فیزیک رشته ریاضی فرسنگ سوم
-
سلام.مدیر خواااااااااهش میکنم جواب بده دیگه هرچی میپرسیم یا جواب نمیدین یا اینکه خیلییی دیر جواب میدین.الان برای 7 جلسه جدید فیزیک رشته ریاضی که همین امروز گذاشتین برنامه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینم باید با اون همه فیلم قبلی همین امروز تموم کنیم؟؟؟ خواهش میکنیم برنامه بدین دیگه.هیچ پیامکی نیومده.
@M-an @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
سلام
باید ببینم که جواب بدم
اینطور سوال هاتون رو اگه تیکت بزنید بهترهپیگیری می کنم
شما روزی 5 ،6 ساعت زمان رو برای راه ابریشم ها داشته باشید@m-an خیلی ممنونم
البته من برای همه سوالایی که فرستادم تیکت اسم شما رو زدم نمیدونم چرا اینبار به مشکل خورد که ندیدین. -
سلام.مدیر خواااااااااهش میکنم جواب بده دیگه هرچی میپرسیم یا جواب نمیدین یا اینکه خیلییی دیر جواب میدین.الان برای 7 جلسه جدید فیزیک رشته ریاضی که همین امروز گذاشتین برنامه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینم باید با اون همه فیلم قبلی همین امروز تموم کنیم؟؟؟ خواهش میکنیم برنامه بدین دیگه.هیچ پیامکی نیومده.
@M-an @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیAmir Hossein Gh روزی ۶ ساعت برای راه ابریشم به نظر من خیلییی کمه.روزی نه ساعت باید برای راه ابریشم گذاشت سه ساعت هم عمومی
-
Amir Hossein Gh روزی ۶ ساعت برای راه ابریشم به نظر من خیلییی کمه.روزی نه ساعت باید برای راه ابریشم گذاشت سه ساعت هم عمومی
Amir Tajfar در فیزیک رشته ریاضی فرسنگ سوم گفته است:
Amir Hossein Gh روزی ۶ ساعت برای راه ابریشم به نظر من خیلییی کمه.روزی نه ساعت باید برای راه ابریشم گذاشت سه ساعت هم عمومی
اره واقعا.باید روزی 9تا11 ساعت به راه ابریشم اختصاص داده بشه.
-
Amir Tajfar دقیقا فقط 6 ساعت فیلم دیدن دو ساعت هم نکته نوشتن از فیلم ها و تااازه سه چهار ساعت هم عمومیااا
-
اره واقعا.باید روزی 9تا11 ساعت به راه ابریشم اختصاص داده بشه.
امیرمحمد یوسفوند انصافا یازده خیلی زیاده پس عمومی ها چی؟
-
اخه من ساعت مطالعه امتا12 یا13ساعته.و همیشه هم راه ابریشم رو تو9ساعت میبینم.
-
Amir Tajfar من یه هفته میشه راه ابریشم ریاضی رو گرفتم الان پیله ها رو دیدم فرسنگ اولم امااا نمی دونم چطوری و روزی چن ساعت بیینم تا به فرسنگ سه برسم یکی راهنماییمکنه لطفاااااا
-
سلام
باید ببینم که جواب بدم
اینطور سوال هاتون رو اگه تیکت بزنید بهترهپیگیری می کنم
شما روزی 5 ،6 ساعت زمان رو برای راه ابریشم ها داشته باشید@m-an من الان خییلی عقبم فرسنگ 1هستم میشه راهنماییم کنید و بگید روزی چن ساعت فیلم نگاه کنم تا برسم فرسنگ سه
-
Amir Tajfar من یه هفته میشه راه ابریشم ریاضی رو گرفتم الان پیله ها رو دیدم فرسنگ اولم امااا نمی دونم چطوری و روزی چن ساعت بیینم تا به فرسنگ سه برسم یکی راهنماییمکنه لطفاااااا
نسرین میرزاپور به نظرم بزار برای عید یا ایستگاه های جبرانی اون موقع ها این دوتا فرسنگ رو ببین فعلا بیا همین فرسنگ سوم پیش بیا بعد اون دوتا فرسنگ رو یه وقتی پیدا میشه قطعا
-
نسرین میرزاپور به نظرم بزار برای عید یا ایستگاه های جبرانی اون موقع ها این دوتا فرسنگ رو ببین فعلا بیا همین فرسنگ سوم پیش بیا بعد اون دوتا فرسنگ رو یه وقتی پیدا میشه قطعا
Amir Tajfar باشه حالا دادم جزوه هامو پرینت بزنن من مطالب فرسنگ یکو و دو رو با فیلمای رایگان قبلا دیدم حالا راهی جز این ندارم که بزام بعد اینارو ببینم چون خیلین و کلا عقب میفتم
-
Amir Tajfar فقط یه چن تا سوال داشتم شما که اینا رو همه دیدین واسه فرسنگ سه کدوما لازم و واجب هس که حتما باید ببینم میتونید بگید:(
-
نسرین میرزاپور
مبارکتون باشه
جلسه اول فرسنگ 3 رو ببینید (تابلو راهنما)
استاد گفتن که شما که تازه راه ابریشمی شدین از فرسنگ های قبلی چیا رو ببینید و چیکار کنید
الان مهم ترین کار برای شما دیدن اون جلسه هست
به صورت کلی هم هفته ای 30 ساعت حداقل برای کل پک راه ابریشم زمان لازم دارین (در حالت عادی )
شما که تازه اومدین و از قبلی ها هم باید کار کنید این زمان براتون بیشتر میشه -
Amir Tajfar فقط یه چن تا سوال داشتم شما که اینا رو همه دیدین واسه فرسنگ سه کدوما لازم و واجب هس که حتما باید ببینم میتونید بگید:(
نسرین میرزاپور فیزیک باید حرکت شناسی بلد باشی فصل یک دوازدهم یعنی، ریاضیات اگه رشته ریاضی هستید ماترس هارو باید بلد باشید کلا از فرسنگ یک و دو و گسسته هم فرسنگ دورور باید یکم بلد باشید، خود درس حسابان هیچی همون فرسنگ سه حالا من تجربی رو ریاضیشو نمیدونم والا چجوریه، شیمی هم فرسنگ دو رو درسنامه دوازدهم رو بببینید بازم تابلو راهنما هر درس رو تو فرسنگ سه ببینید گفتن، تابلو راهنما همون جلسه صفر اول هر درس توی فرسنگ سه هست
-
نسرین میرزاپور
مبارکتون باشه
استاد گفتن که شما که تازه راه ابریشمی شدین از فرسنگ های قبلی چیا رو ببینید و چیکار کنید
به صورت کلی هم هفته ای 30 ساعت حداقل برای کل پک راه ابریشم زمان لازم دارین (در حالت عادی )
شما که تازه اومدین و از قبلی ها هم باید کار کنید این زمان براتون بیشتر میشه@m-an مدیر درسنامه پایه کی منتشر میشه؟
-
نسرین میرزاپور فیزیک باید حرکت شناسی بلد باشی فصل یک دوازدهم یعنی، ریاضیات اگه رشته ریاضی هستید ماترس هارو باید بلد باشید کلا از فرسنگ یک و دو و گسسته هم فرسنگ دورور باید یکم بلد باشید، خود درس حسابان هیچی همون فرسنگ سه حالا من تجربی رو ریاضیشو نمیدونم والا چجوریه، شیمی هم فرسنگ دو رو درسنامه دوازدهم رو بببینید بازم تابلو راهنما هر درس رو تو فرسنگ سه ببینید گفتن، تابلو راهنما همون جلسه صفر اول هر درس توی فرسنگ سه هست
Amir Tajfar رشته ریاضی هستم، بخاطر توضیحاتتون متشکرم:)
-
نسرین میرزاپور
مبارکتون باشه
شما که تازه اومدین و از قبلی ها هم باید کار کنید این زمان براتون بیشتر میشه@m-an ممنون مدیررر:)
-
@m-an مدیر درسنامه پایه کی منتشر میشه؟
@M-an درسنامه پایه کی منتشر میشه؟ @M-an
-
@M-an درسنامه پایه کی منتشر میشه؟ @M-an