گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
بسم اللّه
امروز فقط 4ساعت آزمون دادم:)🌻 -
-
سلام
99.8.16
فقط ازمون- رویاهاتو بردار ، یه دستبند محکم بزن تو دستشون ، پرتشون کن تو یه سلول انفرادی قلبت ، کلیدشم قورت بده بره! تا دیگه فکر فرار به کلشون نزنه!❤️️🙃
-

سلام به همه 🙌
حالتون خوبه ؟ دماغا چاقه ؟ لبا خندونه ؟ (خاله شادونه هم خودتونید😅😂)
این هفته هم گذشت ، راضی که نبودم ، تلاشمو کردم ولی نتایج ازمون خستگیم رو به در نکرد ، با انگیزه و قدرت بیشتر میرم سمت موفقیتای بعدی 😉😎
درسته نتیجه زحماتمو نگرفتم ولی مطمئنم زمان درست و جای درست خدا میگه ببین ، دیدی تلاش کردی ؟ حالا بشین و ببین من چیکار میکنم🤩😍
تا جمعه بعد به درود🌹🌹
شاد باشید -
سلام
برگه ای که در اون ساعات مطالعه رو نوشته بودم گم شد
ولی تا اونجایی ک یادم میاد مدت زمان مطالعم در روز خیلی خیلی کم بود(کمتر از 4 ساعت) و اصلا راضی نبودم.
این هفته رو میخوام روزانه گزارش بدم ک اینجور مشکلا پیش نیاد
موفق باشید
یاعلی -
سلام همگی روزتون بخیر
بنا به دلایلی این ۲روز نشد گزارش بدم دیروز رو که هیچ نخوندم ولی ۵شنبه۵_۴ساعت خونده بودم
اینبار گزارش رو به صورت هفتگی میگم.
موفق باشید -
سلام
99.8.16
فقط ازمون- رویاهاتو بردار ، یه دستبند محکم بزن تو دستشون ، پرتشون کن تو یه سلول انفرادی قلبت ، کلیدشم قورت بده بره! تا دیگه فکر فرار به کلشون نزنه!❤️️🙃
-
@dr-aryan امروز
5 ساعت مطالعه
1:30 زیست
2 ریاضی
1:30 فیزیک -
سلام
تایم مطالعه 3/42
بدون تست
به شدت افت مطالعه:confounded_face:
کاش دوستانی که ساعت مطالعه بالا دارن گزارش میدادن:hugging_face: این خیلی انگیزه میده به ما که تلاش مون رابیشتر کنیم چند هفته ای بود میفرستادین دیگه نفرستادین:confused_face: -
سلام
99.8.17
تحلیل ازمون 5 ساعت- ستاره ها بدون تاریکی نمیدرخشن...❤️️
-
ع فردا منم هستم😂🤘
مرا نیز فالو کنین -
بســم الــلّــه
امروز7:20مطالعه💫💫
-
سلام
شیمی: ا ساعت
ریاضی: ۰۰:۴۵+ ۱۰تست
زیست: ۲:۲۰
جمعا"۴:۶مطالعه داشتم
موفق باشید
یاعلی -
سلام دوستان عزیز شبتون خوش
امروز تایم مطالعه 2/30
متاسفانه به دلیل یکسری مشکلات پیش اومده به شدت افت مطالعه داشتم ان شاءالله جبران میکنم -
سلام
99/8/18
تایم مطالعم 5/5ساعت
بیشتر تحلیل ازمون و زبان کار کردم- تو همونی هستی که تصمیم میگیری باشی❤️️