دوازده فصل یک
-

سلام
صورت سوال بنظر من منظورش دنا و رنا و پروتین هست چون توی صفحه ۱۵ زیست نوشته که حالا میتونین مراجعه کنید اما معلممون اینو فرستاده و معتقد هست صورت سوال فقط مد نظرش دنا هستش و تمام و چون یکم از انتقاد بدش میاد خواستم مطمن شم جواب من درسته ایا؟؟ من معتقدم جواب هیچ کدوم نیست ولی بین بدو بدتر با صرف نظر از دنای حلقوی یک بهترینه ایشون میگن چهار درسته چون پروتین رو حساب نمیکنن راهنمایب کنید ممنون میشم
تجربی
دوازدهم -

سلام
صورت سوال بنظر من منظورش دنا و رنا و پروتین هست چون توی صفحه ۱۵ زیست نوشته که حالا میتونین مراجعه کنید اما معلممون اینو فرستاده و معتقد هست صورت سوال فقط مد نظرش دنا هستش و تمام و چون یکم از انتقاد بدش میاد خواستم مطمن شم جواب من درسته ایا؟؟ من معتقدم جواب هیچ کدوم نیست ولی بین بدو بدتر با صرف نظر از دنای حلقوی یک بهترینه ایشون میگن چهار درسته چون پروتین رو حساب نمیکنن راهنمایب کنید ممنون میشم
تجربی
دوازدهمMahan Xodayi چهار است
چون سه گزینه دیگر اشتباه است -

سلام
تجربی
دوازدهمMahan Xodayi سلام..
باتوجه ب متن کتاب ک میگه دنا مولکول حامل اطلاعات وراثتیه میتونیم فقط دنارودرنظربگیریم...اماشاید اگه منم بودم یه همچین اشتباهی رومیکردم...پس جای نگرانی نیست:)
از طرفی معلمتون انتقادپذیرنیس...وچون متن کتاب درسی عین این جمله رو نوشته پس ی مدرک و منبع موثق براحرفش داره و میتونه این انتقادشمارانپذیرع...پس بیخیال رفیق -
Mahan Xodayi سلام..
باتوجه ب متن کتاب ک میگه دنا مولکول حامل اطلاعات وراثتیه میتونیم فقط دنارودرنظربگیریم...اماشاید اگه منم بودم یه همچین اشتباهی رومیکردم...پس جای نگرانی نیست:)
از طرفی معلمتون انتقادپذیرنیس...وچون متن کتاب درسی عین این جمله رو نوشته پس ی مدرک و منبع موثق براحرفش داره و میتونه این انتقادشمارانپذیرع...پس بیخیال رفیقKosar Mahmoudi کتتب درسی تو صفحه۱۵ اولین خط گفته دنا و رنا انتقال اطلاعات وراثی رو میکنن
-
Kosar Mahmoudi کتتب درسی تو صفحه۱۵ اولین خط گفته دنا و رنا انتقال اطلاعات وراثی رو میکنن
Mahan Xodayi والامن کتاب دردسترسم نی ولی انگارتوفصل اول صفحه اول فصل گفته دنا
-
Kosar Mahmoudi کتتب درسی تو صفحه۱۵ اولین خط گفته دنا و رنا انتقال اطلاعات وراثی رو میکنن
Mahan Xodayi انتقال درسته ولی ذخیره بادهای...نمیدونم والا
-
به نظرم چهار منطقی ترین گزینه هست
اگه هم دنا و هم رنا رو بخواییم در نظر بگیریمو اون قسمت پروتئین که گفتی رو نفهمیدم منظورتون چیه
-
به نظرم چهار منطقی ترین گزینه هست
اگه هم دنا و هم رنا رو بخواییم در نظر بگیریمو اون قسمت پروتئین که گفتی رو نفهمیدم منظورتون چیه
دریا دریایی هیچی منظورم همون دنا و رنا بود اونم حل شد