تلاش برای نوشتن یه برنامه جامع و مفید
-
سلام منکنکوریانسانی هستموازیهطرفمیخامهرسه سالروبا همجمعبندیکنمامانمیدونمچجوریبرنامه ریزیکنمکهرکتابایهرسهسالباشه😔میشه کمکمکنینلطفن
-
سلام منکنکوریانسانی هستموازیهطرفمیخامهرسه سالروبا همجمعبندیکنمامانمیدونمچجوریبرنامه ریزیکنمکهرکتابایهرسهسالباشه😔میشه کمکمکنینلطفن
خداداد رحمانی سلام از برنامه راهبردی قلمچی یا گزینه ۲ استفاده کنید..
میتونید اینکارم بکنید:دهم و نیمه اول دوازدهم را تا پایان دی و یازدهم و نیمه دوم دوازدهم رو تا پایان اسفند به اتمام برسونید. -
امم خب یکم هول کردم😂
سلام خوبین ؟
من یه برنامه ای سعی کردم برای خودم بنویسم..
ینی نوشتم و می خوام ببینم چطوره؟
مفید هست یا باید اصلاح بشه
.
برنامه کلیم ب این صورت هست ک از هفته دوم ابان ب مدت 6 هفته
روی پایه دهم کار می کنم
و از اول دی باز هم ب مدت 6 هفته روی پایه یازدهم
و تا اخر اسفند هم ب همین منوال روی پایه دوازدهم
خب شاید برنامه کانون یا گزینه دو رو بخواین پیشنهاد بدین..
ک باید بگم من با قلمچی شروع کردم اما ب دلایلی حدود یک ماه از برنامه عقب افتادم و نمی رسم بهش.
برنامه هفتگیم رو بنا ب همون هفته با توجه ب بودجه 6 هفته ای می نویسم و دو درس زبان و زیست رو هرروز تو برنامم دارم.
زیست ب دلیل اینک سنگین و حجیمه و زبان برای رسیدن ب تسلط.روزانه هم ی بسته ترکیبی 4 تایی تعیین کردم ک اون هم ب این صورته
یک ساعت لغت شامل 20مین انگلیسی20مین عربی و 20مین فارسیپارت عمومی 30-45مین , هر6 هفته یک درس عمومی (6هفته اول درس عربی :پیشبرد و درنهایت تثبیت)
پارت تخصصی60-90مین , هر6 هفته یک درس تخصصی(6هفته اول درس ریاضی:پیشبرد و درنهایت تثبیت)
پارت نون شب : هر شب از هر درس تخصصی بطور کلی 10 تست و از عمومی ها 5 تست (البته راه بیفتم بیشترش می کنم..تا جایی ک بتونم شبی ی کنکور بزنم )
ی بخش دیگه رو یادم رفت بگم.
اینکه قبل و بعد مطالعه هر پارت درسی حدود 10یا 20 تا هم تست مروری و اموزشی می زنم.مرور روز قبل , قبل از مطالعه و اموزشی بعد از مطالعه
.
برای فروردین و کلا بعد عید هم یه برنامه مرور و جمع بندی دارم ک هنوز تکمیل نشده.ینی رو جزییاتش کار نکردم ک چطور باشه
اما می دونم ک ترجیحا نمی خوام مبحثی برای عید یا بعد از اون باقی بمونه.برنامه بعد عید رو هم بعد از اینک تکمیل کردم می ذارم ک ایراداتش رو بهم گوشزد کنین
ممنون از اینک همیشه هستین.
دانش-آموزان-آلاء
romisa@dr-agon در کل برنامه ی خوبیه
فقط چنتا نکته
اول اینکه درسی مثل ریاضی رو بهتره مبحثی بخونین، چون مثلا مثلثات تو 3 سال هست یا تابع، مقطعی کار کردن برای دینی و زبان و زیست و فیزیک کارسازه
برای شیمی نظام جدید به نظرم بهتره مبحثی کار بشه که مطالب پراکنده منسجم بشن
و اینکه 6 هفته زیاده، به خاطر اینکه ممکنه به خاطر یه سری اشتباها یا کم کاریا یا مشکلات پیش بینی نشده، این برنامه بهم بریزه
بهتره بودجه ی درسیتونو رو 2 تا 3 هفته تنظیم کنین تا منعطف بشه و اگه خواستین تغییرش بدین راحت تر بشه
نکته ی آخر اینکه برنامه جنبه ی کاغذیه، برای رسیدن به هدف عمل مهم ترین چیزه، برنامه و امکانات و .... همشون فرعین
و اینم بگم که اگه از عمل کردن خودتون تجربه ندارین بهتره یکی دو هفته ازمایشی بخونین، به قول معروف قلق گیری کنین
-
@Dr-agon
دوست خوبم برنامت خیلی برنامه خوب و ایده آلیه ولی هربرنامه ای قطعا درطول برنامه یه سری انعطاف پذیری هایی رو لازم داره و قطعا یه تغییراتی ب مرور زمان با توجه به شرایط و درسا توش به وجود میاد
یه نکته مهم این که حتمااااا مرور رو تو برنامت پررنگ تر کن یعنی حتما جا واسه جبرانی ومرور تو برنامت بذار
و اینکه یادت باشه همیشه اولویت تموم کردن مباحث نیس و اولویت مسلط شدن با مباحثهحتما به تعداد تستایی که میخوای حل کنی و میذاری تو برنامه ، توجه کن و اونا رو واقع بینانه بذار و نه ایده آل گرایانه
بعد اون پارت تخصصی هر ۶ هفته یک درس رو متوجه نشدم
میخوای همش ریاضی بخونی بعد همش فیزیک؟؟ -
اول اینک مرسی از تک تکتون که وقت گذاشتین:rose:
@Elham650 :hibiscus: :leaf_fluttering_in_wind:
موافقم مرور خیلی مهمه و اینک دروس رو اولین بار نیس ک می خونم.
@1381sahar
ب قول ی دبیری ، درس خوندن خیلی سخته..ی جورایی مث بدنسازی . اگ درست و حسابی بخونی هفته اول بدن درد می گیری.معلومه اون هفته رو حسابی خوندی اما مهم اینه وا ندی.حتی شده کم بخون اما ادامه بده.
@BlAcK-Wo_oLF
نظر لطفتونه:rose: حتما لینک های ک توصیه کردین رو چک می کنم
@Amir-Bernousi
ریاضی رو مبحثی می خوندم اما شیمی رو نمی دونستم مرسی
راجع ب 3 هفته ای شدنش باید بقول شما حتما قلق گیری کنم چون یکم سنگین بنظر می رسه.تقریبا دوبرابر چیزی ک الان هست!ممنون بابت توضیحات مفیدتون :rose:
romisa دقیقا .ب نظرم مرور می تونه برگ برنده باشه حتی. خب من رندوم ی روز ت هفته رو خالی گذاشتم ینی ب جز جمعه ها ک کلا مروره پنجشنبه جبرانیه.تعداد تست ها هم واقعا برای شروع همینقد می تونم.حالا بعد ها اضافه می شه.
پارت تخصصی هم اینطوریه ک بعد از اجرای برنامه یه روز ، من یک ساعت یک ساعت و نیم ریاضی می خونم(سوای برنامه اصلی)ک نتیجه احتمالی ش زودتر تموم شدن ریاضی می شه. ینی بعد از اتمام مباحث تو تایم های ریاضی ک تو برنامم هست فقط تست کار می کنم.حالا این پارت تک درس من و ت ریاضی و تست هاش جلو می ندازه.بعد تایم بعدی مثلا با شیمی یا فیزیک این حرکت و می زنم. -
خداداد رحمانی سلام از برنامه راهبردی قلمچی یا گزینه ۲ استفاده کنید..
میتونید اینکارم بکنید:دهم و نیمه اول دوازدهم را تا پایان دی و یازدهم و نیمه دوم دوازدهم رو تا پایان اسفند به اتمام برسونید.@elham650 اهاممنون
-
@1381sahar
ب قول ی دبیری ، درس خوندن خیلی سخته..ی جورایی مث بدنسازی . اگ درست و حسابی بخونی هفته اول بدن درد می گیری.معلومه اون هفته رو حسابی خوندی اما مهم اینه وا ندی.حتی شده کم بخون اما ادامه بده.
@BlAcK-Wo_oLF
@Amir-Bernousi
راجع ب 3 هفته ای شدنش باید بقول شما حتما قلق گیری کنم چون یکم سنگین بنظر می رسه.تقریبا دوبرابر چیزی ک الان هست!ممنون بابت توضیحات مفیدتون :rose:
romisa دقیقا .ب نظرم مرور می تونه برگ برنده باشه حتی. خب من رندوم ی روز ت هفته رو خالی گذاشتم ینی ب جز جمعه ها ک کلا مروره پنجشنبه جبرانیه.تعداد تست ها هم واقعا برای شروع همینقد می تونم.حالا بعد ها اضافه می شه.
پارت تخصصی هم اینطوریه ک بعد از اجرای برنامه یه روز ، من یک ساعت یک ساعت و نیم ریاضی می خونم(سوای برنامه اصلی)ک نتیجه احتمالی ش زودتر تموم شدن ریاضی می شه. ینی بعد از اتمام مباحث تو تایم های ریاضی ک تو برنامم هست فقط تست کار می کنم.حالا این پارت تک درس من و ت ریاضی و تست هاش جلو می ندازه.بعد تایم بعدی مثلا با شیمی یا فیزیک این حرکت و می زنم.@dr-agon ممنون جمله خوبی بود بدنم درداش رو کشیده نوبته قلبم رسیده
-
@1381sahar
@BlAcK-Wo_oLF
@Amir-Bernousi
پارت تخصصی هم اینطوریه ک بعد از اجرای برنامه یه روز ، من یک ساعت یک ساعت و نیم ریاضی می خونم(سوای برنامه اصلی)ک نتیجه احتمالی ش زودتر تموم شدن ریاضی می شه. ینی بعد از اتمام مباحث تو تایم های ریاضی ک تو برنامم هست فقط تست کار می کنم.حالا این پارت تک درس من و ت ریاضی و تست هاش جلو می ندازه.بعد تایم بعدی مثلا با شیمی یا فیزیک این حرکت و می زنم.