امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
پرینت جزوه ها
-
سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
masood khadmloo میتونید مثلا با دوستان دیگه تون که پرینت میخوان یهو بگیرین که پول پستش کمتر بشه یا بالای 100 شد محاسبه نشه
-
خیلی خوبه .. قبل تر برای همین تعداد برگ بیشتر از دوبرابر می پرداختم ..
-
-
من هم از سایتی به نام راسل پرینت میگیرم کیفیت کارشون خوبه میتونید یه سری بهش بزنید
-
ابوالفضل ریسی در پرینت جزوه ها گفته است:
من هم از سایتی به نام راسل پرینت میگیرم کیفیت کارشون خوبه میتونید یه سری بهش بزنید
واقعا؟! سفارشتونو به دستتون رسوند؟پس معتبره؟
-
سلام ی عکس میزارم برو تو واتساپ بهش پیام بده ، میفرسته دم در خونتون
برگی ۳۰۰ تومن دورو سیا سفید
-
محمد همایون تازه هزینه رو دم در تحویل میگیره
-
Aban در پرینت جزوه ها گفته است:
ابوالفضل ریسی در پرینت جزوه ها گفته است:
واقعا؟! سفارشتونو به دستتون رسوند؟پس معتبره؟
Aban بله خیلی خوبه من تا حالا نزدیک به ۱۵بار سفارش دادم دقیق سر زمان و حتی گاهی زودتذگر سفارش رو آماده میکنن و پست میکنن
-
محمد همایون یا امام زمان .. چاپ رنگیش خیلی ارزون نیست !؟
-
سلام. ممنون که گفتید بعد اینکه من همه رو با هم مقایسه کردم از همه ازون تر راسل پرینت بود برگی 160 تومن پرینت میگیره دیگه کیفیت نمی دونم.
-
فاطمه حسن زاده در پرینت جزوه ها گفته است:
سلام. ممنون که گفتید بعد اینکه من همه رو با هم مقایسه کردم از همه ازون تر راسل پرینت بود برگی 160 تومن پرینت میگیره دیگه کیفیت نمی دونم.
از نظر کیفیت که خود من امتحان کردم حرف نداشت
حس-یخی -
ابوالفضل ریسی ممنون
-
این پست پاک شده!
-
فاطمه حسن زاده البته شاید تعداد کم داشتی
-
باید فایل بفرستیم
اینطوری میشه؟ -
فاطمه حسن زاده در پرینت جزوه ها گفته است:
حس-یخی وااای تو دیگه واقعا کلاتو برداشتن فوقش 400 یا 500 بری چاپ و تکثیری توی این سایت زد 160 البته من قسمت پرینت ندیدم زدم چاپ حالا نمی دونم درسته یا نه
چی بگم والا پول من خوردن نداره -
محمد همایون سلام شما خودت از ایشون تا حالا سفارش دریافت کردی من یه جزوه ۱۶۸ فرستادم گفت ۳۰ تومن خیلی کم میگه اخه مطمئن هستین درسته؟