یه مشکل تو جواب تست فیزیک۱۱ پیدا کردم... کمک!
-
MAHYAR haddad خیر اگر هم نام باشن
مثلا 1سوم و 1دوم باشن افزایش پیدا میکنهShadow Runner عزیز منظورت از ۱دوم چیه ۱یک دوم از چی؟ چون تو الان کوانتیده بودن رو نقض کردی
-
Shadow Runner عزیز منظورت از ۱دوم چیه ۱یک دوم از چی؟ چون تو الان کوانتیده بودن رو نقض کردی
MAHYAR haddad مگه مقدار با ضریبی از 1.6x10^-19 کولن نیس؟
-
MAHYAR haddad مگه مقدار با ضریبی از 1.6x10^-19 کولن نیس؟
Shadow Runner خب تو وقتی میگی یکدومه بار بنیادی ،،انگاری یک الکترون رو از وست بریدی..که با اصل کوانتیده بودن مغایر نیست
-
Shadow Runner خب تو وقتی میگی یکدومه بار بنیادی ،،انگاری یک الکترون رو از وست بریدی..که با اصل کوانتیده بودن مغایر نیست
MAHYAR haddad عزیز کی گفته بار بنیادی رو نصف کنی؟؟
من میگم این کره میتونه 0.5 کولن بار داشته باشه
نیم کولن تغریبا کلییی الکترونه -
MAHYAR haddad ببین تقریبا میتونیم کره ای با باره 0.48 کولن داشته باشیم (ینی تقریبا 0.5)
پس نگو نقض شده

-
MAHYAR haddad ببین تقریبا میتونیم کره ای با باره 0.48 کولن داشته باشیم (ینی تقریبا 0.5)
پس نگو نقض شده

Shadow Runner وقتی میگی نیم کولن پس اونور باید چنین چیزی باشه نهاینکه یک سوم و یک دوم..باس مخرج برابر باشه......اگه طرف دیگه رو هم عددی مثل نیم کولن یا سهدهم کولن بدی اونوقت میشه حرف من نه شما
-
Shadow Runner وقتی میگی نیم کولن پس اونور باید چنین چیزی باشه نهاینکه یک سوم و یک دوم..باس مخرج برابر باشه......اگه طرف دیگه رو هم عددی مثل نیم کولن یا سهدهم کولن بدی اونوقت میشه حرف من نه شما
MAHYAR haddad برادره عزیز با انقدر تقریب (ینی 0.48 و 0.5 ) فکر میکنی حرفه من اشتباه در میاد؟؟؟
وقتی بخوای چیزیو ک درسته قبول نکنی نمیتونم مجبورت کنم -
MAHYAR haddad پس نگو کوانتیده بودن نقض شده (شما کوانتیده بودن رو با بزرگتر از 1 بودن اشتباه گرفتی )

-
MAHYAR haddad پس نگو کوانتیده بودن نقض شده (شما کوانتیده بودن رو با بزرگتر از 1 بودن اشتباه گرفتی )

Shadow Runner
👐
You win -

Shadow Runner بنظر منم شما راس میگی : ما تاوقتی مقدار بار رو بر بار بنیادی یک الکترون تقسیم نکنیم نمیتونیم در مورد کوانتیده بودن یا نبودن حرف بزنیم هر موقعn چیزی غیر از اعداد طبیعی بود اونوقت میشه گفت اون بار غلطه و در جواب سوال دوستمون ک این تاپیک رو زدن نظر شخصی بنده این هست ک اگر بهت نمیگفت بارها مساوی نیستند پس میگفتی گزینه 4 ینی تمام حالات اما حالا فقط با این حرفش یه حالت تغیر نکردن رو حذف کرده و میمونه گزینه های کاهش و افزایش