از کجا شروع کنم؟
-
من یه فارغ التحصیل نظام جدیدم
تا اومدن نتایج صبر کردم و برنامه ای هم واسه موندن نداشتم همینم باعث شد از فضای درس خیلی فاصله بگیرم.ولی خب تصمیم گرفتم امسال دوباره کنکور بدم
اما واقعا گیج شدم و نمیدونم از کجا باید شروع کنم.
هنوز ازمونی ثبت نام نکردم.برنامه راهبردی قلمچی و دیدم و پیشروی زیادش تو این دوهفته منو ترسوند.همین بیشتر گیجم کرد
میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟با چه برنامه ای پیش برم بهتره؟گاج قلمچی گزینه دو؟ -
تا اومدن نتایج صبر کردم و برنامه ای هم واسه موندن نداشتم همینم باعث شد از فضای درس خیلی فاصله بگیرم.ولی خب تصمیم گرفتم امسال دوباره کنکور بدم
هنوز ازمونی ثبت نام نکردم.برنامه راهبردی قلمچی و دیدم و پیشروی زیادش تو این دوهفته منو ترسوند.همین بیشتر گیجم کرد
میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟با چه برنامه ای پیش برم بهتره؟گاج قلمچی گزینه دو؟ -
-
میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟با چه برنامه ای پیش برم بهتره؟گاج قلمچی گزینه دو؟maryam alizade انتخاب رشته کردی؟!افرادی ک انتخاب رشته میکنند حتی اگ نرن دانشگاه یک سال از کنکور محرومن ک؟!!!
-
maryam alizade انتخاب رشته کردی؟!افرادی ک انتخاب رشته میکنند حتی اگ نرن دانشگاه یک سال از کنکور محرومن ک؟!!!
مهشید غضنفرآبادی در از کجا شروع کنم؟ گفته است:
maryam alizade انتخاب رشته کردی؟!افرادی ک انتخاب رشته میکنند حتی اگ نرن دانشگاه یک سال از کنکور محرومن ک؟!!!
درصورتی ک روزانه قبول بشن و انصراف بدن
-
میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟با چه برنامه ای پیش برم بهتره؟گاج قلمچی گزینه دو؟maryam alizade به نظرم راه ابریشم تهیه کنید
-
مهشید غضنفرآبادی در از کجا شروع کنم؟ گفته است:
درصورتی ک روزانه قبول بشن و انصراف بدن
sandiiii اهان
-
maryam alizade به نظرم راه ابریشم تهیه کنید
Masih shirdel چه خوب شد گفتین.من فکر میکردم راه ابریشم برای نظام قدیم هست.الان دیدم امسال برای دوازدهما تهیه کردن.بررسی میکنم حتما.ممنون
-
مهشید غضنفرآبادی روزانه قبول نشدم عزیزم.غیرانتفاعی بود.محروم نیستم
-
مهشید غضنفرآبادی روزانه قبول نشدم عزیزم.غیرانتفاعی بود.محروم نیستم
maryam alizade انشاالله ک امسال موفق باشی :) ببین ازمون 30 ابان جمع بندیه میتونی از فصل اول دهم شروع کنی و فصل 1و2و3 روجمع کنی! دوفصل زیست میمونه ک میزاریش کنار ازمون بعدش دوفصل اخر ک اونارو میخونی دوباره زمان جمع بندی دوفصلی ک نخوندی و میخونی:برا زیست////منظورم اینکه از اول شروع کنی خیلی بهتره میدونی ک دهم و یازدهم باید تا20فروردین جمع بشن دیگ! میخای ازمون ثبت نام کنی؟!!
-
میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟با چه برنامه ای پیش برم بهتره؟گاج قلمچی گزینه دو؟maryam alizade رشتت تجربیه دیگ ن؟!
-
maryam alizade انشاالله ک امسال موفق باشی :) ببین ازمون 30 ابان جمع بندیه میتونی از فصل اول دهم شروع کنی و فصل 1و2و3 روجمع کنی! دوفصل زیست میمونه ک میزاریش کنار ازمون بعدش دوفصل اخر ک اونارو میخونی دوباره زمان جمع بندی دوفصلی ک نخوندی و میخونی:برا زیست////منظورم اینکه از اول شروع کنی خیلی بهتره میدونی ک دهم و یازدهم باید تا20فروردین جمع بشن دیگ! میخای ازمون ثبت نام کنی؟!!
مهشید غضنفرآبادی ازمون ۳۰ ابان جمع بندیه؟!
یعنی بودجه بندی تغییرات نداره؟ یا پیشرویش کمتره؟!؟؟
اگه اینطور باشه خب خیلی خوب میشه! -
اگه اینطور باشه خب خیلی خوب میشه!@infinitie-a برا دهم جمع بندیه فک کنم پیشروی کمتر باشه بزار نگاه کنم !
-
maryam alizade رشتت تجربیه دیگ ن؟!
مهشید غضنفرآبادی مرسی گلی خودت هم موفق باشی ان شالله:cherry_blossom: اره تجربی ام.اگه بخوام راه ابریشم بگیرم احتمالا ازمون ثبت نام نکنم اما طبق بودجه بندی یکی از موسسات پیش میرم و ازمونشو از سایتا دانلود میکنم ازمون میدم همون روز.حداقل دوتا ازمون اینکارو بکنم اگه فایده نداشت ثبت نام میکنم.ببینم خانواده نظرشون چیه:expressionless_face: :blue_heart:
-
مهشید غضنفرآبادی مرسی گلی خودت هم موفق باشی ان شالله:cherry_blossom: اره تجربی ام.اگه بخوام راه ابریشم بگیرم احتمالا ازمون ثبت نام نکنم اما طبق بودجه بندی یکی از موسسات پیش میرم و ازمونشو از سایتا دانلود میکنم ازمون میدم همون روز.حداقل دوتا ازمون اینکارو بکنم اگه فایده نداشت ثبت نام میکنم.ببینم خانواده نظرشون چیه:expressionless_face: :blue_heart:
maryam alizade ب هر حال امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره :)
-
maryam alizade ب هر حال امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره :)
مهشید غضنفرآبادی قربونت عزیزم.مرسی از راهنماییت.امیدوارم تو هم به هدفت برسی:smiling_face:
-
مهشید غضنفرآبادی اگر روزانه قبول شن و نرن محرومن
-
اگه اینطور باشه خب خیلی خوب میشه!@infinitie-a جبرانی پایه
-
مهشید غضنفرآبادی اگر روزانه قبول شن و نرن محرومن
saba zarei فک کردم روزانه قبول شده!
-
میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟با چه برنامه ای پیش برم بهتره؟گاج قلمچی گزینه دو؟maryam alizade یعنی چی آخه .. تو دیگه بترسی ما چیکار کنیم که تازه داریم این مباحث رو می خونیم ..؟