سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
تلاش برای نوشتن یه برنامه جامع و مفید
-
امم خب یکم هول کردم
سلام خوبین ؟
من یه برنامه ای سعی کردم برای خودم بنویسم..
ینی نوشتم و می خوام ببینم چطوره؟
مفید هست یا باید اصلاح بشه
.
برنامه کلیم ب این صورت هست ک از هفته دوم ابان ب مدت 6 هفته
روی پایه دهم کار می کنم
و از اول دی باز هم ب مدت 6 هفته روی پایه یازدهم
و تا اخر اسفند هم ب همین منوال روی پایه دوازدهم
خب شاید برنامه کانون یا گزینه دو رو بخواین پیشنهاد بدین..
ک باید بگم من با قلمچی شروع کردم اما ب دلایلی حدود یک ماه از برنامه عقب افتادم و نمی رسم بهش.
برنامه هفتگیم رو بنا ب همون هفته با توجه ب بودجه 6 هفته ای می نویسم و دو درس زبان و زیست رو هرروز تو برنامم دارم.
زیست ب دلیل اینک سنگین و حجیمه و زبان برای رسیدن ب تسلط.روزانه هم ی بسته ترکیبی 4 تایی تعیین کردم ک اون هم ب این صورته
یک ساعت لغت شامل 20مین انگلیسی20مین عربی و 20مین فارسیپارت عمومی 30-45مین , هر6 هفته یک درس عمومی (6هفته اول درس عربی :پیشبرد و درنهایت تثبیت)
پارت تخصصی60-90مین , هر6 هفته یک درس تخصصی(6هفته اول درس ریاضی:پیشبرد و درنهایت تثبیت)
پارت نون شب : هر شب از هر درس تخصصی بطور کلی 10 تست و از عمومی ها 5 تست (البته راه بیفتم بیشترش می کنم..تا جایی ک بتونم شبی ی کنکور بزنم )
ی بخش دیگه رو یادم رفت بگم.
اینکه قبل و بعد مطالعه هر پارت درسی حدود 10یا 20 تا هم تست مروری و اموزشی می زنم.مرور روز قبل , قبل از مطالعه و اموزشی بعد از مطالعه
.
برای فروردین و کلا بعد عید هم یه برنامه مرور و جمع بندی دارم ک هنوز تکمیل نشده.ینی رو جزییاتش کار نکردم ک چطور باشه
اما می دونم ک ترجیحا نمی خوام مبحثی برای عید یا بعد از اون باقی بمونه.برنامه بعد عید رو هم بعد از اینک تکمیل کردم می ذارم ک ایراداتش رو بهم گوشزد کنین
ممنون از اینک همیشه هستین.
@دانش-آموزان-آلاء
romisa -
زهرا کرمی در تلاش برای نوشتن یه برنامه جامع و مفید گفته است:
فاطمه جان میگم عزیزم تو ینی ی درسو ی هفته میخونی مثلا عربی یک هفته میخونی بعدش هفته دیگه ادبیات و هفته بعدش دینی اینجوریه؟؟؟؟
نه ببین من تو برنامه م همه درس ها رو دارم
اما حدود یه ماه و نیم ی تک درس عمومی رو مث عربی
هرروز نیم ساعت می خونم.ی پارت جدا از بودجه هفتگی..همینطوری ی تکدرس تخصصی مث ریاضی -
زهرا کرمی در تلاش برای نوشتن یه برنامه جامع و مفید گفته است:
موفق باشی عزیزم منم 3 سال پشت کنکوریمه ینی2سال کنکور دادم هیچی نشدم البته ن برنامه داشتم و نه کتاب برنامه نویسی نمیدونم چه جوری انجام بدم برا همون از تو کمک خواستم ممنون عزیزم
ان شالله امسال ب خواسته ت می رسی
منم سال دومم
درسته برنامه خیلی مهمه
قربانت -
Dr.agon با توجه به اینکه فارغ التحصیلین اگه چند بار دروس پایه و دوازدهم رو خوندین برنامه مشکلی نداره بجز اینکه:باید دوازدهم رو با دهم و یازدهم پیش ببرید چون در غیر اینصورت به مرور،دروس رو فراموش میکنید.
اگرم تا حالا کنکوری نخوندید درسا رو،این روش ۶ هفته ای کار درستی نیست چون باید زمان کافی برای مطالعه دروس قرار بدید ۶ هفته تایم کمی هست.. -
Dr.agon من کنکور اولی ام نمیتونم همچین کمک کنم و خب نمیشناسمت به تایم مطالعت بستگی داره به نظر سنگین میاد (البته میگم من کنکور اولی ام) این ساعت ها کمیتش رو نشون میده نه کیفیت ببینین با این تایم ها خودتون حال میکنین؟ تواناییش رو دارین؟ من خودم رو خیلی توانمند میدیدم یه هفته متوالی روزی ده ساعت درس خوندم و هفته بعدش وا دادم /: هنوزم خستم و انگار یه هفته ذو دقیقا هیچ کار نکردم /: برنامم رو سبک تر کردم واسه یه هفته تست ها رو کم کردم و به حد آموزشی رسوندم که بتونم بخونم و از هفته بعد تست بزنم ولی درکل شما خودت یه بار کنکور دادی حتما در توانت دیدی که دوماهه هر سالی رو جمع کنی (: ولی بازم میگم کیفیت خیلی مهمه (مهم تر از کمیت)
-
زهرا کرمی برنامه ریزی واقعا هنر میخواد که در گذر زمان به دست میاد اول خودت رو بشناس تو چی قوی ای؟ چقدر میتونی بخونی؟ چقدر لازمه بخونی؟ به چی میخوای برسی؟ ببین یکی هست یه روزه کل فصل یک شیمی یک رو تموم میکنه یکی نه یه ماه میخواد تا بفهمه باید خودت بدونی چی خوبه چی بد یه چیز تو برنامه ریزی اهمیت فروان داره بودجه بندی هست هدف گذاری کن بگو این ماه از این جا تا اون جا و این که هر هفته تمام دروس رو داشته باش چون مطلب فراره فراموش میشه ببین پیشنهاد من اینه که برنامت سه هفته ای باشه هفته اول آموزش هفته دوم تثبیت و تسلط و هفته سوم ازمایش میگی این هفته شیمی 1 و 3 از این جا تا این جا فیزیک انقدر ریاضی و ... عربی و فارسی و انگلیشی رو هم بهتره موضوعی بخونی (خصوصا فارسی از نشر الگو کمک بگیر) قرابت هر شب تو برنامت باشه شده یه ربع (نون شب ها رو بزن حتما) عربی و زبان یه روز یا دو روز در میون استراحت به اندازه کافی و بیداری صبح زود چرا که کنکور صبح زود هست الان عادت کن که اون روز مشکل نداشته باشی گزارش هم برا خودت بنویس (خب دیگه با توجه به خصوصیات خودت یه برنامه بریز مشتی (:)
-
Dr.agon احمقانست .. به معنای واقعی کلمه .. ببخشید آخرای شب بی حوصله می شم تو جواب دادن .. شمارو ارجاع می دم به برنامه درسی که در زیر قرار دادم و از استراتژی ها هم استفاده کنید .. (هر 3 سال رو با هم پیش ببر)
-
سلام منکنکوریانسانی هستموازیهطرفمیخامهرسه سالروبا همجمعبندیکنمامانمیدونمچجوریبرنامه ریزیکنمکهرکتابایهرسهسالباشهمیشه کمکمکنینلطفن