسسلام]
chichak am تک جلدی شیمی رو بخر .. هم کم تست تره و هم ارزون تر ..
-
%(#ff0000)[سسسلام]
chichak am دوست عزیز کتاب های مبتکران چه از نظر تست و چه درسنامه خوب و کامل هستند ، اما مثلا من پایه یازدهم هستم گاهی اوقات با توجه به حجیم بودن درسنامه آن از معلم جا میمانم بنظرم اگر تک جلدی بخری بهتر باشه ، موفق باشید
-
Mhd A برای سال کنکور ک وقت کمه واقعا فک نکنم بشه البت خیلی خوبه ها!
مهشید غضنفرآبادی درستهوقتکمهولیباید
حداااااقل۳۰۰تاتستواسههرفصلبزنیوگرنهنباید
انتظاردرصدازدرسشیمیداشت -
مهشید غضنفرآبادی درستهوقتکمهولیباید
حداااااقل۳۰۰تاتستواسههرفصلبزنیوگرنهنباید
انتظاردرصدازدرسشیمیداشتMhd A ! خب وقتی قراره 300 تا تست بزنی چرا کتاب با حجم بیشتر بخری خب ی کتاب میخری با قیمت کمتر و همون تعداد تست !
-
%(#ff0000)[سسسلام]
-
Mhd A ! خب وقتی قراره 300 تا تست بزنی چرا کتاب با حجم بیشتر بخری خب ی کتاب میخری با قیمت کمتر و همون تعداد تست !
مهشید غضنفرآبادی میگمتکجلدیهمینقدر
تستداره
حجمشهمخیلیکمتره -
مهشید غضنفرآبادی میگمتکجلدیهمینقدر
تستداره
حجمشهمخیلیکمترهMhd A خب تک جلدی و ندیدم !!!! دو جلدیشو میگممممم
-
سلام
مبتكران بازرگان درسنامء خيلي خوبه ولي تستاش خيلي خارج از سطح كنكوره
اگه ميتونين براي درسنامتون از كتاب فيل شيمي مبتكران استفاده كنين كه همون درسنامه كتاباي مبتكران هستش
من منظورتون رو متوجه نشدم كه ايا ميكروطلايي هستش يا نقره اي
ميكرو نقره اي هم كم از مبتكران نداره و تستاش سطح بالا هستن تقريبا
يا ميكروطلايي جامع بخرين
يا از شيمي خيلي سبز كمك بگيرين