یه مشکل تو تست جدول ارزش گزاره ها
-
سلام✋🏼 اگه میشه یه کمک بدین بهم
یه تست آمار از جدول ارزش گزاره ها هست که جوابش گیجم کرده
خود تست:
اگر از میان تعدادی گزاره، یک گزاره را حذف کنیم از سطر های جدول ارزش گزاره ها ۸ سطر کم میشود. تعداد گزاره های اولیه کدام است؟
ا) ۳
۲) ۵
۳) ۴
۴) ۶
این هم جوابش ⬇️
این قسمتی که دورش رو خط کشیدم نفهمیدم چیکار کرده🤨
-
سلام✋🏼 اگه میشه یه کمک بدین بهم
یه تست آمار از جدول ارزش گزاره ها هست که جوابش گیجم کرده
خود تست:
اگر از میان تعدادی گزاره، یک گزاره را حذف کنیم از سطر های جدول ارزش گزاره ها ۸ سطر کم میشود. تعداد گزاره های اولیه کدام است؟
ا) ۳
۲) ۵
۳) ۴
۴) ۶
این هم جوابش ⬇️
این قسمتی که دورش رو خط کشیدم نفهمیدم چیکار کرده🤨
Zahra Ansaryfard
خب از دوبتوان n-1 فاکتور گرفته..از اولی که دو بتوانn هست، n-1تا بر داشته شده دو....دومی هم شده یک -
Zahra Ansaryfard
خب از دوبتوان n-1 فاکتور گرفته..از اولی که دو بتوانn هست، n-1تا بر داشته شده دو....دومی هم شده یکMAHYAR haddad مشکل منم همینجاس
چطوری از دو به توان n ، دو به توان n-1 رو میشه فاکتور گرفت😕 -
MAHYAR haddad مشکل منم همینجاس
چطوری از دو به توان n ، دو به توان n-1 رو میشه فاکتور گرفت😕 -
MAHYAR haddad مشکل منم همینجاس
چطوری از دو به توان n ، دو به توان n-1 رو میشه فاکتور گرفت😕Zahra Ansaryfard
پیش خودت یه مثال عددی کوچیک بزن تا برای خودت اثبات بشه....من هر وقت جایی گیر می کنم با عددهای یک و دو مثالشو حل میکنم.
اینم مثل این میمونه که ۲۵۶ که میشه دو بتوان ۷ رو تقسیم بر ۱۲۸ که دو بتوان ۶ هست بکنی.جواب میشه پایه عبارت که اینجا ۲ هستش -
saad mollaei 0 وای ممنون😚💙 فصل۳ رو معلم درس نداد گفت چون فصل ۴ خیلی مهمه بعدا درس میدم😐 بعدا هم که کلاسا مجازی شد😐 ولی خیلی ممنون 😍🙏🏼
-
Zahra Ansaryfard
پیش خودت یه مثال عددی کوچیک بزن تا برای خودت اثبات بشه....من هر وقت جایی گیر می کنم با عددهای یک و دو مثالشو حل میکنم.
اینم مثل این میمونه که ۲۵۶ که میشه دو بتوان ۷ رو تقسیم بر ۱۲۸ که دو بتوان ۶ هست بکنی.جواب میشه پایه عبارت که اینجا ۲ هستشMAHYAR haddad مرسی🙏🏼💜
-
M M.an این موضوع را از جبر و احتمال جابهجا کرد