انیمیشن
-
r sh با یع کاره دیگ..
@sadaf-a مثلا چه کاری ؟
-
reza farajzade1974 شما بفرمائید چه کنم که نبینم .
چطور سیستم داغ کرده مغزم رو خنک کنم ؟ -
احتمالا نیت نکردی
-
خیلی ممنون از کمک های موثرتون
-
r sh هر کاری جز انیمیشن دیدن
-
r sh اول نیت کن بعد انیمیشن نبین
reza farajzade1974 چه نیتی ؟
-
4 رکعت نماز صبح
-
احتمالا نیت نکردی
-
4 رکعت نماز صبح
reza farajzade1974 وات؟!
-
4 رکعت نماز صبح
reza farajzade1974 اینکه جزو کار های روزانه ست
-
این پست پاک شده!
-
-
این پست پاک شده!
reza farajzade1974 شکر که یع حرف خوب زدی!
-
سلام
یه مشکل کوچک ولی جدی دارم .
من کلا خیلی انیمیشن دوست دارم و انیمیشنمی بینم ولی دیدن این انیمیشن ها زمان زیادی را هم از من می گیرد و من از درسام عقب می افتم .
دینتیجه یه مدت خیلی این مقدار را کم کردم تا جایی که هفته ای فقط 2 ساعت انیمیشن می دیدم .
خوب بود به درسام هم می رسیدم اما کلا وقتی مغزم قفل می کنه و یا از درس و حجمش خسته میشم و فکر و ذهنم دیگه نمیکشه ، انیمیشن حالم رو جا میاره و دوباره سرحالم میکنه . همین شد که متاسفانه اخیرا دوباره ساعت انیمیشن دیدنم رفته بالا . مثلا سر کلاس وقتی هیچی متوجه نمی شم و کاملا سیستم مغزم ارور میده و نیاز به آپدیت داره ، عصبی میشم و میرم انیمیشن می بینم . همین حالم رو جا میاره و خیلی بهتر میشم .
ولی همچنان از درسام عقبم
ممنون میشم به من کمک کنید تا این مشکل را حل کنم .دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
انسانیا
ریاضیا
@راهنما
همیارr sh وای تو نیمه گمشده منی
اخلاقمون انگار یه سیب که از وسط دو نصف شده
منم انیمه خیلی دوس دارمممم...ولی واقعا تاثیر بدشو رو درسام دیدم و تقریبا یه هفته اس دیگه نمیبینم
سخته ولی شدنیه...خودتو مشغول کن به کارای دیگه تا فکر اون از ذهنت بیاد بیرون....و کاری کن که ازش متنفر بشی
چون واقعا خیلی ضربه سنگینی به درسات میزنه..از اونجایی که یه قسمت نیست و همش میخوای بدونی قسمت بعدی چی میشه در روز وقت خیلی زیادی ازت میگیره
خواهر یا برادر گرامی ترکش کن
-
r sh 4 رکعت میخونی شما؟!
-
بیا سوژه ها دارن میان رو اب
-
بیا سوژه ها دارن میان رو اب
-
r sh وای تو نیمه گمشده منی
اخلاقمون انگار یه سیب که از وسط دو نصف شده
منم انیمه خیلی دوس دارمممم...ولی واقعا تاثیر بدشو رو درسام دیدم و تقریبا یه هفته اس دیگه نمیبینم
سخته ولی شدنیه...خودتو مشغول کن به کارای دیگه تا فکر اون از ذهنت بیاد بیرون....و کاری کن که ازش متنفر بشی
چون واقعا خیلی ضربه سنگینی به درسات میزنه..از اونجایی که یه قسمت نیست و همش میخوای بدونی قسمت بعدی چی میشه در روز وقت خیلی زیادی ازت میگیره
خواهر یا برادر گرامی ترکش کن
@ermia-mirzakhani شما که بع بچها هی میگی پدر پدر من فک کردم پدری..... پس درس میخونی!
-
سلام
یه مشکل کوچک ولی جدی دارم .
من کلا خیلی انیمیشن دوست دارم و انیمیشنمی بینم ولی دیدن این انیمیشن ها زمان زیادی را هم از من می گیرد و من از درسام عقب می افتم .
دینتیجه یه مدت خیلی این مقدار را کم کردم تا جایی که هفته ای فقط 2 ساعت انیمیشن می دیدم .
خوب بود به درسام هم می رسیدم اما کلا وقتی مغزم قفل می کنه و یا از درس و حجمش خسته میشم و فکر و ذهنم دیگه نمیکشه ، انیمیشن حالم رو جا میاره و دوباره سرحالم میکنه . همین شد که متاسفانه اخیرا دوباره ساعت انیمیشن دیدنم رفته بالا . مثلا سر کلاس وقتی هیچی متوجه نمی شم و کاملا سیستم مغزم ارور میده و نیاز به آپدیت داره ، عصبی میشم و میرم انیمیشن می بینم . همین حالم رو جا میاره و خیلی بهتر میشم .
ولی همچنان از درسام عقبم
ممنون میشم به من کمک کنید تا این مشکل را حل کنم .دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
انسانیا
ریاضیا
@راهنما
همیارr sh سلام،ببینید بعضی وقتا مغز دوست داره از درس فرار کنه و درس خوندن واسش خوشایند نیست و در این حالت شما رو میکشونه به سمت چیزای دیگه پیشنهاد من اینه که انیمیشن رو به عنوان یک جایزه واسه خودتون در نظر بگیرید مثلا بگید اگه من امروز فلان ساعت درس خوندم جایزم اینه که بعدش یه انیمیشن ببینم..
-
@ermia-mirzakhani شما که بع بچها هی میگی پدر پدر من فک کردم پدری..... پس درس میخونی!