نمونه پی دی اف؟؟؟
-
سلام بچه ها من یه سوال داشتم که شاید خیلی منطقی نباشه ولی خب سواله دیگه((:
شماها چطوری وقتی میخواین کتاب بخرین از روی چند صفحه پی دی اف میفهمین کدوم بهتره ؟ من هرچقدر چک میکنم درسنامه ها و تست هایی که تو پی دی اف ها گذاشته شدن خیلی شبیه به هم هستن !!! -
شماها چطوری وقتی میخواین کتاب بخرین از روی چند صفحه پی دی اف میفهمین کدوم بهتره ؟ من هرچقدر چک میکنم درسنامه ها و تست هایی که تو پی دی اف ها گذاشته شدن خیلی شبیه به هم هستن !!!niloufar revision در نمونه پی دی اف؟؟؟ گفته است:
شماها چطوری وقتی میخواین کتاب بخرین از روی چند صفحه پی دی اف میفهمین کدوم بهتره ؟ من هرچقدر چک میکنم درسنامه ها و تست هایی که تو پی دی اف ها گذاشته شدن خیلی شبیه به هم هستن !!! -
شماها چطوری وقتی میخواین کتاب بخرین از روی چند صفحه پی دی اف میفهمین کدوم بهتره ؟ من هرچقدر چک میکنم درسنامه ها و تست هایی که تو پی دی اف ها گذاشته شدن خیلی شبیه به هم هستن !!!niloufar revision ما براساس اون چیزایی ک معلمامون بهمون گفتن کتاب میخریم
-
شماها چطوری وقتی میخواین کتاب بخرین از روی چند صفحه پی دی اف میفهمین کدوم بهتره ؟ من هرچقدر چک میکنم درسنامه ها و تست هایی که تو پی دی اف ها گذاشته شدن خیلی شبیه به هم هستن !!!niloufar revision ببین
روش خوبیه به پی دی اف ها نگا کردن
ولی بنظرم از حدود ده نفر یا بیشتر(کنکوریی که پیگیر باشه(از همین بچه های انجمن))بپرس که بنظرشون چه کتابی برای فلان درس خوبه و اگه مثلا توی زیست از ده نفر 7نفر گفتن خیلی سبز خوبه و 4نفر دیگه مثلا گفتن میکرو،اونوقت برو پی دی اف این دو کتابو ببین و باهم مقایسه کن -
شماها چطوری وقتی میخواین کتاب بخرین از روی چند صفحه پی دی اف میفهمین کدوم بهتره ؟ من هرچقدر چک میکنم درسنامه ها و تست هایی که تو پی دی اف ها گذاشته شدن خیلی شبیه به هم هستن !!!niloufar revision در نمونه پی دی اف؟؟؟ گفته است:
شماها چطوری وقتی میخواین کتاب بخرین از روی چند صفحه پی دی اف میفهمین کدوم بهتره ؟ من هرچقدر چک میکنم درسنامه ها و تست هایی که تو پی دی اف ها گذاشته شدن خیلی شبیه به هم هستن !!!ببین دوست عزیز.همین جوری که الکی نیست پی دی اف خوانی کتاب ها.تو اول باید پی دی اف کتاب های مورد نظرت رو دانلود کنی و در وقت های خالیت بری بخونیشون حتی اگر پی دی اف مباحث جلو تر بود.بعد از تموم شدن بیا با خودت بگو که با کدومشون بیشتر ارتباط برقرار کردید.یعنی با کدومشون بیشتر یادگرفتی و حال کردی .همون رو انتخاب کن.
-
شماها چطوری وقتی میخواین کتاب بخرین از روی چند صفحه پی دی اف میفهمین کدوم بهتره ؟ من هرچقدر چک میکنم درسنامه ها و تست هایی که تو پی دی اف ها گذاشته شدن خیلی شبیه به هم هستن !!!niloufar revision من با گرافیک و صفحه چینی هر کدوم بیشتر حال کنم میخرمش
-
niloufar revision من با گرافیک و صفحه چینی هر کدوم بیشتر حال کنم میخرمش
Zahra Ansaryfard در نمونه پی دی اف؟؟؟ گفته است:
گرافیک و صفحه چینی کتابا میاد کنکور میده یا مطالبشون؟؟
-
Zahra Ansaryfard در نمونه پی دی اف؟؟؟ گفته است:
اخه چه ربطی به گرافیک و صفحه چینی داره.تو که با گرافیک کتابات نمیری سر کنکور با مطالب داخلش میری.