خلاصه نویسی حفظیات شیمی
-
-
-
سلام
دوستان کسی اطلاع داره که چطور باید حفظیات شیمی رو خلاصه نویسی کرد به طوری که هم کامل باشه و تمام نکات رو پوشش بده و هم لقمه ای باشه و برای مرور ها به درد بخور.
چطور میشه مطالب مفید رو از مطالب غیر مفید تشخیص داد?
ممنون میشم راهنمایی کنید🙏FaMi در خلاصه نویسی حفظیات شیمی گفته است:
سلام
دوستان کسی اطلاع داره که چطور باید حفظیات شیمی رو خلاصه نویسی کرد به طوری که هم کامل باشه و تمام نکات رو پوشش بده و هم لقمه ای باشه و برای مرور ها به درد بخور.
ممنون میشم راهنمایی کنید🙏یه پیشنهاد دارم
به نظرم اصلا سمت خلاصه نویسی واسه شیمی نرو
فقط وقتت گرفته میشه تنها کافیه روزی نیم ساعت بزاری و سه صفحه شیمی رو بخونی مثل یه کتاب داستان قشنگ به همه ی نکاتش توجه کنی قطعا میتوین کنکورتو بالای ۵۰ بزنی فقط اگه کتاب رو قورت بدی -
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید🙏 -
سلام
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید🙏دوستان من از یک دبیر بسیار مجرب شنیدم که بهترین کار برای حفظیات شیمی خلاصه نویسی هست .البته صرفا حفظیات منظور نیست و مفاهیم شیمی هم میتونه جز همین دسته باشه.
مثلا نحوه نوشتن ساختار لوویس یا چیز های دیگه ای که خودتون در جریان هستید و بخشی از مفاهیم شیمی هست.
برای همین خواستم این کار رو انجام بدم .اما اینکه چطور باشه رو نمیدونم😕
@Dr-Rashidi Maryam foladi @Elham650 Faezeh Fathi ممنون از همگی🌻
romisa سلام.
نظر شما چی هست? -
سلام
میتونین از کتابای فیل شیمی مبتکران استفاده کنین
نوسته بهمن بازرگانی هستش -
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید🙏FaMi سلام
از نظر من
حفظیات شیمی و مطالب زیست با هم توی یه رده قرار میگیرن!
نه از نظر درصد اوردن و ارزششون
از نظر اینکه چطور ازشون تست طرح میشه!
یعنی توی زیست میان به قید ها و مثال نقص ها گیر میدن و توی شیمی هم میان با بیشتر سوالات و عناصر مخصوصا همینکارو میکنن!
من خودم خلاصه ندارم
حفظیات شیمی رو به صورت مرور یاد میگیرم -
سلام
میتونین از کتابای فیل شیمی مبتکران استفاده کنین
نوسته بهمن بازرگانی هستش -
FaMi سلام
از نظر من
حفظیات شیمی و مطالب زیست با هم توی یه رده قرار میگیرن!
نه از نظر درصد اوردن و ارزششون
از نظر اینکه چطور ازشون تست طرح میشه!
یعنی توی زیست میان به قید ها و مثال نقص ها گیر میدن و توی شیمی هم میان با بیشتر سوالات و عناصر مخصوصا همینکارو میکنن!
من خودم خلاصه ندارم
حفظیات شیمی رو به صورت مرور یاد میگیرم -
amirh_hmyf سلام
اخه همون دبیری که گفتم گفتن باید جوری خلاصه نویسی کنید که 100 صفحه کتاب درسی رو در 10 صفحه رو به بهترین شکل جمع بندی کنید.
نمیدونم چه کاری بهتره
نظر شما این هست که اینکار رو انجام ندم?FaMi به نظرم وقتتونو برا اینجو چیزا تلف نکنین
با همون فیل شیمی برین خوب میشه
استادتون هم منظورش این نبود که حتما و باید 10 صفحه ای جمع بشه
منظورش کم بود
همین فیل شیمی هم قشنگ و هوشمندانه جمع بسته شده
تست هم توش داره -
سلام
FaMi به نظرم وقتتونو برا اینجو چیزا تلف نکنین
با همون فیل شیمی برین خوب میشه
استادتون هم منظورش این نبود که حتما و باید 10 صفحه ای جمع بشه
منظورش کم بود
همین فیل شیمی هم قشنگ و هوشمندانه جمع بسته شده
تست هم توش داره -
دوستان من از یک دبیر بسیار مجرب شنیدم که بهترین کار برای حفظیات شیمی خلاصه نویسی هست .البته صرفا حفظیات منظور نیست و مفاهیم شیمی هم میتونه جز همین دسته باشه.
مثلا نحوه نوشتن ساختار لوویس یا چیز های دیگه ای که خودتون در جریان هستید و بخشی از مفاهیم شیمی هست.
برای همین خواستم این کار رو انجام بدم .اما اینکه چطور باشه رو نمیدونم😕
@Dr-Rashidi Maryam foladi @Elham650 Faezeh Fathi ممنون از همگی🌻
romisa سلام.
نظر شما چی هست?FaMi یه برنامه هست اسمش جدول تناوبی هست بنظر من برنامه خوبیه من از گوگل پلی دانلود کردم