گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
99/8/14
تایم مطالعم 6/5ساعت
4ساعت ازمونو و تحلیل
1/5ادبیات-
“رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند”
“بنگر که تا چه حد است که مکان آدمیت”️️
-
“مولانا”
-
-
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.
%(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan ببخشید ما دهمی ها هم میتونیم شرکت کنیم
-
@dr-aryan ببخشید ما دهمی ها هم میتونیم شرکت کنیم
Yeganeh Sarpooshi در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
با اجازه استارتر تاپیک
بله دوست الایی همه میتونن شرکت کنن -
Yeganeh Sarpooshi در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
با اجازه استارتر تاپیک
بله دوست الایی همه میتونن شرکت کنننوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFragile اول سلام یگانه هستم دهم تجربی ممنون از کار عالیتون خیلی بهم انگیزه داد دمتون گرم
اینم از ساعت مطالعه من
5:10
2:15 زیست
1 ریاضی
1:20 زبان.
35 دینی -
تجربی دانش آموزان آلاء یازدهم اخراج شدهنوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
تجربی دانش آموزان آلاء یازدهم اخراج شدهنوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
تجربی دانش آموزان آلاء یازدهم اخراج شدهنوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
بسـمـ الـلّــهـ
امروز 8ساعت مطالعه
100 تست
%(#ff0000)[هیـچ وقت از رویاهات دست نکش] -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
Fragile اول سلام یگانه هستم دهم تجربی ممنون از کار عالیتون خیلی بهم انگیزه داد دمتون گرم
اینم از ساعت مطالعه من
5:10
2:15 زیست
1 ریاضی
1:20 زبان.
35 دینینوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شدهاین پست پاک شده! -
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.
%(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]
@dr-aryan
سلام راستش من تازه وارد انجمن شدم
ان شاءالله از فردا گزارش ساعت مطالعه میدم
میتونم ک !؟
دوازدهم ریاضی فیزیکم -
@dr-aryan
میتونم ک !؟
دوازدهم ریاضی فیزیکمتجربی دانش آموزان آلاء یازدهم اخراج شدهنوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@dr-aryan
میتونم ک !؟
دوازدهم ریاضی فیزیکمنوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شدهدخت انقلاب در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
@dr-aryan
میتونم ک !؟
دوازدهم ریاضی فیزیکمسلام بله چرا ک نشه، خوشحالیم ب جمعمون پیوستید
موفق باشید -
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من امروز برام کار پیش اومد (بهونه نیست ) کلا 45 دقیقه ادبیات خوندم .
شب همگی بخیر
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۲۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام تاپیک فعاله؟؟من یکماه مریض بودم اما قبلش داشتم با تاپیکتون خوب پیش میرفتم انشالله دوباره شروع کنم
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۲۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون دوست عزیز که راهنمایی کردی دلم واسه باهم درس خوندن تنگ شده بود
-
- سلام منم تازه وارد شدم ، از امروز ساعت کار میدم ، البته من یازدهمیم ولی خب ساعت کار می دم
- سلام منم تازه وارد شدم ، از امروز ساعت کار میدم ، البته من یازدهمیم ولی خب ساعت کار می دم
-
- لیست سلام با قدرت امروز ازساعت 7:50, دقیقه انشالله