سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
کتاب تست
-
سلام بچه ها لطفا میشه بگید من که کنکوری 1401 هستم از کتابای کسی که کنکوری 99 هست استفاده کنم زیست وشیمی رو میدونم باید جدید بگیرم ولی بقیه رو به نظرتون میشه لطفا هر کسی که تا حالا کنکور داده و مثلا از کنکورای پارسال کتاب استفاده کرده راهنماییم کنه @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @تجربیا
@دهم @یازدهم @دوازدهم -
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to shamdoon shamdooni on آخرین ویرایش توسط انجام شده
shamdoon shamdooni اره میشه !
-
shamdoon shamdooni شیمی
هیولا بهمن بازرگان
زیست خیلی سبز -
Amir Mohammad Yos تجربی دانش آموزان آلاء یازدهم اخراج شدهreplied to shamdoon shamdooni on آخرین ویرایش توسط انجام شده
shamdoon shamdooni بله میشه.ولی زیست و شیمی تغییرات داشتن نمیشه
-
Amir Mohammad Yos بله اونارو میدونم
-
Amir Mohammad Yos تجربی دانش آموزان آلاء یازدهم اخراج شدهreplied to reza farajzade1974 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
reza farajzade1974 در کتاب تست گفته است:
shamdoon shamdooni شیمی
هیولا بهمن بازرگان
زیست خیلی سبزکاملا درسته.کتاب های قوی هستن
-
مهشید غضنفرآبادی الان من از یه کنکوری 99 کتاب فیزیک یازدهمش رو که سال 97 98 هست گرفتم خوبه نظرتون
-
Amir Mohammad Yos تجربی دانش آموزان آلاء یازدهم اخراج شدهreplied to shamdoon shamdooni on آخرین ویرایش توسط انجام شده
shamdoon shamdooni فیزیک سال97 با الان تفاوت دارن ولی نهچندان.بهتره که کتاب سال 98 رواستفاده کنید چون مطالبه حذف شده رو هم داره
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to shamdoon shamdooni on آخرین ویرایش توسط انجام شده
shamdoon shamdooni اره خوبه ولی فقط تو همون کتابا محدود نباش !منظورم اینکه اگ ی کتاب گرفتی نگو همین ی کتاب کافیه اینو زدی برو یکی دیگ بگیر ودرضمن برا سال اخر سعی کن تمام کتابات مال خودت باشن ! مخصوصا کتابای عمومی جامع بگیر
-
Amir Mohammad Yos شما خودتون یا کسایی که میشناسید از کنکوری های پارسالشون کرفتن و نتیجه گرفتن میگم نکنه تغییر کرده باشه و تستاش خوب نباشه و اینکه میگن بهتره کتابایی که بعد از 98 هستن بگیدی چون طراح های کنکور حدسی سوال تالیف کردن برای کنکور 98 چقدر این درسته خب اگر اینجور باشه که کنکوری های 98 چطور دادن
-
Amir Mohammad Yos مطالب حذف شده اشکال نداره فقط اضافه که نشده بهش درسته
-
shamdoon shamdooni سلام بنظر من اگه بتونید مطابق با همون کنکور۱۴۰۱ بگیرید بهتره..
شاید بعضی از کتب تغییر نکرده باشن اما سطح کنکور که بالا رفته. درسته؟
پس باید سوالاتی با سطح بالا رو پاسخ بدید تا بتونید در اون کنکور موفق بشید و مولفین هم هر ساله تغییراتی در سطح و تعداد تست های کتبشون میدن که یه دانش آموز بتونه از پس کنکور همون سال بربیاد. -
shamdoon shamdooni اول اینارو تموم کن .بعد برو بعدی.....
ختم کلام -
shamdoon shamdooni در کتاب تست گفته است:
Amir Mohammad Yos شما خودتون یا کسایی که میشناسید از کنکوری های پارسالشون کرفتن و نتیجه گرفتن میگم نکنه تغییر کرده باشه و تستاش خوب نباشه و اینکه میگن بهتره کتابایی که بعد از 98 هستن بگیدی چون طراح های کنکور حدسی سوال تالیف کردن برای کنکور 98 چقدر این درسته خب اگر اینجور باشه که کنکوری های 98 چطور دادن
سلام دوست عزیز.البته که بهتره کتاب های بروز و تازه نشر رو بگیرید ولی خوب حالا اگر شما دوست دارید از کتاب های سالهای قبل استفاده کنید به نظر من سال98 بهتره ولی اگه هم سال98 نبود حتما از سال97 استفاده کنید.
-
shamdoon shamdooni من تازه تو یه پستی دیدم گفته بودید که مشاور هستید درسته یا اشتباه میکنم ولی خب اگر هستید پس دیگه به نظرتون من میتونم کتابایی که سال 97 یا 98 هستن رو بخونم چون واقعا کتابا گرونن
-
shamdoon shamdooni من تازه تو یه پستی دیدم گفته بودید که مشاور هستید درسته یا اشتباه میکنم ولی خب اگر هستید پس دیگه به نظرتون من میتونم کتابایی که سال 97 یا 98 هستن رو بخونم چون واقعا کتابا گرونن
نه دوست عزیز مشاور هستم.و بهتون پیشنهاد میکنم که اگر میخاید از کتابای سالهای قبل استفاده کنید اول سال98 بعد سال97 در اولویتتون باشه.
-
Amir Mohammad Yos بله دارم سال 97 و 98 میگیرم اتفاقا دنبال یه مشاور بودم که بتونم این سوالو بپرسم که اشتباه نکنم ولی پیدا نمیکردم ممنونم برای پاسختون
-
Amir Mohammad Yos کنکور سال 1401 هم هستم
-
Amir Mohammad Yos بله دارم سال 97 و 98 میگیرم اتفاقا دنبال یه مشاور بودم که بتونم این سوالو بپرسم که اشتباه نکنم ولی پیدا نمیکردم ممنونم برای پاسختون
خاهش میکنم
-
Amir Mohammad Yos کنکور سال 1401 هم هستم
انشاءالله موفق بشید