سلام بچهها، من مرحله دو آزمون سنجش امسال رو حل کردم و چند تا سوال برام پیش اومده که توی یه تاپیک مطرح میکنم. خیلی زیاد ممنون میشم اگه جواب بدین 🐤
🔸سوال اول) این تیپ سوالات رو چطوری حل میکنین، من یک ساله راه تستی پیدا نمیکنم؟ آرایش الکترونی ۸ عنصر در دوره چهارم جدول به ۴s۲ ختم میشه
🔸سوال دومم) وقتی میگه مجموع n+l برای یه زیر لایه چنده دقیقا باید چیکار کنیم؟ من توی کتابکارا این روش که عکس گرفتم رو دیدم ولی سنجش میاد مقدار n رو با مقدار l (مثلا برای s=0) جمع میکنه
1685205965300-669530957.jpg
🔸سوال سومم) سوال ۸۳
1685206072145100990153.jpg
🔸سوال چهارمم) این کدوم واکنشو میگه؟ در واکنشی که مبنایی برای کاربرد شوینده و پاککننده هاست.
🔸سوال پنجمم) سوال ۱۱۵
1685206361760789702436.jpg
🔸سوال شیشمم) قسمت زیر حفرههای معده چیه؟ مگه ماهیچه مورب نیست؟
🔸 سوال هفتمم) این جمله چرا غلطه؟ برای افزایش فوتوالکترونها کافیه بسامد پرتوهای تابشی را افزایش دهیم
🔸سوال هشتمم) سوال ۷۰ جای به دست آوردن ارتفاع رو نفهمیدم
16852065849531241012905.jpg
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم 🙄
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی (😐) داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
بچه ها سلام؛
من آزمون نمیرم، اما سوالای قلمچی رو توی خونه همیشه خودم حل می کنم و درصد میگیرم. اما میخوام تراز قلمچی رو هم برای خودم محاسبه کنم که بتونم مقایسه و ارزیابی بهتری از خودم داشته باشم. راهی پیدا نکردم واسه این کار اما توی تاپیک " مقایسه تراز قلمچی و سنجش " یکی از بچه ها نوشته بود که برای اونایی که آزمون شرکت میکنن، قسمتی به اسم محاسبه تراز هست. میخواستم ببینم که این تنها راهه؟ اگه بله، کسی هست که لطف کنه و اطلاعات ورودش رو به من بده تا من بتونم ترازم رو محاسبه کنم؟ در ضمن دهم تجربی هستم.
خیلی ممنون
سلام دوستان
مدارک مورد نیاز برای ثبتنامِ آزمونای قلمچی رو میشه بگید؟
و یه جا دیدم نوشتن کپی کارنامه کنکور سال قبل(برای فارغ التحصیلان) و آخرین کارنامه تحصیلی برای دانشآموزای در حال تحصیل. منم هیچ کدوم از اینا رو ندارم😑میتونم ثبت نام کنم ؟ (فارغ التحصیلم)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
کنکوری های قلم چی
-
Amir Hossein Rahtalabreplied to kimia_es_afshar on آخرین ویرایش توسط Amir Hossein Rahtalab انجام شده
kimia_es_afshar آفرین
من که گند زدم با این سوالاتشون. الان دو تا سوال زیست تا حالا از این 5 تا مشکل داره.
حیف پولی که دادم -
Amir Hossein Rahtalab
شد 4 تا. @تجربیا -
Amir Hossein Rahtalab
ممنون/کدوم سوالا؟؟؟؟؟؟؟ -
kimia_es_afshar همشون رو که پیدا کردم با هم میذارم.
یکیش رو بهتون میگم خودتون هم برید بخونید.سوال 119 رو برید ببینید و بعدش هم رجوع کنید به ص 32 کتاب درسی.
ضمنا توی پاسخنامه داره اشاره میکنه به دنای هسته اما توی سوال داره میگه دنای حلقوی!!!
از نظر من (ب) و (ج) درسته. آخرین پاراگراف ص 32 و همچنین وجود رناتن توی میتوکندری هم این رو تصدیق میکنه -
Fateme Sh 0 تو در هر زمینه ای غر می زنی ..!؟ اتفاقا قلم چی استاندارد بالایی داره .. کنکور 99 رو معیار قرار بدید ..
-
@black-wo_olf آقا باور نمیکنی خودت برو کتاب رو باز کن و سوالات رو دقت کن. اگه حق با من نبود چشم حرف شما قبول. اما اگه حق با من بود من میدونم و تو.@تجربیا
ههههه -
aaa bbb یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Amir Hossein Rahtalab on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Hossein Rahtalab
سلام سوالات گزینه دو بهتر نیست از قلم چی؟؟چون مشاور مدرسه ی ما ک همیشه گزینه دو رو پیشنهاد میکرد و راه ابریشم هم ک گفتن با گزینه دو تطابق بیشتری دارهواسه سال دیگه ک بخوام شرکت کنم میپرسم -
@black-wo_olf بخدا که قلم چی راحت تر بود در برابر 99 :))
-
saba zarei نه من کنکور رو مثل آب خوردن حل کردم. البته بعضی هاش کمی سخت بود اما حداقل غلط علمی و درسی نداشت
-
Fateme Sh 0 زیستش کلا خوب بود غیر از بخش جانوری
ریاضی نسبت به آزمون قبل یه مقدار بالاتر بود
فیزیک کلا مشکل دارم باش(فیزیک پایمم ثبت نشده بود)
شیمیم پایه خیلی بهتر از دوازدهم بود
عمومیا اوکی بود کلا فقط عربی گویا سنگین بوده چون با 77درصد تراز 7800 داده بهم :// -
Amir Hossein Rahtalab بجاش از نظام قدیم داشت :))
شبکه سارکوپلاسمی و اپران لک و ... -
Amir Hossein Rahtalab در کنکوری های قلم چی گفته است:
aaa bbb به نظر من آره. کاش رفته بودم گزینه 2 یا سنجش
هر ازمونی غلط های خودش رو داره
مخصوصا قلم چی که یه نمه غلط هاش بیشتره چون سوالا رو مثلا میان می پیچونن ولی خودشون هم گیر میکنن که چه کنن -
Fateme Sh 0 بلی بسیار روال بود
-
aaa bbb یازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Amir Hossein Rahtalab on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Hossein Rahtalab
منم ک تحقیق کردم نوشته بود از همه لحاظ گزینه دو بهتره و قلم چی فقط از لحاظ اینکه تعداد بیشتری ثبت نام میکنن یعنی جامعه اماری بهتره.و برای ۴ ازمون اخر ک نزدیک کنکوره هم نوشته بود سنجش بهتره ولی فقط اون ازمونای جامع اخر.از لحاظ قیمت هم نوشته بود گزینه دو بهتره و ازمونای انلاینش هم نوشته بود بعضی هاش رایگانه -
aaa bbb از نظر برنامه ولی منسجم ترین مال قلم چیه
-
در رابطه با گزینه 2 بگم که سوالاش خوبه ولی خوب جامعه اماری نداره
و سنجش هم سوالاش خیلی ابتدایی و ساده هستن
حالا غیر از دو درسش که اصولا تو ازمون سخت میدننمیخوام بگم کانون خوبه ولی با تجربه ای که از ازمون ها دارم میگم باز کانون بهتره
-
saba zarei اره نوشته بود اگه خودتون برنامه ی منظمی دارین گزینه دو خوبه
-
kimia_es_afshar
واینم بگم باز سوالای گاج سخت تر و المپیادی تر از گزینه 2 هستن -
این گناه نا بخشودنی رو در حق خودتون نکنید سنجش ریاضی و فیزیکش خوب نیست