تست های جالب توجه فیزیک
-
Reza.Tah منکه نمیدونم
نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter
سادست اینم
اول بگو رو چه استدلالی قبلی رو حساب کردی شد گزینه 1؟ -
Vampire_Hunter
سادست اینم
اول بگو رو چه استدلالی قبلی رو حساب کردی شد گزینه 1؟نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah خب واسه اینکه ذره منحرف نشه باید برایند میدان الکتریکی حاصل از دو سیم روش صفر بشه !
حالا ناحیه اول رو در نظر میگیریم و با توجه به اینکه جهت میدان حاصل از دوسیم در خلاف جهت هم هستش مساوی هم قرار میدیم و ادامه محاسبات و اینا -
Reza.Tah خب واسه اینکه ذره منحرف نشه باید برایند میدان الکتریکی حاصل از دو سیم روش صفر بشه !
حالا ناحیه اول رو در نظر میگیریم و با توجه به اینکه جهت میدان حاصل از دوسیم در خلاف جهت هم هستش مساوی هم قرار میدیم و ادامه محاسبات و اینانوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
Reza.Tah خب واسه اینکه ذره منحرف نشه باید برایند میدان الکتریکی حاصل از دو سیم روش صفر بشه !
حالا ناحیه اول رو در نظر میگیریم و با توجه به اینکه جهت میدان حاصل از دوسیم در خلاف جهت هم هستش مساوی هم قرار میدیم و ادامه محاسبات و ایناخب حالا واسه اینکه بیشترین انحراف رو داشته باشیم چی؟میدان میوفته تو کدوم ربع؟
-
نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza.Tah خب بیشترین نیرو هم در واقع همون بیشترین برایند میدانه
و تو ناحیه چهارم اتفاق میفته -
Reza.Tah خب بیشترین نیرو هم در واقع همون بیشترین برایند میدانه
و تو ناحیه چهارم اتفاق میفتهنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter
دوم و چهارم
خب تمومه دیگه یکی از متغیر ها فقط میشه منفی
شیب فقط قرینه میشه -
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط ARTHUR انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ARTHUR
4 میشه ؟
اگه درسته بگو که ادامش هم بگم -
ARTHUR
4 میشه ؟
اگه درسته بگو که ادامش هم بگمنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter آره
-
Vampire_Hunter آره
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهARTHUR شتاب ماکزیمم رو محاسب میکنه بعدش میگی که شتاب بر روی شتاب ماکزیمم مساوی با sina و بعدش a پی ششم بدست میاد و بعد ثانیه شم هم بدست میاری طبق هم ارزی که تو گاج اورده
-
ARTHUR شتاب ماکزیمم رو محاسب میکنه بعدش میگی که شتاب بر روی شتاب ماکزیمم مساوی با sina و بعدش a پی ششم بدست میاد و بعد ثانیه شم هم بدست میاری طبق هم ارزی که تو گاج اورده
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter
حل آقای فدایی فرد:
-
Vampire_Hunter
حل آقای فدایی فرد:
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهARTHUR
چقدر شبیه من حل کردن
شما چجوری حل کردی ؟ -
ARTHUR
چقدر شبیه من حل کردن
شما چجوری حل کردی ؟نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
ARTHUR
چقدر شبیه من حل کردن
شما چجوری حل کردی ؟مثل همین با 2 تفاوت : 1-من کلاً دایره مایره نمیکشم ( حتی تو ذهنمم تصور نمیکنم. کلاً با دایره ی مرجع حل نمیکنم) :| 2- دوره رو اینجوری بدست اوردم: 2/3=T/2 + T/6
-
Vampire_Hunter در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
ARTHUR
چقدر شبیه من حل کردن
شما چجوری حل کردی ؟مثل همین با 2 تفاوت : 1-من کلاً دایره مایره نمیکشم ( حتی تو ذهنمم تصور نمیکنم. کلاً با دایره ی مرجع حل نمیکنم) :| 2- دوره رو اینجوری بدست اوردم: 2/3=T/2 + T/6
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط Vampire_Hunter انجام شدهARTHUR
دایره مایره نمیکشی؟
پس باید حفظ کرده باشی -
ARTHUR
دایره مایره نمیکشی؟
پس باید حفظ کرده باشینوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
ARTHUR
دایره مایره نمیکشی؟
پس باید حفظ کرده باشیشتاب به شتاب max شده یک دوم . سینوس چی میشه یک دوم ؟
-
ARTHUR
دایره مایره نمیکشی؟
پس باید حفظ کرده باشیشتاب به شتاب max شده یک دوم . سینوس چی میشه یک دوم ؟
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهARTHUR پی ششم استاد
-
ARTHUR پی ششم استاد
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
ARTHUR پی ششم استاد
حالا چقد زمان میخواد از فاز اولیه به فاز پی ششم برسیم ؟
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جداً سر جلسه دایره میکشید ؟ :|
-
ARTHUR پی ششم استاد
حالا چقد زمان میخواد از فاز اولیه به فاز پی ششم برسیم ؟
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهARTHUR من مخرج رو در دو ضرب میکنم جای صورت هم T میزارم...شما چجوری بدست میارید استاد؟
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ARTHUR این که خوب البته دایره نمیخاست...
ولی تستای الگو رو بدون دایره نمیتونی حل کنی
حالا شاید کنکورم نیاز نباشه -
ARTHUR من مخرج رو در دو ضرب میکنم جای صورت هم T میزارم...شما چجوری بدست میارید استاد؟
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط ARTHUR انجام شدهVampire_Hunter در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
ARTHUR من مخرج رو در دو ضرب میکنم جای صورت هم T میزارم...شما چجوری بدست میارید استاد؟