b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
شمار عناصر
-
سلام بچها..
بچها ت تستهای شیمی بعضی تستها هستن که مثلا میگن شمار عناصر فلزی موجود در گروه 14 با شمار عناصر شبه فلزی در دوره 3 برابر است حالا این صحیح یا غلط.من بع صحیح غلطش کاری ندارم مشکل من اینه که یع اینجور گزینها که برخورد میکنم دیگ میمونم نمدونم گزینه اصن چی میگه الان یع راه حلی چیزی شما ندارین....
اگع کمک کنین ممنون میشم
-
@sadaf-a @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
-
@sadaf-a تحلیل جدول و تصویر سازی فقط
-
@sadaf-a در من دیگ رد دادم.. اوف!! گفته است:
سلام بچها..
بچها ت تستهای شیمی بعضی تستها هستن که مثلا میگن شمار عناصر فلزی موجود در گروه 14 با شمار عناصر شبه فلزی در دوره 3 برابر است حالا این صحیح یا غلط.من بع صحیح غلطش کاری ندارم مشکل من اینه که یع اینجور گزینها که برخورد میکنم دیگ میمونم نمدونم گزینه اصن چی میگه الان یع راه حلی چیزی شما ندارین....
اگع کمک کنین ممنون میشم
من بیشتر گروه ها رو با رمز حفظ کردم بنظرم روشه خوبیه جواب میده خودم میتونم این سوالا رو جواب بدم
-
@sadaf-a خواهش میکنم اون روش حفظ کردن با شعر هم خوبه ....
یادم میاد آقا صنیعی توی یکی از کلیپ ها گفت اگر بتونید خیلی سریع جرول تناوبی رو بکشید جواب خیلی از سوالا خیلی سریع به دست میاد -
@sadaf-a منم جدولوبارمزگذاری حفظ کردم..ولی بنظرم جلوی میزمطالعت یاهرجایی ک دید داری روزی چنبار یه جدول تناوبی بچسبون بیشتربایدچشات تصویرشوذخیره منه
-
Kosar Mahmoudi کنه
-
@sadaf-a فک کنم باید از این جور تستا زیاد حل کنی
-
@sadaf-a سلام راه حل، یاد گرفتن و بخاطر سپردن جدول تناوبی و تمرین و تکرار زیاده.
-
سلام بچها..
اگع کمک کنین ممنون میشم
ببین بستگی به سوالت داره
الان این سوال رو بدون حفظ جدولم میشه جواب داد. این جمله کاملا غلطه. دلیلشم اینه که کلا پنچ شیش تا شبه فلز داریم اونم سمت راست جدوله(توی دسته ی p هستند) و از طرفی سمت چپ جدول همگی فلزند. پس گروه 3 (که سمت چپ میشه،) اصلا شبه فلز نداره
اینکه کتاب اشاره مستقیم به گروه چهاردهم و دوره سوم جدول کرده یعنی باید این دوتا مورد رو حفظ باشی(توی یازدهم فصل اول اشاره شده)
در بین 5 تا عنصر گروه 14 که باید حفظ باشی، کلا سرب و قلع فلزن
برای همینم میگم جمله غلطه! آخه تعداد فلزای گروه 14 ( که دوتا اند) با تعداد شبه فلزای گروه 3(که صفرتا اند!) برابره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
@m-sina شتتت.......مرسی.....ببین از اینا سختر هستا من اینو عشقی برداشتم فرستادم کلا سوالای پیچیده جدول نمتونم حل کنم دلیلشم فهمیدم باید جدولو قشنگ حفظ کنم و بلد باشم!!!!!
-
@m-sina شتتت.......مرسی.....ببین از اینا سختر هستا من اینو عشقی برداشتم فرستادم کلا سوالای پیچیده جدول نمتونم حل کنم دلیلشم فهمیدم باید جدولو قشنگ حفظ کنم و بلد باشم!!!!!
شت دیگه چرا؟
خواهش میکنم
به هرحال این سوال نیاز به حفظ دقیق نداشت(حدودی محدوده ی فلزات و نافلزات و شبه فلزاتم بدونی میتونستی بهش جواب بدی)
پیچیده ترش چیان مثلا؟ -
@m-sina نمدونم حفظ نیستم ک..
-
@sadaf-a رسم زیر لایه های اتم ها رو بیشتر بخونین
اینجور سوالا سخت هستن و اصولا هم شمارشی میشن
ولی با تست زیاد میشه حلش کرد -
amirh_hmyf خیلی مرسی..
-
@sadaf-a خواهش میکنم