زیست شناسی دهم استاد موقاری
-
لطفا تدریستون رو اغاز کنید.ممنون میشم استاد.لطفا خواهششش:crying_face: :crying_face: :crying_face:
-
@M-an :sparkles:
-
@M-an :sparkles:
-
امیرمحمد یوسفوند مدیر رو منشن کردن
-
لطفا تدریستون رو اغاز کنید.ممنون میشم استاد.لطفا خواهششش:crying_face: :crying_face: :crying_face:
امیرمحمد یوسفوند واسه زیست دهم ک صفرتاصد و کارگاه تست و تورق سریع استاد موقاری بود فکر کنم🤔
-
امیرمحمد یوسفوند سلام
اقای موقاری تو لایوی که چند وقت پیش توی اینستاگرام آلا داشتن گفتن که بعد از کنکور ۱۴۰۰ فکر کنم برای کنکوریای ۱۴۰۱ یا ۱۴۰۲ یه صفر تا صد دهم جدید ضبط میکنن از روی کتاب جدید
آقای موقاریم قولشون قوله:) -
امیرمحمد یوسفوند سلام
اقای موقاری تو لایوی که چند وقت پیش توی اینستاگرام آلا داشتن گفتن که بعد از کنکور ۱۴۰۰ فکر کنم برای کنکوریای ۱۴۰۱ یا ۱۴۰۲ یه صفر تا صد دهم جدید ضبط میکنن از روی کتاب جدید
آقای موقاریم قولشون قوله:) -
امیرمحمد یوسفوند سلام تدریسشون که هست
یکم با کتاب فرق میکنه اما نکته هاش را که بفهمی برای درس های جلوتر خیلی خوبه و متن های کتاب را بهتر متوجه میشی -
امیرمحمد یوسفوند واسه زیست دهم ک صفرتاصد و کارگاه تست و تورق سریع استاد موقاری بود فکر کنم🤔
aaa bbb بله هست ولی مطابق با کتاب درسی97 هستش.ولی کتاب ما مال سال99 یعنی امسال و بام تفاوت دارن
-
امیرمحمد یوسفوند سلام
آقای موقاریم قولشون قوله:)@infinitie-a اره من اینومیدونم که واقعا قولی که استاد موقاری میدن قوله قوله
-
aaa bbb بله هست ولی مطابق با کتاب درسی97 هستش.ولی کتاب ما مال سال99 یعنی امسال و بام تفاوت دارن
امیرمحمد یوسفوند اها پس با همون فیلما فعلا پیش برین بعدا فیلم اصلاحیه رو ضبط میکنن.اتفاقا کتابای سال های گذشته یه مطالب و جملاتی داشتن ک خیلی به مفهوم و درک اون مبحث کمک میکرده و حذف شده.معمولا ک اینجوریه همیشه جمله ای رو حذف میکنن ک خیلی به مفهومش کمک میکرده😕😂
بیشتر توی تغییرات کتابا هم حذف میکنن مطالبو.اضافه نمیکنن.اگه هم چیزی اضافه کرده باشن ک فیلم اصلاحیه رو ضبط میکنن🙂 -
امیرمحمد یوسفوند ببین کل کتاب ک تغییر نکرده خب تو اون قسمتایی ک تغییر کرده بیخیال اون قسمتایی ک تغییر نکرده رو نگاه کن !
-
امیرمحمد یوسفوند اها پس با همون فیلما فعلا پیش برین بعدا فیلم اصلاحیه رو ضبط میکنن.اتفاقا کتابای سال های گذشته یه مطالب و جملاتی داشتن ک خیلی به مفهوم و درک اون مبحث کمک میکرده و حذف شده.معمولا ک اینجوریه همیشه جمله ای رو حذف میکنن ک خیلی به مفهومش کمک میکرده😕😂
بیشتر توی تغییرات کتابا هم حذف میکنن مطالبو.اضافه نمیکنن.اگه هم چیزی اضافه کرده باشن ک فیلم اصلاحیه رو ضبط میکنن🙂aaa bbb باشه ممنون
-
aaa bbb باشه ممنون
امیرمحمد یوسفوند
خواهش میکنم موفق باشین🙂 -
استاد عزیز.واقعا ممنونیم که بازم به قاب الاء برگشتید و راه ابریشم رو دوباره به راه انداختید:smiling_face_with_heart-eyes: :star-struck: :smiling_face_with_heart-eyes: