سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
ناقص بودن جزوه شیمی دهم آقای گودرزی
-
سلام جزوه اقای گودرزی شمی دهم رو بندخ ریداری کردم اما چند جلسه از فصل سوم کم داره
خاهش میکنم رسیدگی کنین
بعد یه موضوع دیگ....
توی کارگاه نکته و تست اگ میش لااقل یه پاسخنامه کلیدی بزارین چون واقعا خیلی وقت میبره ک ما همه فیلم هارو ببینیم تازه
خیلی از مدرس ها فقط تست های منتخب جزوه رو حل میکنن و باقی تست ها بی جوا باقی می مونهخیلی ممنون از آلا
-
alireza hoseyni در ناقص بودن جزوه شیمی دهم آقای گودرزی گفته است:
سلام جزوه اقای گودرزی شمی دهم رو بندخ ریداری کردم اما چند جلسه از فصل سوم کم داره
خاهش میکنم رسیدگی کنین
بعد یه موضوع دیگ....
توی کارگاه نکته و تست اگ میش لااقل یه پاسخنامه کلیدی بزارین چون واقعا خیلی وقت میبره ک ما همه فیلم هارو ببینیم تازه
خیلی از مدرس ها فقط تست های منتخب جزوه رو حل میکنن و باقی تست ها بی جوا باقی می مونهخیلی ممنون از آلا
الان من 5 روز هستش ک اطلاع رسانی کردم پس چرا رسیگی نمیش؟
قسمت سایت هم برای بیان ایرادات خرابه لطفا رسیدگی کنین
ممنون -
aaa bbb یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to alireza hoseyni on آخرین ویرایش توسط aaa bbb انجام شده
alireza hoseyni در ناقص بودن جزوه شیمی دهم آقای گودرزی گفته است:
خاهش میکنم رسیدگی کنین
بعد یه موضوع دیگ....
سلام باید مدیر رو تگ کنین
M.an -
alireza hoseyni از پارسال میگن صبر کنید