ریاضی با کدام دبیر؟؟
-
سلام من یک پشت کنکوری ام، راستش بین آقای امینی راد و آقای ثابتی موندم با کدومشون بخونم؟؟!!

البته میدونم که هر دو این عزیز دبیری توانمند هستن ولی لطفا کمک کنید که با کدوم بخونم. -
-
سلام من یک پشت کنکوری ام، راستش بین آقای امینی راد و آقای ثابتی موندم با کدومشون بخونم؟؟!!

البته میدونم که هر دو این عزیز دبیری توانمند هستن ولی لطفا کمک کنید که با کدوم بخونم.احسان نوروزی کیوی استاد ثابتی معرکه درس میدن فوق العادن ایشون
-

البته میدونم که هر دو این عزیز دبیری توانمند هستن ولی لطفا کمک کنید که با کدوم بخونم.احسان نوروزی کیوی از اونجا که پشت کنکوری هستید و به مباحث اشنایی نسبی دارین استاد ثابتی براتون عالین
-

البته میدونم که هر دو این عزیز دبیری توانمند هستن ولی لطفا کمک کنید که با کدوم بخونم.احسان نوروزی کیوی سلام از فیلم های رایگان اقای ثابتی و راه ابریشم ایشون استفاده کنید بهتره
-

البته میدونم که هر دو این عزیز دبیری توانمند هستن ولی لطفا کمک کنید که با کدوم بخونم.احسان نوروزی کیوی شوخی میکنی؟؟ آقا ثابتی باو
-

البته میدونم که هر دو این عزیز دبیری توانمند هستن ولی لطفا کمک کنید که با کدوم بخونم.احسان نوروزی کیوی آقای ثابتی کنکوری تر درس میدن من دهم امینی راد دیدم مبحث تابع رو که خوب بران جا انداخت و مبحث مثلثات رو تو همون سال تست هم کار کردن ولی نه در حد آقای ثابتی چون کنکوری طور میخوای بخونی من میگم ثابتی (: (صرفا برا کسانی که تشریح میخوان اول یه دوقسمت از هرکدوم ببینین هر کدوم رو دوست داشتین بردارین چون جفتشون استاد های خوبی هستن البته امینی راد رو من فقط برا دهم پیشنهاد میدم چون هنوز اون فاز راهنمایی رو دارین بهتره براتون(: )