از کجا شروع کنم؟
-
مهشید غضنفرآبادی مرسی گلی خودت هم موفق باشی ان شالله:cherry_blossom: اره تجربی ام.اگه بخوام راه ابریشم بگیرم احتمالا ازمون ثبت نام نکنم اما طبق بودجه بندی یکی از موسسات پیش میرم و ازمونشو از سایتا دانلود میکنم ازمون میدم همون روز.حداقل دوتا ازمون اینکارو بکنم اگه فایده نداشت ثبت نام میکنم.ببینم خانواده نظرشون چیه:expressionless_face: :blue_heart:
maryam alizade ب هر حال امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره :)
-
maryam alizade ب هر حال امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره :)
مهشید غضنفرآبادی قربونت عزیزم.مرسی از راهنماییت.امیدوارم تو هم به هدفت برسی:smiling_face:
-
maryam alizade انتخاب رشته کردی؟!افرادی ک انتخاب رشته میکنند حتی اگ نرن دانشگاه یک سال از کنکور محرومن ک؟!!!
مهشید غضنفرآبادی اگر روزانه قبول شن و نرن محرومن
-
مهشید غضنفرآبادی ازمون ۳۰ ابان جمع بندیه؟!
یعنی بودجه بندی تغییرات نداره؟ یا پیشرویش کمتره؟!؟؟
اگه اینطور باشه خب خیلی خوب میشه!@infinitie-a جبرانی پایه
-
مهشید غضنفرآبادی اگر روزانه قبول شن و نرن محرومن
saba zarei فک کردم روزانه قبول شده!
-
من یه فارغ التحصیل نظام جدیدم
تا اومدن نتایج صبر کردم و برنامه ای هم واسه موندن نداشتم همینم باعث شد از فضای درس خیلی فاصله بگیرم.ولی خب تصمیم گرفتم امسال دوباره کنکور بدم
اما واقعا گیج شدم و نمیدونم از کجا باید شروع کنم.
هنوز ازمونی ثبت نام نکردم.برنامه راهبردی قلمچی و دیدم و پیشروی زیادش تو این دوهفته منو ترسوند.همین بیشتر گیجم کرد
میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟با چه برنامه ای پیش برم بهتره؟گاج قلمچی گزینه دو؟maryam alizade یعنی چی آخه .. تو دیگه بترسی ما چیکار کنیم که تازه داریم این مباحث رو می خونیم ..؟
-
saba zarei فک کردم روزانه قبول شده!
مهشید غضنفرآبادی صحیح
-
maryam alizade یعنی چی آخه .. تو دیگه بترسی ما چیکار کنیم که تازه داریم این مباحث رو می خونیم ..؟
@black-wo_olf عه استاد :))
-
@black-wo_olf عه استاد :))
saba zarei ..!!صاحب کار بودم بزرگوار البته الان هیچی نیستم ! Xd
-
saba zarei ..!!صاحب کار بودم بزرگوار البته الان هیچی نیستم ! Xd
@black-wo_olf اختیار دارین :))
-
maryam alizade یعنی چی آخه .. تو دیگه بترسی ما چیکار کنیم که تازه داریم این مباحث رو می خونیم ..؟
@black-wo_olf منظورم پایه اس وگرنه دوازدهم و میشه رسوند.تازه پایه تو ازمون های قبل بوده خوندین من ازمون ها رو نداده بودم