تست عجیب از فصل 1 دوازدهم
-
@m-sina خب درسته دیگه. همانند سازی دو جهته هستش. شکل صفحه یکی مونده به آخر کتابو ببینی، نشون داده قشنگ که واسه باکتری ها همانند سازی دو جهتس. اون دوتا هم باکترین دیگه
Parsa Ghaffari در تست عجیب از فصل 1 دوازدهم گفته است:
@m-sina خب درسته دیگه. همانند سازی دو جهته هستش. شکل صفحه یکی مونده به آخر کتابو ببینی، نشون داده قشنگ که واسه باکتری ها همانند سازی دو جهتس. اون دوتا هم باکترین دیگه
عزیز من! ممکنه اینا از اون باکتری هایی باشن که یک جهتی همانندسازی میکنن
مگه یوکاریوتی هستن که با قاطعیت میگیم چند جهتی همانندسازی میکنند؟! -
Nila YS در تست عجیب از فصل 1 دوازدهم گفته است:
@m-sina جمله ی اول عینا در کتابه و در کتاب هم فرض براین گرفته شده که داره در رابطه با غشای هسته صحبت میکنه و چون پروکاریوت هسته نداره دناش تو غشای هسته محصور نیست
توی صورت سوال(گزینه دومش) کلمه ی «هسته» میبینی شما؟
-
@m-sina مشکلتون تو جمله ی دوم چیه؟من متوجه نشدم منظورتونو خوب هم موش هم باکتری توشون مواردی هست که دوجهته همانند سازی انجام میشه میشه ابهامتون رو توضیح بدید
آخه ماکه نمیدونیم دقیقا تک جهتیه یا دو جهتی
اگه تست میگفت می تواند دوجهتی باشد، میگفتیم مشکلی نداره جمله
اما آخه وقتی داره دقیقا میگه چند جهتیه پس یعنی غیر از اون نیست -
@m-sina جمله ی اول عینا در کتابه و در کتاب هم فرض براین گرفته شده که داره در رابطه با غشای هسته صحبت میکنه و چون پروکاریوت هسته نداره دناش تو غشای هسته محصور نیست
توی صورت سوال(گزینه دومش) کلمه ی «هسته» میبینی شما؟
-
Parsa Ghaffari در تست عجیب از فصل 1 دوازدهم گفته است:
عزیز من! ممکنه اینا از اون باکتری هایی باشن که یک جهتی همانندسازی میکنن
مگه یوکاریوتی هستن که با قاطعیت میگیم چند جهتی همانندسازی میکنند؟!@m-sina برادر، شما همانند سازی دو جهتی رو با یک جایگاه آغاز همانند سازی داشتن اشتباه گرفتی😂🤦🏻♂️
صفحه ۱۳ پاراگراف ۲ خط ۲ + نوشته ی مربوط به شکل ۱۳ کتاب درسی میگه همانند سازی تو باکتری ها دو جهتست! -

%(#42b300)[دوستان جوابشو ببینید:]

حس میکنم جملاتی که زرد کردم ایراد هایی دارند
ایراد جمله اول رو نوشتم توی تصویر ولی در مورد دومی باید بگم که هیچ کجای کتاب دقیقا نگته که استرپتوکوکوس و اشرشیاکلای دقیقا چندجهتی همانندسازی انجام میدن@m-sina صفحه دوازده اخر صفحه خود کتاب گفته ب قول اقای موقاری کتاب رو چشم ما جا دارع
-
@m-sina برادر، شما همانند سازی دو جهتی رو با یک جایگاه آغاز همانند سازی داشتن اشتباه گرفتی😂🤦🏻♂️
صفحه ۱۳ پاراگراف ۲ خط ۲ + نوشته ی مربوط به شکل ۱۳ کتاب درسی میگه همانند سازی تو باکتری ها دو جهتست!Parsa Ghaffari اتفاقا شما اشتب میزنی
هم دوجهتی و هم یک جهتی
هم چند جایگاه آغاز و هم یک جایگاه آغاز
در پروکاریوت ها میتونیم ببینم -

ایراد جمله اول رو نوشتم توی تصویر ولی در مورد دومی باید بگم که هیچ کجای کتاب دقیقا نگته که استرپتوکوکوس و اشرشیاکلای دقیقا چندجهتی همانندسازی انجام میدن@m-sina در تست عجیب از فصل 1 دوازدهم گفته است:

ایراد جمله اول رو نوشتم توی تصویر ولی در مورد دومی باید بگم که هیچ کجای کتاب دقیقا نگته که استرپتوکوکوس و اشرشیاکلای دقیقا چندجهتی همانندسازی انجام میدنسلام
ببینید تو بعضی از سوال ها حتی تو کنکور باید گزینه دقیق تر و درست تر رو انتخاب کنید /
مورد اولی که شما هایلایت کرده عین جمله کتابه (حق با شماست که غشای پلاسمایی در حقیقت کل سلول و ناحیه نوکلوئیدی رو در برگرفته ولی هدف کتاب و طراح مطرح کردن هسته برای باکتری ها بوده )
و در مورد جمله بعدی هایلایتتون
ما مطابق شکل کتاب مجبوریم برای همشون دوجهتی بگیریم همانندسازی رو در حالیکه این نکته برای بیشتر باکتری ها صادقه ولی چون کتاب قیدی نیورده و شکلش دوجهتی رو به ما نشون میده پس باید دو جهتی در نظر بگیریم .
تجربیا
-
Parsa Ghaffari اتفاقا شما اشتب میزنی
هم دوجهتی و هم یک جهتی
هم چند جایگاه آغاز و هم یک جایگاه آغاز
در پروکاریوت ها میتونیم ببینم@m-sina کتاب که حرفی در مورد یک جهتی بودن همانند سازی تو پروکاریوت ها نزده! حتی اشاره هم نکرده! ولی صراحتا گفته که همانند سازی تو باکتری ها دوجهتیه. پس ما دو جهتی میگیریم.
شما یه جا از کتابو بیار که همانند سازی یک جهتی رو تو پروکاریوت ها گفته باشه، بعد حرف منو رد کن
-
@m-sina در تست عجیب از فصل 1 دوازدهم گفته است:

ایراد جمله اول رو نوشتم توی تصویر ولی در مورد دومی باید بگم که هیچ کجای کتاب دقیقا نگته که استرپتوکوکوس و اشرشیاکلای دقیقا چندجهتی همانندسازی انجام میدنسلام
ببینید تو بعضی از سوال ها حتی تو کنکور باید گزینه دقیق تر و درست تر رو انتخاب کنید /
مورد اولی که شما هایلایت کرده عین جمله کتابه (حق با شماست که غشای پلاسمایی در حقیقت کل سلول و ناحیه نوکلوئیدی رو در برگرفته ولی هدف کتاب و طراح مطرح کردن هسته برای باکتری ها بوده )
و در مورد جمله بعدی هایلایتتون
ما مطابق شکل کتاب مجبوریم برای همشون دوجهتی بگیریم همانندسازی رو در حالیکه این نکته برای بیشتر باکتری ها صادقه ولی چون کتاب قیدی نیورده و شکلش دوجهتی رو به ما نشون میده پس باید دو جهتی در نظر بگیریم .
تجربیا
mehranmirzaei ممنونم
-
mehranmirzaei ممنونم
mehranmirzaei ممنونم
خواهش میکنم🙏🌸 -
@m-sina برادر، شما همانند سازی دو جهتی رو با یک جایگاه آغاز همانند سازی داشتن اشتباه گرفتی😂🤦🏻♂️
صفحه ۱۳ پاراگراف ۲ خط ۲ + نوشته ی مربوط به شکل ۱۳ کتاب درسی میگه همانند سازی تو باکتری ها دو جهتست!Parsa Ghaffari کاملا درسته همانند سازی همواره دوجهتیه این بحث شما مربوط ب جایگاه آغازهمانندسازیه
-
mehranmirzaei ممنونم
خواهش میکنم🙏🌸mehranmirzaei اقای میرزایی ببخشید الان که انلاین هستید امکانش هست به سوال منم جواب بدید