آنزیم رنا بسپاراز
-
AMH این اثبات هم میتونه درست باشه
چون رنا هم از روی بخشی از دنا ساخته میشه پس میتونیم بگیم که پیش ماده رنا بسپاراز همون دنا هسته
واینکه یه نکته هسته که میگه:" دریاخته های یوکاریوتی همواره هر بخشی از دنا که پیش ماده رنابسپاراز است پیش ماده هلیکاز نیز هست."
حالا بااستفاده از این نکته هم باز میشه اثباتش کرد -
چون رنا هم از روی بخشی از دنا ساخته میشه پس میتونیم بگیم که پیش ماده رنا بسپاراز همون دنا هسته
واینکه یه نکته هسته که میگه:" دریاخته های یوکاریوتی همواره هر بخشی از دنا که پیش ماده رنابسپاراز است پیش ماده هلیکاز نیز هست."
حالا بااستفاده از این نکته هم باز میشه اثباتش کردkimia_es_afshar در آنزیم رنا بسپاراز گفته است:
حالا بااستفاده از این نکته هم باز میشه اثباتش کرداهوم
موافقم -
Mahdi Mirzayi رفیق..خومیشه همون دئوکسی ریبونوکلئوتید خودتون و ریبونوکلئوتیدهادیگ...
الان اینو قبول ندارین؟Kosar Mahmoudi قبول دارم ولی مشکوکم
-
پیش ماده میتونه هم دئوکسی ریبونوکلئوتید باشه هم ریبونوکلئوتید
-
حالا بااستفاده از این نکته هم باز میشه اثباتش کردkimia_es_afshar پیش ماده دنا نیس بلکه دئوکسی ریبونوکلئوتیده حالا اینجاشو شک دارم که ریبونوکلئوتید هم پیش ماده هس یا نه؟
-
H_R مطمئن نین رفیق؟
-
H_R مطمئن نین رفیق؟
Mahdi Mirzayi خب دقیق دقیق که نه ! ولی با توجه به اینکه در فرآیند هر دو دست میبره میشه این نتیجه گیری رو کرد
-
Mahdi Mirzayi خب دقیق دقیق که نه ! ولی با توجه به اینکه در فرآیند هر دو دست میبره میشه این نتیجه گیری رو کرد
H_R منم این نتیجه رو گرفتم اما مثل شما مشکوکم
-
-
H_R ممنون
-
H_R ممنون
Mahdi Mirzayi خواهش میکنم
-
H_R منم این نتیجه رو گرفتم اما مثل شما مشکوکم
Mahdi Mirzayi منم مشکوکم
-
سلام و عرض احترام مجدد خدمت دوستان
پیش ماده آنزیم رنا بسپاراز چیه؟(با توجه به اینکه هم پیوند هیدروژنی بین دئوکسی ریبو نوکلئوتید هارو میشکونه و هم ریبو نوکلئوتید هارو با پیوند فسفو دی استر به هم وصل میکنه)