حرف بقیه💔
-
سلام
بازم به کمک تک شما دوستای خوبم نیاز دارم🌹😔❤️نمیخوام خیلی پیچیدش کنم
من هر سیری که میخوام درست و حسابی شروع کنم درس خوندن کلی به خاطر اینکه چرا اینهمه به خودم فشار میارم حرف میشنوم😔😔😔😔😢😢💔
نگین اهمیت نده چون نمیشه اگه کسی که نسبت دوری باهاش دارم این حرفارو بزنه مهم نیست به قول شاعر بیگانه اگر میشنود حرفی نیست وین درعجبم دوست چرا میشکند؟؟💔
حرفاشون و تیکه و کنایه هاشون انقد منو اذیت میکنه که حالم تا چند روز اصلا خوب نیستو بهم میریزم کلا
کسیم نیست یه خورده آدمو درک کنه این بیشتر آدمو عذاب میده😢💔
اگه راه حلی دارین ممنون میشم کمکم کنین 🙏🙏
لطفا نگین اهمیت. نده چون نمیشع
مایه خانواده خیلی پر رفت و امدی هستیم و واقعا هر سیری برنامه ریزی میکنم کلا بهم میریزه و نمیتونم طبق برنامه پیش برم 🙏🙏
میخوام به خواطر این حرفا طوری درس بخونم که کسی متوجه نشه تا کمتر عذاب بکشم
راهکار لطفا❤️🌹
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء ریاضیا انسانیا -
سلام
من هر سیری که میخوام درست و حسابی شروع کنم درس خوندن کلی به خاطر اینکه چرا اینهمه به خودم فشار میارم حرف میشنوم😔😔😔😔😢😢💔
نگین اهمیت نده چون نمیشه اگه کسی که نسبت دوری باهاش دارم این حرفارو بزنه مهم نیست به قول شاعر بیگانه اگر میشنود حرفی نیست وین درعجبم دوست چرا میشکند؟؟💔
حرفاشون و تیکه و کنایه هاشون انقد منو اذیت میکنه که حالم تا چند روز اصلا خوب نیستو بهم میریزم کلا
مایه خانواده خیلی پر رفت و امدی هستیم و واقعا هر سیری برنامه ریزی میکنم کلا بهم میریزه و نمیتونم طبق برنامه پیش برم 🙏🙏
راهکار لطفا❤️🌹
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء ریاضیا انسانیانازنین جمالی کامل توضیح ندادی که جریان چیه .. دو سه مورد از اون حرفارو بگو جواب بگم بهت ..
-
نازنین جمالی کامل توضیح ندادی که جریان چیه .. دو سه مورد از اون حرفارو بگو جواب بگم بهت ..
-
@black-wo_olf بقیه خوندن به کجا رسیدن
درس واسه چته ازدواج کن بشدت متنفرم از این کلمه
الان تو حتما سال بعد پزشکی میاری😏و...نازنین جمالی اینا حرف خانوادته یا فامیل ...؟ و اینکه خانوادت اهمیت می دن به طرز رفتارت با فامیل ..؟
-
اینستا دارید؟
به پیج آقای مظفری سر بزنید.انگیزشی صحبت میکنه.حرفاش واقعا درسته.درباره این موضوع صحبت کرده.
اگه تونستم چند تا از فیلم ها رو میفرستم -
نازنین جمالی اینا حرف خانوادته یا فامیل ...؟ و اینکه خانوادت اهمیت می دن به طرز رفتارت با فامیل ..؟
-
اینستا دارید؟
به پیج آقای مظفری سر بزنید.انگیزشی صحبت میکنه.حرفاش واقعا درسته.درباره این موضوع صحبت کرده.
اینستا دارید؟
Hhh Hh دیدم یه سری از کلیپاشونو
نازنین جمالی
خوب بود؟ -
نازنین جمالی
خوب بود؟ -
@black-wo_olf هردو
نازنین جمالی برای مورد اول سعی کن چند مورد از افرادی که خوندن و به جایی رسیدن رو نام ببری .. اگه می تونی از نمونه های فامیلیتون بگو که بیشتر بسوزن ..!
برای مورد دوم بگو من فقط برای بشور بصاب زاده نشدم که بخوام از این سن ازدواج کنم .. خدا بهم عقلی داده که خودم مسیر درستی که می خوام رو انتخاب کنم .. حالا شما عقلتون به ازدواج می رسه جای تعجب داره ..!!!
برای مورد آخر هم بگو مهم نیست پزشکی نیارم .. اصلا گور بابای کنکور .. مهم اینه من تصمیم گرفتم برای آینده خودم این مسیر رو طی کنم و تا هرجای این مسیر رو هم پیش برم قطعا بهتر از دیروز خودم خواهم بود .. شما به فکر خودتون باشید ..
یه فحشی هم آخر هر کدوم از سه مورد بالا بزار بهتر تر می شه البته قول نمی دم سالم مجلس رو ترک کنی ..!!
-
نازنین جمالی برای مورد اول سعی کن چند مورد از افرادی که خوندن و به جایی رسیدن رو نام ببری .. اگه می تونی از نمونه های فامیلیتون بگو که بیشتر بسوزن ..!
برای مورد دوم بگو من فقط برای بشور بصاب زاده نشدم که بخوام از این سن ازدواج کنم .. خدا بهم عقلی داده که خودم مسیر درستی که می خوام رو انتخاب کنم .. حالا شما عقلتون به ازدواج می رسه جای تعجب داره ..!!!
برای مورد آخر هم بگو مهم نیست پزشکی نیارم .. اصلا گور بابای کنکور .. مهم اینه من تصمیم گرفتم برای آینده خودم این مسیر رو طی کنم و تا هرجای این مسیر رو هم پیش برم قطعا بهتر از دیروز خودم خواهم بود .. شما به فکر خودتون باشید ..
یه فحشی هم آخر هر کدوم از سه مورد بالا بزار بهتر تر می شه البته قول نمی دم سالم مجلس رو ترک کنی ..!!
-
سلام
راهکار لطفا❤️🌹
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء ریاضیا انسانیانازنین جمالی 😥😥😥😪😪نمیدونم چی بگم چون اصولا من خودم میشه گف خیلی سرکشم و اگه کسی بهم این حرفارو بزنه یا نادیدش میگیرم و یه جورایی تحقیرش میکنم یا بیشتر مواقع بشدت باهاش برخورد میکنم و کلا چه خانواده چه فامیل یه جوری میزنمش زمین که بلند نشه و برام مهم نیست احترامش...چون اگه برا خودش ارزش قائل بود و به احترام به شخصیت خودش میذاشت این حرفارو نمیزد....فک میکنم برا شما که نمیتونید حرفارو نادیده بگیرید اینه که ازشون دوری کنید که اصلا نشنوید..یا مثلا شما هم اونارو تحقیر کنین😐(ببینید به بچه بد آموزی یاد میدم)
-
@black-wo_olf مهم تر از همه اینه که طرز فکر کل خاندان غلطه همه دخترا به ۱۷که میرسن ازدواج میکنن و کسی از دخترای فامیل به جایی نرسیده این یک
دو فقط یه نفر هست اونم پرفسور زبانه هر موقع اونو میگم میگن اون استسنا بود -
@black-wo_olf مهم تر از همه اینه که طرز فکر کل خاندان غلطه همه دخترا به ۱۷که میرسن ازدواج میکنن و کسی از دخترای فامیل به جایی نرسیده این یک
دو فقط یه نفر هست اونم پرفسور زبانه هر موقع اونو میگم میگن اون استسنا بودنازنین جمالی خب دیگه دارن بحث رو می پیچونن می گن استثناع بود .. تو همونو بگو تاثیرشو می زاره !!
-
نازنین جمالی 😥😥😥😪😪نمیدونم چی بگم چون اصولا من خودم میشه گف خیلی سرکشم و اگه کسی بهم این حرفارو بزنه یا نادیدش میگیرم و یه جورایی تحقیرش میکنم یا بیشتر مواقع بشدت باهاش برخورد میکنم و کلا چه خانواده چه فامیل یه جوری میزنمش زمین که بلند نشه و برام مهم نیست احترامش...چون اگه برا خودش ارزش قائل بود و به احترام به شخصیت خودش میذاشت این حرفارو نمیزد....فک میکنم برا شما که نمیتونید حرفارو نادیده بگیرید اینه که ازشون دوری کنید که اصلا نشنوید..یا مثلا شما هم اونارو تحقیر کنین😐(ببینید به بچه بد آموزی یاد میدم)
-
سلام
راهکار لطفا❤️🌹
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء ریاضیا انسانیانازنین جمالی تو کل خاندان فقط ۵نفر منو درک میکنن که من فقط میتونم با دوتاشون حرف بزنم😔😔
-
نازنین جمالی 😥😥😥😪😪نمیدونم چی بگم چون اصولا من خودم میشه گف خیلی سرکشم و اگه کسی بهم این حرفارو بزنه یا نادیدش میگیرم و یه جورایی تحقیرش میکنم یا بیشتر مواقع بشدت باهاش برخورد میکنم و کلا چه خانواده چه فامیل یه جوری میزنمش زمین که بلند نشه و برام مهم نیست احترامش...چون اگه برا خودش ارزش قائل بود و به احترام به شخصیت خودش میذاشت این حرفارو نمیزد....فک میکنم برا شما که نمیتونید حرفارو نادیده بگیرید اینه که ازشون دوری کنید که اصلا نشنوید..یا مثلا شما هم اونارو تحقیر کنین😐(ببینید به بچه بد آموزی یاد میدم)
@ermia-mirzakhani واوو ..! کاش منم می تونستم این مورد رو تجربه کنم .. متاسفانه همه مردم به قدری ازم می ترسن که حتی بهم نزدیک نمی شن .. چه برسه به این سبک بحث ها ..
-
@ermia-mirzakhani واوو ..! کاش منم می تونستم این مورد رو تجربه کنم .. متاسفانه همه مردم به قدری ازم می ترسن که حتی بهم نزدیک نمی شن .. چه برسه به این سبک بحث ها ..
-
@ermia-mirzakhani و اینکه برا موضوع ازدواج من خودمو جای شما گذاشتم خیلی عصبی شدم😐😑میشه بهشون گف خدا مخلوقات مختلفی آفریده و برا هر کدومشون یه توانایی قرار داده...نهایت آرزو و هدف یه حیوان فقط میتونه تولید مثل و ازدواج باشه😒😑و از نظر منم هر کسی فقط کلیک کنه رو ازدواج داره شیوه حیوانیتو پیش میگیره...و میشه اسمشو گذاشت حیوان...به حرف اینا زیادنباید توجه کرد تا تو حیوانیت خودشون بمونن😒😒و اینجاست که اون فرد میسوزه💔😉😂